merhaba canım,jin. muayene hiçte öyle kafamızda büyüttüğümüz gibi bir muayene deil...kendini kasmazsan çok kolay oluyoo,,,ben sadece çok utanmıştımm,,,:kedi: önce smear testi almak için ucu demir olan bi aleti yerleştirdi,onu çıkarıp başka bi alet soktu onuda çıkardı işaret parmağıyla sağa sola doğru yokladıı,,böyle işte,,,korkulacak bişi deil gerçkten,,,biran önce git bencede canımm
ya bende çok utanırım :kedi:
bide bu işlemler çataldamı oluyor of off..
Kızlar ben sanırım işe giricem
okul tüm gününü alıyo zaten nasıl gircen işe ?
yok ben regl döneminde gitmedim bi kez hormon testi istemişti o zaman regl döneminin 3. günü gittim muayene için degil ama kan testi yapıldıPEKİ CANIM ZAMANLAMA OLARAK REGL DÖNEMİNEMİ GETİRMEK GEREKİYOR YOKSA FARKEDİYORMU?OF YA KADIN OLMAK ÇOK ZORboshayallersmile
Part time denicem canım inşallah olur...
sen bi kaç çocuklu teyzeye cıtlat onlar anında yayarlar :)Bilmem ki canım pek çevrem yok...
kızlarr nerdesiniz ,bi çıkıp bi kayboluyonuz yaa(
ben burdayım...
mesajını aldım canım çok teşekkür ederim
toparlanmaya başladım daha iyiyim...olumunekankayizsmile
iyi olmana sevindim canım,Allah bir daha yaşatmasın,
naptın canım,araştırdın mı?miyom için ameliyat şart mıymışş
sağol canım,amin..
araştırıyorum işte kadın doğomla ilgili sorunlar bölümüne yazdım gebe kalabilirsin ama iyi takip edilmesi lazım diyor bilmiyorum kafam çok karıştı.
buralarda araştırma hastanesi var ancak haftaya randevu verdiler bide oraya gidiyim sonra karar verecem.
sen nasılsın canım naslıl gidiyor bebek çalışmaları..
yaşadığım yer küçük bi şehir tabi ben ilçesindeyim,anlıycağın sağlık alanında çok iyi değil.bu yüzden çok korkuyorum.ameliyat basit bi ameliyatmış ama tüplerde tıkanıklık ve yapışıklık riski varmış.ben zaten sağlıklı gebelik yaşamak için ameliyat olacam olursam işte bu risk düşündürüyor beni...
hayırlısı inşlh canım,Allah şifasını versinn,,,
bende napayım canım ,şuan da regl dönemindeyim,bitince dr a kontrole gidicem.kan değerlerim de artış olmuş mu diye,,,ondan sonra başlicam inşlhh,,,o kaı doğumla ilgili bölüme bende yazdım ,bakalım ne cvp gelicek,,,
valla canım kadın olmak çok zor,herşey bizi buluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?