tek seferde 4 tüpü de dolduruyo...kollarım benimde morarıyor,ama yapcak bişi yokk( gitme:
merhaba canım hoşgeldin a.s.
inşallah cesaretimi toplarda aldırım kaydirigubbakcemile2 peki diyelimki hiç bişey yaptırmadan hamile kaldım sonrasında kanım az çıktı o zaman takviye edilse olmazmı yoksa sağlıksızmı olur ?
canım çok araştırdım ben,dr lara sordum,erken doğum ve düşükle sonuçlanabiliyomuş,hamilelik yorgun ve halsiz geçiyomuş,dr anemyi düzeltip öyle hamile kalınmasını tavsiye ediyorlar,bende onun için erteledim ya!!!
hımmm o derece önemli diyosun o zaman bende önce bi kan sayımı yaptırayım bakalım ne durumdayım sağol canım allah sağlıkla bebeğine anne olmayı nasip etsin....inşallah baharım hamiledir bu ay alkisalkisalkis
Kuzum sen bu saatte napıyon burda,,,akşamları yok oluyosun ya haniiibayanssulusmile
amin inşlhh Rabbim isteyen herkese verir,,,inşlh bahar da bu ay hamiş olurr,,,seninde kansızlığın geçer inşlh tez zamanda......
aaaaa azcık gireyim dedim benimki gelene kadar yemeğimde var bu akşam zaten ev buz gibi hiç kıpırdayasım yok kaydirigubbakcemile2
ayy iyi yaptın canım,bizde yemek yedik,tv seyrediyoz,yapcak bişi yok ,buz gibi dışarısı,,,kombiyi yakma zamanı geldi galibaaaeyvahedigeldismile
bizimki merkezi sistem mecburen açılana kadar bekleyeceğiz ben ek ısıtıcımı çıkarıcam bu akşam benim kocişim gelecekte yemek yiyicez sonra film seyredicez bakalım :)
5-6 ay kullandım...regl süper geçiyodu anlamıyodum bile hapla ama bana çok kilo verdirdi hap mecburen bıraktım yoksa her açıdan rahattı az olan kıllarımı bile tamamen yok etmişti :kedi:
nası yaa :uhm: kız eminmisin? ben nezaman içsem kilo alıyom genelde herkes şikayetçi budurumdan sen nası kilo veriyon gı? senin ilacın adı neki?
ee canım kaynatma durumları ne alemde?umarım herşey yolundadır?delikafadulden
yasmin kullandım bebişimayyyy hemde nasıl kilo verdim 36 bedene düştüm anca toparlıyorum iyi tarafı bel bölgem 18lik oldu 1 gr bişey kalmadı :bbo: ne giysem içinde dört dönüyodum :hulya:ben bi anlasam ters tepti bende annem bilmiyo hap kullandığımı kayınvalidem biliyodu bırakta bırak iyice zayıfladın bu ne hal deyip duruyodu ama en ilginç yanı sevgili eltim o beni görünce bi hırsla başladı hapa duba gibi artık zaten kiloluydu kaydirigubbakcemile3
keramet ilaçta değilmiş yaani sendeymiş :)) bende onu kullandım çünkü hiç ööle bişi görmedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?