Ben hasta olduğuma üzülmüyorum ki, ölsem de kurtulsam...
ölümü isteyecek kadar ne üzdü seni canım yaaa ????
Maddi sorunların başlamasıyla oldu zaten herşey...
Eşim çalışmaya yeni başladı hala maaş falan almadı. Kitaplarımı hala alabilmiş değilim. Kira hala ödenmedi. Elektriğe gene ceza gelmek üzere. Hepsini ben düşünüyorum...
En önemlisi kitaplar diyorum ama elimde birşey yok. Allah'tan kent kartımı doldurmuştum yoksa okula gidecek yol param bile olmayacaktı. Utanıyorum artık yaa...
tabi bunların üstüne de reflü + gastrit + kalp...
canım Allah yardımcın olsun dua etcem sana sende sabırlı ol dua et kötü düşünme Allah bi kapı açar bak sen tevekkül ettikçe...
Eşim çalışmaya yeni başladı hala maaş falan almadı. Kitaplarımı hala alabilmiş değilim. Kira hala ödenmedi. Elektriğe gene ceza gelmek üzere. Hepsini ben düşünüyorum...
En önemlisi kitaplar diyorum ama elimde birşey yok. Allah'tan kent kartımı doldurmuştum yoksa okula gidecek yol param bile olmayacaktı. Utanıyorum artık yaa...
yawrum olur böyle şeyler utanacak sıkılacak bişey yok kız biz 2 kişi çalışıyoruz yok evin taksidi/kredisi derken para cebe girmeden bankaya dağılıyor yine ay başını bekle gelse nolcak hepsi gidiyo mecburen artık bende mutfak masraflarını kestim misafirler artık umduğunu değil bulduğunu yiyor..evi yöneten idare eden hep kadındır o yüzden hep stresteyiz ama emin ol senin yerinde eşin olsa bu kadarda geçinemezsiniz...allahtan çalışıyo eninde sonunda maaş alacak ve rahat bi nefes alacaksınız...üzme boş yere kendini...elektrik kesilse nolcak bebeişim mum ışığında romantizm yaparsınız bide bu tarafından bak...
isyan etmekte haklısın geçim derdi hakkaten zor. burda herkesin var az çok bi geçim sıkıntısı. bizimde elektiriğimize ceza geliyo zaman zaman. kayınvaldesiyle oturmak zorunda kalanlar var. eşi işsiz olan kadınlar var. seninki işe başlamış inşallah en kısa zamanda alır maaşını da rahatlarsınız. zor şeyler ama sen genede isyan etme bolbol dua et. Allah yardımcınız olsun
haklısın canım mesela bn kayınvalidemle oturuyorum çünkü eşim işsiz şuan işkurun gönderdiği bi hastanede staj yapıyo verdikleri para aylık 300 düşünsenize bu parayla geçiniyoruz aralıkta askere gitcek ben kayınvalidemin yanında kalcam ondan para almak çok zoruma gidiyo ama eşimle mutluyum hiç isyan etmiyorum inanıyorum ki Rabbim büyük... bir yerlerden mutlaka kapı açacaktır böyle düşünüyorum mutlu oluyorum diğer türlü kendine eziyet başka bişi deil rahat olmak lazım ...
haklısın canım mesela bn kayınvalidemle oturuyorum çünkü eşim işsiz şuan işkurun gönderdiği bi hastanede staj yapıyo verdikleri para aylık 300 düşünsenize bu parayla geçiniyoruz aralıkta askere gitcek ben kayınvalidemin yanında kalcam ondan para almak çok zoruma gidiyo ama eşimle mutluyum hiç isyan etmiyorum inanıyorum ki Rabbim büyük... bir yerlerden mutlaka kapı açacaktır böyle düşünüyorum mutlu oluyorum diğer türlü kendine eziyet başka bişi deil rahat olmak lazım ...
evet canım hayat bu ne hikayeler var. elimiz ayağımız sağlam gözümüz görüyo kulağımız duyuyo sevdiğimiz adam yanımızda önemli olan bu. Allah dermanı olmayan dert vermesin. para kazanılan bişey bugün varsa yarın yok bugün yoksa yarın var. Rabbim yürü ya kulum desin yeter.
aynen canım Allah sağlık afiyet versin yeter ki ne dertler var halimize şükretmemiz lazım...
aralığada az kaldı Allah sana sabır versin canım. sayılı gün çabuk geçer. kendi annenler başka bi şehirdemi? bunalınca onlardada kalırsın bi süre. izinvermezlermi?
kızlarrr dün dr a kontrole gittim,kandaki hemoglobin değerim artmışş,,normole dönmüşş ,,,10.6 idi şimdi 12.3 olmuş,ilaçlar etkisini iyi göstermiş,dr devam et yine ilaçlara dedi,şimdi sırada bebiş çalışmaları başlıyorrrrr,,,çok heyecanlıyımmhihoyyyt
maşallah diyelimAllahım hayırlısıyla sağlıkla bebiş sahibi olmayı nasip etsin sana bizlere :asigim: haplar kilo aldırdımı sadece kanmı yaptı ?
kızlarrr dün dr a kontrole gittim,kandaki hemoglobin değerim artmışş,,normole dönmüşş ,,,10.6 idi şimdi 12.3 olmuş,ilaçlar etkisini iyi göstermiş,dr devam et yine ilaçlara dedi,şimdi sırada bebiş çalışmaları başlıyorrrrr,,,çok heyecanlıyımmhihoyyyt
geçmiş olsun canım....
çalışmalarda başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?