günaydın canım noldu ? seni çok merak ettik...
herkesi bosver canım iyimisin su anda neden öyle olmuskidün kanamam başladı hemde doktorun muayenesinde yaşadıklarımı anlatamam size o kadar kötü oldumki herkes beni izledi ağlarken
düşükle sonuçlandı benim miyom vardı büyümüş sanırım ondan
ay noldu canımmm dur sakin ol :uhm::çok üzgünüm:
allah allah miyom olunca düşükmü olurki ?
cara lutfen aglama......cok zor ..ne dıyebılrımkı ...ama guclu olmaya calıs ....:Saruboceq:..herkezı bosver bakan baksın
sakin olmak mümkünmü 12 yıl sonra hamile kalıyorum sonrası düşük bütün hayallerim yok oldu ağlamaktan gözlerim şişti kendime gelemiyorum çok üzgünüm.
dün sabahtan beri hastanedeysim akşam beşte gelebildim adette olunca çok sancılı oldu bu yüzden yazamadım size evde hep ağlıyordum çünkü,sancımda çok olunca kalkamadım
sakin olmak mümkünmü 12 yıl sonra hamile kalıyorum sonrası düşük bütün hayallerim yok oldu ağlamaktan gözlerim şişti kendime gelemiyorum çok üzgünüm.
dün sabahtan beri hastanedeysim akşam beşte gelebildim adette olunca çok sancılı oldu bu yüzden yazamadım size evde hep ağlıyordum çünkü,sancımda çok olunca kalkamadım
canım dinlen lütfen toparlan moral cok önemli biliyorsun hemen kendi yerime koydum zaten cok kolay bişi degil yasadıgın anlıyorum ama güclü olmaya çalışsakin olmak mümkünmü 12 yıl sonra hamile kalıyorum sonrası düşük bütün hayallerim yok oldu ağlamaktan gözlerim şişti kendime gelemiyorum çok üzgünüm.
ınan RABBIM gene verıcektır...ne kadar kotu bı sye oldugunu tahmın edıyorum ...rabbım sabır versınsakin olmak mümkünmü 12 yıl sonra hamile kalıyorum sonrası düşük bütün hayallerim yok oldu ağlamaktan gözlerim şişti kendime gelemiyorum çok üzgünüm.
canım aslında kimse umurumda değil ama o kadar kötü oldum ki,üzüldüğüm şey evde olmaması bir saatten fazla yol gittim hastanade sıra bekledim tam doktora muayeneye geçtim orda oldu ona üzüldüm
CANIM güzelim ağlamamak mümkün değil atlattığın kolay bişey değil ama Allahın takdiri yapabilecek bişey yok...içinde biraz daha büyüdükten sonra düşse dahada kötü olurdun...ama lütfen kendini yıpratma tekrar sağlıklı bir bebeğin olması için senin sağlıklı olman lazım....benim yengem 5 tane düşük yaptı hatta bi tanesinin saçları bile çıkmıştı 5-6 aylıktı sanırım ama bak şimdi 2 tane sağlıklı çocuğu var...belkide karnında kalması dahada kötüydü...
cara canım en azından düşükle sonuçlansa bile hamile kalabildiğini öğrendin buda çok güzel bi gelişme 12 yıldan sonra belirsizliğin yok enazından ya olmazsa diye.bidahaki aya miyomun önlemini alır öyle hamile kalırsın.benim arkadas 7.ayda bebeğini ölü aldılar sezeryanla. seninki bundan dahamı kötü,değil..sabırlı ol lütfen
canım allah bağışlasın yiğenlerini,benimkisi zor doktor ameliyat olmazsan düşük riski hep olacak dedi ama sen bilirsin yani gebe kalırsın her şey normal dedi doğurabilirsinde ama işte bu risk var göze alabiliyorsan bi daha dene değilse ameliyat olman daha doğru dedi.
kafam iyice karıştı ameliyat olsam en az 5,6 ay gebelik olmaması lazım,sonra gebe ya kaldım ya kalamadım yaşımda ilerliyor ne yapacağımı bilemiyorum.buraya 2 saat uzaklıkta bi araştırma hastanesi var oraya gitsemmi diye düşünüyorum
ınan RABBIM gene verıcektır...ne kadar kotu bı sye oldugunu tahmın edıyorum ...rabbım sabır versın
Günaydın kızlar
Canım çok üzüldüm ama sıkma canını sen iyi olda nasip olur tekrar hamile olursun.Ama ne olur kendini yıpratma.
canım dinlen lütfen toparlan moral cok önemli biliyorsun hemen kendi yerime koydum zaten cok kolay bişi degil yasadıgın anlıyorum ama güclü olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?