Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
yazık yaa...
insan alıştığı hayvanı kaybedince insan kaybetmiş kadar üzülüyo bilirim
sen üzme kendini madem çok hastaydı kurtulmuş ozaman garibim öyle düşün

allahın takdiri en azından acılarından kurtuldu...bebekken almıştık daha ben onun ilk regl olduğu günü bilirim nasıl utanmıştı patileriyle yere damlayan kırmızıları siliyodu biz görmeyelim diye....

anaaam köpekler de mi regl olur kız:)))

tabi canım dişi köpeklerde regl oluyorlar :bbo: bizim gibi olmasada belirli günlerde damla damla kırmızı geliyor...bende şok olmuştum korkudan veterineri aramıştım müjde genç kızlığa adım atmış dedi tabi patron hemen kısırlaştırdı bunu duyunca...yazık kapalı mekanda hayvan bakmak onlara eziyet etmek resmen...

ayyy ilk defa duyuyorum çook tuhaf:)))))

benimde 10 yıllık köpeğim ölmüştü. oda minicik bişey yiyemeyen bi bebekti bize geldiğinde. o da dişiydi...... senağlama

Canım reflü, gastrit, kalp ritmi düzensizliği gibi bir sürü hastalığım çıktı da :gitme:
Arkadaşlar herşeyi kafana takıyorsun diyorlar...

ayyy canım geçmiş olsun hepsi strese bağlı şeyler yaaa takma kafaya hiç bişeyi senden önemli değilya boşver sağlık en önemli şey hayatımızda neyi takıyon o kadar kafana

Sağol bitanem napabilirim ki felaket bunalımdayım bu aralar...

canım takmamak elde değil ama görüyosun kendine zarar alemin keyfi yerinde olan sana oluyor...lütfen biraz olsun kendini düşün zamanla herşey düzelecek sen vajiyi atlatmış kadınsın bu genç yaşında çok şeyler yaşadın haklısın bazen depresyona girmekte ama hayatında olan güzel şeyleride düşün...başını sokacak bir evin var sevdiğin adamla evlisin ve seni seven bir sürü insan var hayatında bizlerde bunun içindeyiz...hayat malesef hep mücadeli etmeyi gerektiriyor...evlenirsin vaji çıkar vajiyi yenersin bebek durumu olmaz hep bi taraf düzelirken öbür tarafla uğraşmak zorunda kalırsın ama elinden geleni zaten yapıyorsundur elimizde olanlara şükretmekten başka yapabileceğimiz bi şey yok malesef...

Canım reflü, gastrit, kalp ritmi düzensizliği gibi bir sürü hastalığım çıktı da :gitme:

yawru kuşum bende mideden acillik olmuştum 1-2 yıl önce stresten olmuştu ara ara tekrarlıyor migrenim zaten ama bak 6 aydır nerdeyse yok denecek kadar azaldı şikayetlerim gülüp geçiyorum artık yoksa dertler akın akın geliyo üstümüze hangi biriyle başa çıkacak insan boşver hiç bişey senden kıymetli değil.....

ne kadar güzel söylemişsin canım hayat bir sınav gerçekten biri düzelir biri başlar önemli olan hep ii şeyler düşünüp iiyi görebilmek...

ayyy canım geçmiş olsun hepsi strese bağlı şeyler yaaa takma kafaya hiç bişeyi senden önemli değilya boşver sağlık en önemli şey hayatımızda neyi takıyon o kadar kafana

Her şey o kadar üst üste geldi ki hala da geliyor...
Hiç olumlu birşey yok hayatımda daha neyi takmayayım

canım ama böyle yaparak hastalıklarını tetikliceksin üzme kendini. dünyada tek hasta olan senmişsin gibi üzülüyosun. evlerden ırak ne hastalıklar var. Allah dermanı olmayan hastalık vermesin. reflü gastrit ülser bunlar günümüz hastalıkları stresten dolayı oluyor ve birçok insanda görülüyor. bende üniversitenin son yılında mezuniyet stresinden ülser olmuştum. bunlar kontrol altına alınabilcek hastalıklar. ilaçlarını kullanıcan yediklerine dikkatedicen tatlım üzülme bu kadar

Ama bana bu kadar yükü taşımak çok ağır geliyor artık... :gitme:

Ben hasta olduğuma üzülmüyorum ki, ölsem de kurtulsam...

Ama bana bu kadar yükü taşımak çok ağır geliyor artık... :gitme:

canım benim Allah hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük yüklemez sakin ol dua et rahatlarsın Allahım şifalar versin hastalıklarına üzülme üzüldükçe daha da artar sorunlar Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…