güzeldi ama ilk defa böylesini yedim yumurtalı kısır :2:
evet bu günde biraz kırmızılı noktalı dualar ettim :kedi:
evet yumurtayı yağda pişirip kısıra katıyorlarmış şaşırdım yumurtalı olduğunu bilsem belki yemezdim ama çok güzel olmuştu sonradan söyledi kız kaydirigubbakcemile2nası yaa yumurtamııı :uhm:
ne diledin kıs? inşallah misafir gelmezmi dedin yoksa kaydirigubbakcemile3
sende bahar gibi yap madem şekerim
evet yumurtayı yağda pişirip kısıra katıyorlarmış şaşırdım yumurtalı olduğunu bilsem belki yemezdim ama çok güzel olmuştu sonradan söyledi kız kaydirigubbakcemile2
hımmm enteresaaaan ama kulağa hoş gelmiyo. bende bilmden yesem beğenirdim belki ama bile bile yemek zor. aslında yeni tatlara açık olmak lazım ama önyargılarımız var işte
kızlar hapı bırakalı 2 ay oldu nerdeyse geçen ay çok ağrılı/sancılı/sinirli bi regl geçirdim şimdi ise 2 gün gecikti tık yok anlamadım akannehir
nekadar süre kullanmıştın? ben doğum kontrol amaçlı değilde sırf reglilerim rahat geçsin diye birde cildim için 2-3 ay arayla kullanıyorum bırakınca gerçkten ağır geçiyo naapıcam bilmiyorum
ya kızlar sizlere bişey sorucam dogru yeremi soruyorum bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim
bende rahim darlıgı var daaha doğrusu oğluma hamileyken rahmimin dar oldugunu herkesin portakal büyüklüğündeyken benim ceviz büyüklüğünde oldugunnu söyledi dr korkuyorum muayene olmaya dogumdan sonra farklı bi dr gittim adet düzensizliği için onada anlattım durumu o öyle bişey demedi ama beni o masa varya onda muayene etmedi ultrasonla baktı .şimdi ben 2.bebeği düşünüyorum ve 6 aydır olmuyo dr gitmem lazım heray sallıyorum napmalıyım gittiğimde alttan muayene gerkliyse ben napıcam
Kızlar vajinismuslu hamişler topiğine bir soru yazmıştım ama sanırım o topiğe pek girmiyorlar,
Bi de size sorayım canlar; bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Yaklaşık 4 ay önce vajiyi yendim,
vajina girişinde zaman zaman hala yanma,acıma olabiliyor, kendimi kastığımı hissediyorum.
Bu da beni ürkütüp, ilişkiden soğutuyor.
Bu nedenle vaji zamanından kalan anestolü ara ara yanma olduğunda kullanıyorum,
sürekli kullanmıyorum yani nadiren.
Ben tam bir korunma yöntemi uygulamıyorum,
hamilelik olursa da olur, olmazsa da olur şu an benim için.
Korkum şu ki, haberim olmadan hamile kalmış olursam
ve anestol kullanmış olursam bebeğe ulaşıp; ona zarar verebilir mi?
Anestolü tamamen bırakayım desem de ilişkiden soğuyorum bazen,
eşim sürekli istiyor, onu da reddetmemek için krem yardımı alıyorum.
canım ilacın prospektüsünde mutlaka yazıyordur hamile ve emziren bayanlarda kullanımı zararlımıdır değilmidir diye ona bi bak bakalım Allah korusun hamileysen belkide zararlıdır yada spermleri öldürüyordur....
Canım prospektüse bakmıştım.
Hamilelik sırasında güvenli kullanımı tespit edilmemiştir ancak
ilaç hamilelikte çok gerekli ise kullanılmalıdır yazıyordu.
Ne bileyim açık kapı da bırakmışlar ya çok zararı olmayadabilir dedim.
4 ay olmasına rağmen arasıra kasıyorum, ilişkiye engel olmuyor ama canım yanıyor.
bende yanma oluyodu sebebide enfeksiyonmuş sendede olabilir belki vaji sonrası hiç kontrole gitmişmiydin o sorun ortadan kalkarsa anestol kullanmak zorunda kalmassın rahat rahat kaynatırsınız :hulya:çünkü 4 ay boyunca düzenli bir ilişki yaşıyorsanız her seferinde yanma olmaması gerekir diye düşünüyorum....
Canım idrar tahlili yaptırmıştım, enfeksiyon çıkmadı.
Zaten her seferinde olmuyor,
herhangi bir hastalık olsa her seferinde ağrı olurdu diye düşünüyorum.
Çoğunlukla çok rahat oluyor, ama bazen eski zamanlar geliyor aklıma;
o zaman eşimden ürkesim geliyor, kasıyorum kendimi.
Baktık ki yapamıcam,eşimden az müsade istiyorum,
ufak bi anestol sürüp tekrar deniyoruz sorun olmuyor.
Bilinçaltımda kalmış sanırım o korku ve hala zaman zaman çıkıyor.
:)))).....gecrketen kapatık herseyı ...napalım kacısımız yok ....neyse buıgun musahıtız kızlarrr bekelrımm...ısıkalrda yanık olucakkaydirigubbakcemile3yawrum hatun o kadar teli meli kapadı aaaaa olmaski bebek yapcaklar gelmeyin dedi niye gittiniz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?