çokmu güzel yapıyon kız cevizli keki cokacimcoook
walla güzel yaparım kendimi methetmiş gibi olmayayımda :hulya:kocişim evlendikten 6 ay sonra 26 kg almıştı gerçi hala tutuyo bırakmıyo kilolarını pek sevdi kaydirigubbakcemile2
ama ama ama ben masumumki opuyorumnanaktannapıyım doymuyorum bu ara
3 kilo almışım bile ben popom büyüsün istiyom ha bire göüsler şişiyo bebek olmadan büyümez senin popo diyo annemde kaydirigubbakcemile2yawrum kısırıda kekide ben yaparım o zaman hıh diyim size naniknanik
waaawwwwwww kız neler yaptında adam kendinden geçti öyle. tamam tamam partinin şeref konuğu sensin kesinlikle sensiz olmazzzzz :lepi:
herkes popom büyümesin ister göğüslerim şişsin ister alemsin
anam evlenmeden önce hiç bişeycikler bilmezdim hep annem yapardı mutfağın yolunu bilmezdimo kadar misafir ağırlamaya ve iştahlı bi kocaya sahip olunca ister istemes bişeyler döktürüyo insan hihoyyyt kayınvalidemin yemeklerini solladığım için biraz sorun oluyor kaydirigubbakcemile2kayınpeder saolsun öyle bi reklamımı yapıyorki sempatiksalakcinni
walla güzel yaparım kendimi methetmiş gibi olmayayımda :hulya:kocişim evlendikten 6 ay sonra 26 kg almıştı gerçi hala tutuyo bırakmıyo kilolarını pek sevdi kaydirigubbakcemile2
çok özendim gıpta ettim kıskandım hayatta kek yapamam
:çok üzgünüm:
aslı sana güzel bi renk buldum al bunu kullan o ne gı ayrıca önerilerini cok begendim mantığıma yatıyo git gide kısır konusuna gelince bayılırım çok severim yapında yiyek hadi gı özendirmeyin :1shok:
kızlarr.. ben 1-2 ay kadar yazamadım siteye.. üstüne yazılanları okudum hepsini. ben de 15 aylık bir evlilik ve vaji durumu.. dün akşam aynayı aldım elime .. eşim de parmağıyla deneme yaptı. 1. boğum girdi .. daha fazlasına izin weremedim kastım çok. şimdi de orası ağrıyo. normal olsa gerek.. bugün de ağrıdan sanki yapamam gibi geliyo çalışma .. ne dersiniz dewam mı yoksa ara mı mı weriyim(
kızlarr.. ben 1-2 ay kadar yazamadım siteye.. üstüne yazılanları okudum hepsini. ben de 15 aylık bir evlilik ve vaji durumu.. dün akşam aynayı aldım elime .. eşim de parmağıyla deneme yaptı. 1. boğum girdi .. daha fazlasına izin weremedim kastım çok. şimdi de orası ağrıyo. normal olsa gerek.. bugün de ağrıdan sanki yapamam gibi geliyo çalışma .. ne dersiniz dewam mı yoksa ara mı mı weriyim(
bi de şu rengi deniyim bak senin için gösterdiğim çabayı görüyon dimi aslı :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?