Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği...cinsellik konusunda tüm psikologlar buraya bağlıdır mesela uzun zaman önce H. Dümen buradan atılmış...yazılan yada medyaya çıkan cinsellikle ilgili her yazının bu dernekteki uzmanlar tarafından onaylanması gerekir yani kuruldan geçmeli izinsiz para kazanmak amaçlı yapılan çalışmalar yasakmış...mutlaka duymuşsundur vajilileri muayenehanesinde ilişkiye sokan bir adamdan ne beklenir ??? küvetin içine sıcak su doldurup yapıyolarmış neymiş oradaki kaslar açılırmış suyla...sıcakta kasamazmışın...hatta diğer konuda h.dümenin reçetesi diye bi şey vardı bi zamanlar bu yolla yenen varmı bilmiyorum tabi...

p....s denemesini hangi pozisyonda yapıyosun alttamısın üsttemi? birde deneme sırasında asla p...s bakma ilerleyemiyosun çünkü....

E yuh!
Var tabii böyle doktorlar ve maalesef böyle doktorlardan medet umanlar
Ama Cem Keçe böyle bir sözde tedaviye zaten karşı, ben kendine olan egosunu bilemem, zaten beni sadece oradaki bilgiler ve insanların deneyimleri ilgilendirir. Kitap baştan sıkıcı çünkü cinselliğin tarihini yazmış adam. Ve kullanılan komik resimler de saçma, onun haricinde belki birilerine ışık tutar.

işte ben böyle takıntılıyım bebişim kitabı binbir hevesle aldım ama birden soğudum şimdi hatırlamıyorum bazı yerlerde çok saçma bişeyler yazmıştı hatta eşimede okuttum oda bunlar sana fayda deil zarar verecek okuma dedi...heeee tabiki birilerine belki faydası dokunur çünkü psikolojik olarak telkinlerde vardı içerisinde belkide ben doktordan gerekli telkini aldığım için bana daha yararsız geldi...

iyi dileklerin teşekkür ederim,
allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inş,sağol canım benim

yaa arkadaşlar ben başardıktan sonra dün gece üçüncü denememi yaptım tamam rahat giriyo gel gelelim git gellere dayanamıyorum insanlar bunu nasıl zevk alarak yapıyo yaaa biz ne zaman zevk alcaz bu durumdan??????

yaa arkadaşlar ben başardıktan sonra dün gece üçüncü denememi yaptım tamam rahat giriyo gel gelelim git gellere dayanamıyorum insanlar bunu nasıl zevk alarak yapıyo yaaa biz ne zaman zevk alcaz bu durumdan??????

günaydınnn

ben yeneli 4 ay olucak nerdeyse sadece 1 kere zevk alabildimm.Zamanla alıştıkça korkular tamamen kayboldukça alabiliriz diye tahmin ediyorum hala tedirgin olabiliyorum çünkü çoğu zaman.

merhaba kızlar.
ben jinekoloğa gitmek istiyorum. evlenmeden önce bir kez gitmiştim bekar olduğum için alttan muayne etmemişlerdi ultrasonla bakmışlardı.kis çıkmıştı kontrole gittiğimdede temiz birşey yok dediler.
şimdi bir baktırmak istiyorum ne var ne yok.nasıl oluyor alttan bakarlar dimi şimdi nasıl oluyor zor mu?çok korkuyorum.nezaman gitmem lazım bilgi verirseniz sevinirim.

günaydınnn

ben yeneli 4 ay olucak nerdeyse sadece 1 kere zevk alabildimm.Zamanla alıştıkça korkular tamamen kayboldukça alabiliriz diye tahmin ediyorum hala tedirgin olabiliyorum çünkü çoğu zaman.

yaa galiba hala kasıyoruz kendimizi ben bide emlayla yapıyorum onla olmasına rağmen git gellere dayanamıyorum emlasız yapsam ne olacak acaba

merhaba canım isabetli bi karar almışsın ertelemeden mutlaka gitmeni öneririm hele kist gibi bi sorunun varsa ilerde daha büyük sorunlarla karsılamaman için hemen git ufak çapta bi dr arastırmasına girebilirsin dr unu iyi sectikten sonra yaptıgımız egzersizlerin yanında solda sıfır kalıcak bi muayene diyebilirim sana kasmadıgın sürece canın yanmıcak belki parmagıyla muayene edicek yada vajinal ultrason aletiyle hafif aralayıp jel sürüp bakıcak tedirgin olma canın yanmıcak

yaa galiba hala kasıyoruz kendimizi ben bide emlayla yapıyorum onla olmasına rağmen git gellere dayanamıyorum emlasız yapsam ne olacak acaba

ben de ilkinde ve sonraki 2-3 sefer emla kullandım .Sonra kullanmıycam dedim artık ve onsuz da yapabildim.ama uzun bi süre gliet gelen jel kullandım.Son bikaç seferdir onu da bıraktım ama bebe yağı kullanıyorum hala onsuz olmaz gibime geliyo :) ıslanma problem oluyo bende o yüzden korkuyorum

emla olayı bıtırmek tamamen beyne baglı...egerkı ben emlasız yapama dersen olmaz zaten yapamzsın emlayı bıraktıgın an acı cekersın...ama bı dusunun nereye kadar emlayla yapıcaksın ...ılk dneme belkı kotu gecer ama 2. daha kolay olur ve zamnla emlasız yapmaya alısırsınız.....eger bu skeıdle yaparsanız hıc bırakamzsınız

merhaba canım,jin. muayene hiçte öyle kafamızda büyüttüğümüz gibi bir muayene deil...kendini kasmazsan çok kolay oluyoo,,,ben sadece çok utanmıştımm,,,:kedi: önce smear testi almak için ucu demir olan bi aleti yerleştirdi,onu çıkarıp başka bi alet soktu onuda çıkardı işaret parmağıyla sağa sola doğru yokladıı,,böyle işte,,,korkulacak bişi deil gerçkten,,,biran önce git bencede canımm

PEKİ CANIM ZAMANLAMA OLARAK REGL DÖNEMİNEMİ GETİRMEK GEREKİYOR YOKSA FARKEDİYORMU?OF YA KADIN OLMAK ÇOK ZORboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…