belkide fizyolojiktir kaydirigubbakcemile2kızlarrr asırı mıyde bulantım var...galıba gene psıkolojık hamıleyım
slm kızlarr...nasılsınız bugünn?
papatyacım ilişkiye ara verince,yeterince ıslaklık olmadığında vede isteksiz olduğumda eşimi reddetmeyip deneme yapınca acı olabiliyorr bazen bende de...özellikle isteksizken yapmamaya çalış,çünkü ilişkiden de soğuyabilirsinn
:)))).....gecrketen kapatık herseyı ...napalım kacısımız yok ....neyse buıgun musahıtız kızlarrr bekelrımm...ısıkalrda yanık olucakkaydirigubbakcemile3
slm kaderim iiiim ben opuyorumnanaktan sen nasılsın ne zamandır karşılaşamıyoruz akannehir şu senin haptan bende alsammı yoksa önce kan sayımı falanmı yaptırsam ? hiçte gözüm kesmiyo kan aldırmaktan nefret ediyorum kendi kanımı görünce fenalaşıyorum bilmiyorumkismile
slm kızlarr...nasılsınız bugünn?
papatyacım ilişkiye ara verince,yeterince ıslaklık olmadığında vede isteksiz olduğumda eşimi reddetmeyip deneme yapınca acı olabiliyorr bazen bende de...özellikle isteksizken yapmamaya çalış,çünkü ilişkiden de soğuyabilirsinn
evet canım sen pek girmiyon bu aralar sanki,hiç gözükmedin bu hafta,bence bi kan sayımı yaptır canım,gerçekten farketti,sanki üşümüyom pek,,normalde bu havalarda kalın kalın giysilerle dolaşırdım evde,şimdi incecik şeylerle üşümüyorum,yada psikolojik te olabilir....:hulya:
Venüsten, kızlar ilginiz için çok teşekkürler..
Canım ara verme olayı pek olmuyor bizde,
ıslaklık olmazsa jel yardımı alıyorum mutlaka.
İsteksizlik de yok hiç.
Eşim de ben de 1,5 seneden sonra ilk defa yapabilince,
istekle en fazla gün aşırıyı hiç atlamıyoruz.
Bilinçaltım :1no2:
Bazen rüyalarıma giriyor,
yok yırtılma olmuş,yok parçalanmış,yok aşırı kırmızı.. vs
bu korkulardan rüyalarda dahi tam kurtulamadım, zaman zaman patlak veriyor.
ben donuyorum yawrum elim ayağım buz gibi kat kat giyiniyorum gece yatarken hırka giydim düşün bütün karizma yerlerde kaydirigubbakcemile2
anladım canım ,bende bunların dışında herşey normal,senin bilinçaltından kaynaklanıyor bencede,o yüzden kasıyorsun girişte,,,
inşlh herşey yoluna girer,geçici olur bu kasılmalar...güzel şeyler düşün,rüyalarına girmez canım artık,o yırtılmış,parçalanmış,kırmızılar filan geride kaldı canım,sen bunlarla kafanı kurcalama,olmaz artık öyle şeylerr:içelim:
Canım inşallah zamanla tümden izleri yok olur.
Hatırlamıyorum,rüyamda korkup bazen eşimi itiyormuşum git diye,
aslında eşim bana hep destek oldu korktuğum,yapamadığım zamanlar.
Hiç ısrarcı ve can yakıcı olmadı, çok anlayışlı,nazikti
ama yine de adamı tartaklıyormuşum gece git yaptırmam diye
adam uykudan uyanıp; şok oluyormuş tabi.
Ya bu vaji asılda korku kökenli zaten başka birşey değil.
Vajiyi yendik, darısı kalıntılarına olsun inşallah...gamyoncuiremsu
ayy bende öyleydim canım,inşlh bu artış işe yarıyacak,sende ihmal etme
inş canım yaaa ne bilinç altıymış neler yerleştirmişiz beynimize çok şey bilmek hiç ii değilmiş
güzelim çok şey değil yanlış şeyler biliyoduk kaydirigubbakcemile5bize hep kötü taraflarını anlattılar hiç iyi taraflarını duymadıkki gerçi bi saatten sonra duysakta kar etmedi takıldık kaldık kaydirigubbakcemile2
ne testi yaptırmam gerek bildiğimiz kan sayımımı yapılacak ?
evet canım,kan sayımı...4 tüp kan aldılar benden,,,
anam anam benden 4 tüp kan çıkmazki...olan kanını almışlar zaten yok ben sayım mayım yaptırmadan kullanayım en iyisi kaydirigubbakcemile3 ona ben dayanamam kolum zaten mosmor oluyor azcık kan aldıklarında....
canım dur hemen panik yapma,tüp dediğim parmak tüplerden,
4 defamı iğne sokacak 1 defa sokup hepsinimi alacak ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?