Aslında yaşadığım yeri yazabilsem doktor tavsiyesi alabilirim ama benim çok meraklı bi kuzenim var hemde sağlıkçı.haftanın 5 günü bende bilgisayarıda kullanıyor bazan bi ara benim niki gördü bu ne falan dedi geçiştirdim ama dedimya çok meraklı.buraya girdiğimi görse bütün sülalem vaji durumunu öğrenir.aslında iyi niyetlidir ama ağzında bakla ıslanmaz ondan çekiniyorum birde bizim modemi ortak kullanıyoruz üst ve yan dairelerle hepsi yakınım.bazan diyorum acaba görebilirlermi ben çok ii anlamıyorum bu işlerden ondan çekiniyorum..
canım modemi ortak kullandığınız kişiler göremez ,sadece senin bilgisayarından görülebilir,sol üst köşede araçlar ı tıkla gözatma geçmişini sil de silinsin kimse okuyamaz,farklı bir nick ile doktor önerisi alabilirsinnn
aklinialirimsmilegeldim ben :) kızlar acayip yoğunum bakamıyorum bu aralar maşallah odaya giren çıkan biri görecek diye kapatmaktan bi hal oldum :hulya:bi gözüm burda opuyorumnanaktan
kuzum nerelerdesin sen,bi görünüp bi kaçıyonnguclubacismile keyifler ne alemde:dance:
gunaydın cnm naılsın naısl gııdyo..burası cok sessız
cok normal ..ben yenelı 9 ay oldu regl ertesı cok zor gecıyo..ama 2. denem daha ıyı gecer ve araları cok uztama okslm kızlar vajiyi yenipte buraya yazmakta geciktim.regl filan oldum araya zaman girince benim korkular tekrar ortaya çıktı yapamayacağım sandım.bugün denedik oldu ama biraz acı hissettim.böyle popoya doğru 2 çizgi gibi uzunlamasına bir acı
cok normal ..ben yenelı 9 ay oldu regl ertesı cok zor gecıyo..ama 2. denem daha ıyı gecer ve araları cok uztama ok
Kızlar dün akşam 2 defa deneme oldu bizim :)
İlkinde müthiş ıslandığım halde giriş tamamen olmadı...
İkincide çok rahat oldu, ben üstteydim bu sefer...
Islaklık olunca herşey gerçekten çok kolay oluyor...
günaydın derinciğim.ooo gece kaynattın ha kaydirigubbakcemile2
ben regl oldum.neden bilmiyorum ama regl olup ara verince sonradan olmayacak gibi geliyor korkuyorum.
ıslaklık konusunda bi sorun yokama altta kalmaya cesaretim yok üstte olunca rahatım.senin ne kadar oldu vajiyi yeneli.ya tam olarak nezaman düzene girer acaba-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?