yazık yaa...
insan alıştığı hayvanı kaybedince insan kaybetmiş kadar üzülüyo bilirim
sen üzme kendini madem çok hastaydı kurtulmuş ozaman garibim öyle düşün
Canım şu hayatta hiçbirşey mi olumlu olmaz. Bende hiçbirşey olumlu değil
allahın takdiri en azından acılarından kurtuldu...bebekken almıştık daha ben onun ilk regl olduğu günü bilirim nasıl utanmıştı patileriyle yere damlayan kırmızıları siliyodu biz görmeyelim diye....
anaaam köpekler de mi regl olur kız:)))
derin hayrola canım sorun ne????
tabi canım dişi köpeklerde regl oluyorlar :bbo: bizim gibi olmasada belirli günlerde damla damla kırmızı geliyor...bende şok olmuştum korkudan veterineri aramıştım müjde genç kızlığa adım atmış dedi tabi patron hemen kısırlaştırdı bunu duyunca...yazık kapalı mekanda hayvan bakmak onlara eziyet etmek resmen...
allahın takdiri en azından acılarından kurtuldu...bebekken almıştık daha ben onun ilk regl olduğu günü bilirim nasıl utanmıştı patileriyle yere damlayan kırmızıları siliyodu biz görmeyelim diye....
Canım reflü, gastrit, kalp ritmi düzensizliği gibi bir sürü hastalığım çıktı da :gitme:
Arkadaşlar herşeyi kafana takıyorsun diyorlar...
Sağol bitanem napabilirim ki felaket bunalımdayım bu aralar...
Canım reflü, gastrit, kalp ritmi düzensizliği gibi bir sürü hastalığım çıktı da :gitme:
canım takmamak elde değil ama görüyosun kendine zarar alemin keyfi yerinde olan sana oluyor...lütfen biraz olsun kendini düşün zamanla herşey düzelecek sen vajiyi atlatmış kadınsın bu genç yaşında çok şeyler yaşadın haklısın bazen depresyona girmekte ama hayatında olan güzel şeyleride düşün...başını sokacak bir evin var sevdiğin adamla evlisin ve seni seven bir sürü insan var hayatında bizlerde bunun içindeyiz...hayat malesef hep mücadeli etmeyi gerektiriyor...evlenirsin vaji çıkar vajiyi yenersin bebek durumu olmaz hep bi taraf düzelirken öbür tarafla uğraşmak zorunda kalırsın ama elinden geleni zaten yapıyorsundur elimizde olanlara şükretmekten başka yapabileceğimiz bi şey yok malesef...
ayyy canım geçmiş olsun hepsi strese bağlı şeyler yaaa takma kafaya hiç bişeyi senden önemli değilya boşver sağlık en önemli şey hayatımızda neyi takıyon o kadar kafana
canım takmamak elde değil ama görüyosun kendine zarar alemin keyfi yerinde olan sana oluyor...lütfen biraz olsun kendini düşün zamanla herşey düzelecek sen vajiyi atlatmış kadınsın bu genç yaşında çok şeyler yaşadın haklısın bazen depresyona girmekte ama hayatında olan güzel şeyleride düşün...başını sokacak bir evin var sevdiğin adamla evlisin ve seni seven bir sürü insan var hayatında bizlerde bunun içindeyiz...hayat malesef hep mücadeli etmeyi gerektiriyor...evlenirsin vaji çıkar vajiyi yenersin bebek durumu olmaz hep bi taraf düzelirken öbür tarafla uğraşmak zorunda kalırsın ama elinden geleni zaten yapıyorsundur elimizde olanlara şükretmekten başka yapabileceğimiz bi şey yok malesef...
canım ama böyle yaparak hastalıklarını tetikliceksin üzme kendini. dünyada tek hasta olan senmişsin gibi üzülüyosun. evlerden ırak ne hastalıklar var. Allah dermanı olmayan hastalık vermesin. reflü gastrit ülser bunlar günümüz hastalıkları stresten dolayı oluyor ve birçok insanda görülüyor. bende üniversitenin son yılında mezuniyet stresinden ülser olmuştum. bunlar kontrol altına alınabilcek hastalıklar. ilaçlarını kullanıcan yediklerine dikkatedicen tatlım üzülme bu kadar
Ama bana bu kadar yükü taşımak çok ağır geliyor artık... :gitme:
kuşum dayanmaya caslıcaksın...dua et ıhslahh butun sıkıntılar gıderAma bana bu kadar yükü taşımak çok ağır geliyor artık... :gitme:
Ben hasta olduğuma üzülmüyorum ki, ölsem de kurtulsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?