cetad ne ki? :/
eş parmağınıda benim kontrolümde olduktan sonra yapıyoruzz ama gel gelelim ki tam p... e gelince niyeyse kendimi sıkmaktan kasılmaktan bişi yapamıyorum oraya kadar herşey oluyor.niyeyse o noktada sıkıntı çekiyoruz.
Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği...cinsellik konusunda tüm psikologlar buraya bağlıdır mesela uzun zaman önce H. Dümen buradan atılmış...yazılan yada medyaya çıkan cinsellikle ilgili her yazının bu dernekteki uzmanlar tarafından onaylanması gerekir yani kuruldan geçmeli izinsiz para kazanmak amaçlı yapılan çalışmalar yasakmış...mutlaka duymuşsundur vajilileri muayenehanesinde ilişkiye sokan bir adamdan ne beklenir ??? küvetin içine sıcak su doldurup yapıyolarmış neymiş oradaki kaslar açılırmış suyla...sıcakta kasamazmışın...hatta diğer konuda h.dümenin reçetesi diye bi şey vardı bi zamanlar bu yolla yenen varmı bilmiyorum tabi...
E yuh!
Var tabii böyle doktorlar ve maalesef böyle doktorlardan medet umanlar
Ama Cem Keçe böyle bir sözde tedaviye zaten karşı, ben kendine olan egosunu bilemem, zaten beni sadece oradaki bilgiler ve insanların deneyimleri ilgilendirir. Kitap baştan sıkıcı çünkü cinselliğin tarihini yazmış adam.Ve kullanılan komik resimler de saçma, onun haricinde belki birilerine ışık tutar.
günaydındın kızlar.
cara durumuna çok üzüldüm canım geçmiş olsun.
inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlı bir evlat nasip eder sana.
Günaydın kızlar..
Öncelikle cara, geçmiş olsun canım, üzüntünü çok iyi anlıyorum ama söylenebilecek en güzel şey şu ki;
bu bebeği içine veren rabbim bi kez daha verir, rabbim yavrularımızı hayırlı olacaksa, hayırlı zamanda versin inşallah.
Öncelikle sen sağlığına kavuşursun inşallah bebişin o zaman hemen gelir annesine.
anlıyorum sizinde dertleriniz var bir fırsat bulup banada yardımcı olurmusunuz allah rızası için
ayyy çok sevindim ne olur ara belki inşallah sabırsızlıkla bekliyorum
yaa arkadaşlar ben başardıktan sonra dün gece üçüncü denememi yaptım tamam rahat giriyo gel gelelim git gellere dayanamıyorum insanlar bunu nasıl zevk alarak yapıyo yaaa biz ne zaman zevk alcaz bu durumdan??????
günaydınnn
ben yeneli 4 ay olucak nerdeyse sadece 1 kere zevk alabildimm.Zamanla alıştıkça korkular tamamen kayboldukça alabiliriz diye tahmin ediyorum hala tedirgin olabiliyorum çünkü çoğu zaman.
merhaba kızlar.
ben jinekoloğa gitmek istiyorum. evlenmeden önce bir kez gitmiştim bekar olduğum için alttan muayne etmemişlerdi ultrasonla bakmışlardı.kis çıkmıştı kontrole gittiğimdede temiz birşey yok dediler.
şimdi bir baktırmak istiyorum ne var ne yok.nasıl oluyor alttan bakarlar dimi şimdinasıl oluyor zor mu?çok korkuyorum.nezaman gitmem lazım bilgi verirseniz sevinirim.
yaa galiba hala kasıyoruz kendimizi ben bide emlayla yapıyorum onla olmasına rağmen git gellere dayanamıyorum emlasız yapsam ne olacak acaba
merhaba kızlar.
ben jinekoloğa gitmek istiyorum. evlenmeden önce bir kez gitmiştim bekar olduğum için alttan muayne etmemişlerdi ultrasonla bakmışlardı.kis çıkmıştı kontrole gittiğimdede temiz birşey yok dediler.
şimdi bir baktırmak istiyorum ne var ne yok.nasıl oluyor alttan bakarlar dimi şimdinasıl oluyor zor mu?çok korkuyorum.nezaman gitmem lazım bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba canım isabetli bi karar almışsın ertelemeden mutlaka gitmeni öneririm hele kist gibi bi sorunun varsa ilerde daha büyük sorunlarla karsılamaman için hemen git ufak çapta bi dr arastırmasına girebilirsin dr unu iyi sectikten sonra yaptıgımız egzersizlerin yanında solda sıfır kalıcak bi muayene diyebilirim sana kasmadıgın sürece canın yanmıcak belki parmagıyla muayene edicek yada vajinal ultrason aletiyle hafif aralayıp jel sürüp bakıcak tedirgin olma canın yanmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?