Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
çokmu güzel yapıyon kız cevizli keki cokacimcoook

walla güzel yaparım kendimi methetmiş gibi olmayayımda :hulya:kocişim evlendikten 6 ay sonra 26 kg almıştı gerçi hala tutuyo bırakmıyo kilolarını pek sevdi kaydirigubbakcemile2

walla güzel yaparım kendimi methetmiş gibi olmayayımda :hulya:kocişim evlendikten 6 ay sonra 26 kg almıştı gerçi hala tutuyo bırakmıyo kilolarını pek sevdi kaydirigubbakcemile2

waaawwwwwww kız neler yaptında adam kendinden geçti öyle. tamam tamam partinin şeref konuğu sensin kesinlikle sensiz olmazzzzz :lepi:

herkes popom büyümesin ister göğüslerim şişsin ister alemsin

waaawwwwwww kız neler yaptında adam kendinden geçti öyle. tamam tamam partinin şeref konuğu sensin kesinlikle sensiz olmazzzzz :lepi:

anam evlenmeden önce hiç bişeycikler bilmezdim hep annem yapardı mutfağın yolunu bilmezdim o kadar misafir ağırlamaya ve iştahlı bi kocaya sahip olunca ister istemes bişeyler döktürüyo insan hihoyyyt kayınvalidemin yemeklerini solladığım için biraz sorun oluyor kaydirigubbakcemile2kayınpeder saolsun öyle bi reklamımı yapıyorki sempatiksalakcinni

aslı sana güzel bi renk buldum al bunu kullan o ne gı ayrıca önerilerini cok begendim mantığıma yatıyo git gide kısır konusuna gelince bayılırım çok severim yapında yiyek hadi gı özendirmeyin :1shok:

herkes popom büyümesin ister göğüslerim şişsin ister alemsin

ayyyy ben manyağım hep kocaman popom olsun istemişimdir ama hiç olmadı kaydirigubbakcemile2yok deil ama ben böyle yürüdükçe asfaltı ağlatan hatunlar varya geniş kalçalı onlar gibi olsun istemişimdir kaydirigubbakcemile3göüsler yerinde allaha şükürde çokta büyüyünce sığdıramıyorum hiç bi yere kaydirigubbakcemile5

hehe öyle olunca insan dahabi gaza geliyor değilmi. bende aynı evlenmeden önce sadece makarna pişirmiştim şimdiyse evime hazır çorba bile girmiyo herkes hayret ediyo.

bi de şu rengi deniyim bak senin için gösterdiğim çabayı görüyon dimi aslı :dilcikar:

çok özendim gıpta ettim kıskandım hayatta kek yapamam
:çok üzgünüm:

kızlarr.. ben 1-2 ay kadar yazamadım siteye.. üstüne yazılanları okudum hepsini. ben de 15 aylık bir evlilik ve vaji durumu.. dün akşam aynayı aldım elime .. eşim de parmağıyla deneme yaptı. 1. boğum girdi .. daha fazlasına izin weremedim kastım çok. şimdi de orası ağrıyo. normal olsa gerek.. bugün de ağrıdan sanki yapamam gibi geliyo çalışma .. ne dersiniz dewam mı yoksa ara mı mı weriyim (

eyvah eyvah unuttuk kız senin canın çekmesin şimdi günah kıyamam. ay o rengide denedim oda zor okunuyo en iyisi siyah galiba öf

kesinlikle devam et böyle olması cok normal kademe kademe ilerliceksin nefes ve kegel egzersizlerinide uygula ilk gün için iyi baslangıç olmus bence denemeye devam et kayganlaştırıcı kullanmayıda unutma

yok güzelim sakın ara verme egzersize ne güzel başlamışsın...tekrar denediğinde daha rahat olacak merak etme kasmamaya çalış kendinde gördün parmak girebiliyo ve acı yok...

bu çocuk çok tembel olcak heralde doğarsa tabi habire uyumak istiyo canı çok sıkılıyo ruhu bunalıyo ben yorulmuyom o yoruluyo ay ona söle aslı teysesi

çok güzel yapmışsın işte aynayı eline alıpta vazgeçen çok oluyo. zamanla alışırsın fazla kastın heralde ilk defanın heycaanıyla olur. bende ilk parmakta ağlamıştım eşim acıdı diye korktu. acımamıştı halbuki sadece sinir boşalmasıydı kasmadan dolayı. sana tavsiyem öbür foruma takıl orada daha fazla bilgi edinebilirsin. vajinismus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle vajinismusu yenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…