Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım modemi ortak kullandığınız kişiler göremez ,sadece senin bilgisayarından görülebilir,sol üst köşede araçlar ı tıkla gözatma geçmişini sil de silinsin kimse okuyamaz,farklı bir nick ile doktor önerisi alabilirsinnn

tamam canım,gözatma geçmişini silmeyi öğrendim yapıyorum,modemi merak etmiştim.

aklinialirimsmilegeldim ben :) kızlar acayip yoğunum bakamıyorum bu aralar maşallah odaya giren çıkan biri görecek diye kapatmaktan bi hal oldum :hulya:bi gözüm burda opuyorumnanaktan

aklinialirimsmilegeldim ben :) kızlar acayip yoğunum bakamıyorum bu aralar maşallah odaya giren çıkan biri görecek diye kapatmaktan bi hal oldum :hulya:bi gözüm burda opuyorumnanaktan

kuzum nerelerdesin sen,bi görünüp bi kaçıyonnguclubacismile keyifler ne alemde:dance:

kuzum nerelerdesin sen,bi görünüp bi kaçıyonnguclubacismile keyifler ne alemde:dance:

canım buralardayımda işler yoğunlaşmaya başladı yeni yeni....yazamıyorum çok takip edemiyorum çünkü odama giren çıkan çok bu aralar ama aklım hep burada zemuszemusboş kaldığımdada eşimin doğum günü yarın onun için koştuyorum kaydirigubbakcemile2işyerinde keyfim yok dünden beri benim patronum biraz anormal olduğu için deli oluyorum alsanaalsanasmile alcam başımı gitcem sonunda

slm kızlar vajiyi yenipte buraya yazmakta geciktim.regl filan oldum araya zaman girince benim korkular tekrar ortaya çıktı yapamayacağım sandım.bugün denedik oldu ama biraz acı hissettim.böyle popoya doğru 2 çizgi gibi uzunlamasına bir acı

cok normal ..ben yenelı 9 ay oldu regl ertesı cok zor gecıyo..ama 2. denem daha ıyı gecer ve araları cok uztama ok

Kızlar dün akşam 2 defa deneme oldu bizim :)
İlkinde müthiş ıslandığım halde giriş tamamen olmadı...
İkincide çok rahat oldu, ben üstteydim bu sefer...
Islaklık olunca herşey gerçekten çok kolay oluyor...

günaydın derinciğim.ooo gece kaynattın ha kaydirigubbakcemile2
ben regl oldum.neden bilmiyorum ama regl olup ara verince sonradan olmayacak gibi geliyor korkuyorum.
ıslaklık konusunda bi sorun yokama altta kalmaya cesaretim yok üstte olunca rahatım.senin ne kadar oldu vajiyi yeneli.ya tam olarak nezaman düzene girer acaba-tatlicadiarzu-

Benim de regl dönemim yaklaştı ama hiç korkma. Araya regl girse de sorun olmuyor...
Canım altta olunca inan bana çok daha rahat oluyor giriş falan. Bence cesaretini toplayıp bi kere denemelisin. Twetty de ben altta yapamam diyordu gaza getirdim bi defa denedi sen haklıymışsın büyük rahatlıkmış dedi. Bence dene...
Ben vajiyi yeneli 6 ay oldu 7. aya girdim. Düzene girmesi sana bağlı canım. Gün aşırı yapmak lazım bence. Ben yendikten sonra bir sorun yaşamadım çok şükür. Sadece arada ıslaklık problemi oluyor eşim acele ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…