Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

ya bende çok utanırım :kedi:
bide bu işlemler çataldamı oluyor of off..

PEKİ CANIM ZAMANLAMA OLARAK REGL DÖNEMİNEMİ GETİRMEK GEREKİYOR YOKSA FARKEDİYORMU?OF YA KADIN OLMAK ÇOK ZORboshayallersmile
yok ben regl döneminde gitmedim bi kez hormon testi istemişti o zaman regl döneminin 3. günü gittim muayene için degil ama kan testi yapıldı

ben burdayım...
mesajını aldım canım çok teşekkür ederim
toparlanmaya başladım daha iyiyim...olumunekankayizsmile

iyi olmana sevindim canım,Allah bir daha yaşatmasın,
naptın canım,araştırdın mı?miyom için ameliyat şart mıymışş

iyi olmana sevindim canım,Allah bir daha yaşatmasın,
naptın canım,araştırdın mı?miyom için ameliyat şart mıymışş

sağol canım,amin..
araştırıyorum işte kadın doğomla ilgili sorunlar bölümüne yazdım gebe kalabilirsin ama iyi takip edilmesi lazım diyor bilmiyorum kafam çok karıştı.
buralarda araştırma hastanesi var ancak haftaya randevu verdiler bide oraya gidiyim sonra karar verecem.

sen nasılsın canım naslıl gidiyor bebek çalışmaları..

yaşadığım yer küçük bi şehir tabi ben ilçesindeyim,anlıycağın sağlık alanında çok iyi değil.bu yüzden çok korkuyorum.ameliyat basit bi ameliyatmış ama tüplerde tıkanıklık ve yapışıklık riski varmış.ben zaten sağlıklı gebelik yaşamak için ameliyat olacam olursam işte bu risk düşündürüyor beni...

hayırlısı inşlh canım,Allah şifasını versinn,,,

bende napayım canım ,şuan da regl dönemindeyim,bitince dr a kontrole gidicem.kan değerlerim de artış olmuş mu diye,,,ondan sonra başlicam inşlhh,,,o kaı doğumla ilgili bölüme bende yazdım ,bakalım ne cvp gelicek,,,

valla canım kadın olmak çok zor,herşey bizi buluyoo

Aslında yaşadığım yeri yazabilsem doktor tavsiyesi alabilirim ama benim çok meraklı bi kuzenim var hemde sağlıkçı.haftanın 5 günü bende bilgisayarıda kullanıyor bazan bi ara benim niki gördü bu ne falan dedi geçiştirdim ama dedimya çok meraklı.buraya girdiğimi görse bütün sülalem vaji durumunu öğrenir.aslında iyi niyetlidir ama ağzında bakla ıslanmaz ondan çekiniyorum birde bizim modemi ortak kullanıyoruz üst ve yan dairelerle hepsi yakınım.bazan diyorum acaba görebilirlermi ben çok ii anlamıyorum bu işlerden ondan çekiniyorum..

anladım canım,aklına olumsuz riskleri getirme,,,iyi olur inşlhh canım yaa...

sağol bitanem
regl bitsin hemen başla yumurtlama dönemlerini sakın kaçırma.ayaklarını havaya dikmeyi unutma hemen kalkma yani duşta alma inş en kısa zamnda sanada sağlıklı bir bebeğe kavuşursun..
hem nasıl zormuş kadın olmak ama Allahım bizi öyle güçlü yaratmış ki herşeyin üstesinden geliriz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…