Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar kadın olmanın zorluğunu hep yaşadım ama şimdi kadın olmanın dahada zor olduğunu iyice anladım..

canım, bebeğim bana tutunamadı
inş senin bebeğin sana sağlıkla sıkıca tutunur,seninle kalır ve sağlıkla kucağına alırsın inş
insallah canım.. sen sağlıklı ol hersey kolaylaşıcak Allahın izniyle Rabbim senide kavustursun istedigin zamanda

allah kimseye yaşaymasın bunu tam annelik duygusuna hazırlanırken olması,eşim de çok üzgün ona her baktığımda hatta şimdi hatırladığımda dayanamıyorum ağlıyorum

hayat böyle işte malesef her mutlulukta bi hüzün yaşıyoruz...derdi veren Allah dermanınıda veriyor...ben myomla ilgili kürtaj yaptıklarını biliyorum o bahsettiğim yengemde miyom çıkmıştı hemde baya büyüktü kürtaj gibi bişey yapıp hemen almışlar doktor hiç bir uyarıdada bulunmamış çocuk falan yapma diye gerçi desede dayım saolsun çocuk diye tutturduğundan pek dinleyeceğini sanmıyordum....bence git güzel bi tetkiklerini yaptır mutlaka uzmanlar bir yol gösterecektir içini ferah tut...herşey güzel olacak sen yeterki kendini daha fazla üzme....

kızlar bi fikir verin ne yapıyım ameliyat olayımmı değecek mi bilmiyorum.
bazan diyorum avrupada 40,50 yaşında anne,60,70 yaşında baba oluyorlar ne var yani sonra bizim toplumu düşününce çokta etik olmadığını düşünüyorum
sanırım benim önce psikolojik yardım almam lazımmmmm

ben sigara içiyorum,hamilelik olur diye iyice azalttım,testten sonrada günde iki tane falan içmeye başladım doktora gidiyim kesinleşsin hiç içmemeye çalışacam demiştim ama şimdi stresten eskidende fazla içmeye başladım

sancılarım başladı kızlar sizi seviyorum,sizinle konuşmak rahatlattı beni,biraz dinleniyim yine gelirim..

canım forumda kadın doğumla ilgili sorusu olanlar diye bi bölüm var oradaki arkadaş sorulan sorulara cevap veriyor önce oradanda bi fikir al sonra yat dinlen bu gün....

senin durumunu okurken ben bile kaç tane içtim normal bu durumlar...bende bırakmak için hamile olmayı bekliyorum rabbim nasip ederse....

günaydın kızlar ağlamaktan klavyeyi zor görüyorum çok kötüyüm
gebelik sona erdi malesf

kızlar günaydın

cnm geçmiş olsun allah sana ve eşine sağlık versin biz ne kadar üzülme desekte elinde değil üzülmemek ama kendini fazla yıpratma toparlanmaya çalış en azından hamile kalabiliyosun yine kalırsın inş. o zaman allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın.

günaydın canım....Allah herkese anne olmayı nasip etsin herkesin gönlüne göre versin...birbirimiz için dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok malesef...

cara bence amelıyat olmalısın..hadı olmadın tekrardan bebek ıcın calsıtınız ve hamıle kaldın sonucunda gene aynı seyı yasaman %90 bılyıosun bunu...bence hı cbekleme hemen amelıyatını ol...sonra saglıkla ıhslahhh burdan bıze bebıs haberını ver..

günaydın canım....Allah herkese anne olmayı nasip etsin herkesin gönlüne göre versin...birbirimiz için dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok malesef...

Allah büyüktür cnm vajiden kurtulduk şimdi sıra bebekte inş. en kısa zamanda o duyguyuda tadarız. Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün

aynen bahara katılıyorum madem böyle düşük olma ihtimali yüksek bir an önce ol at kafandan....

günaydın kızlarr...

caracım çok üzüldüm canımm yaa,,Allah sana sağlık versin inşlhh,tekrar olur,,,ne durumda olduğunu anlayabiliyorum,ama üzülme,stres yapma,herşey yoluna girer inşlhh,,,

aynen bahara katılıyorum madem böyle düşük olma ihtimali yüksek bir an önce ol at kafandan....

benim annemde de myom var çok kanaması oluyodu doktora gitti ameliyat dedi ama ameliyatta olsa tekrar oluşabiliyomuş bu myomlar. kesin çözüm ileride rahimin alınması demişlerdi şimdi menapoza girdi myomlar ne oldu bilmiyorum doktora gitmedi bu yakında ve kardeşime hamileyken annemde de düşük riski vardı hamileliği süresince hep yatmıştı bide düşük olmaması için iğne vurulmuştu hatırladığım kadarıyla. ameliyat kolay bişey değil kızlar bence birkaç doktora gitmeli ona göre kararını vermeli eğerki hepsi ameliyat şart derse o zaman ameliyat olmalı.

bu formdada bu tip şikayeti olan bir sürü kişi var başka konularda bildiğim kadarıyla en azından onlarlada fikir alışverişi yapabilir...ara sıra bakıyorum neler neler yaşamışlar belkide aynı durumda olan ve şu an sağlıklı hamileliği olan arkadaşlar vardır onlarda yardımcı olabilirler...neyse şu durumu bi atlatsında en kısa zamanda kendine gelir ben inanıyorum güçlü biri cara bunuda atlatacak.
...

haklısın cnm muhakkak vardır aynı dertten muzdaripler kendini toparladıktan sonra fikir alışverişinde bulunmalı kızlarla. derdini veren dermanınıda verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…