Kızlar bu tamamen beyinde bitiyor. o kadar kadınlar koskoca bebiş cıkarıyor ordan zevkini almaya bakın.
böyle yapılınca adamda aldatır haliyle evınde cinsel yasamı kötüye gıder. içerdeyken sertlik gidince daha da beter oluyorlar. bende ilk gece yaptıktan sonra 1 ay boynca tamamen yapamıyordum yarısından sonra canımdan can kopuyomus gıbı kasıyordum kendimi.
ama öyle dgil rahat bıraktım kendimi eşim yavas yavas yaptı bende alıstım haliyle. kasmayın kendnizi güvenin biraz eslerinize korkmayın acımıcak bı sure sonra zevke donusuyor..
Şu lafa fena halde gıcığım...
İsteyerek yapmıyoruzya biz...
Çok isteyen aldatır bi tarafına da tekmeyi yer...
Hiç tahammülüm yok bu cümleye kusura bakmayın kızlar...
2 yıl boyunca neden aldatılmadım acaba? Eşim isteyerek yapmadığımı bildiği için mi?
günaydın arkadaşlar...
önceki sayfalarda enerji içeceklerinden bahsetmişsiniz..bildiğim bi şeyi söyleyeyim....o içeceklerin içinde sığır spermi varmış.......
ben hiç alıp içmedim..ama üstünde bile yazdığını, içindekileri araştıran herkesin görebileceğini söylediler....
bilemiyorum twetty ciğim..ben duyduğumu söyledim..varmış dedim zaten..bu konuda bi araştırma yapmamıştım açıkçası..ama şöyle bi araştırdığımda çok da lazım birşey olmadığını gördüm...ve farklı ürünlerle tüketildiğinde zararlı etkileri de olabilen bir içecek..doğal olanları tercih ederim...bu sitede senin bir tavsiyeni görmüştüm..günde 1-2 kaşık keçiboynuzu diye ..onu uygulamaya başladım bile...ama bu enerji içecekleri sentetik kimyasal bir madde olduğu için asla kullanacağımı sanmıyorum...doktorumun tavsiye ettiği geciktirici ilacı bile kullandığımıza pişman olduk...bilmiyorum benim böyle bi hassasiyetim var....kimyasal işlemden geçmiş olan herşeye karşı böyleyim...içindekiler konusu -benim için hala- muamma olan bu içecekler de beni korkutuyor...bir ara üretimi bile durdurulmuştu hatırlıyorum....ben kola gibi içeceklerden de içmiyorum sırf bu yüzden...güvenemiyorum...babanemin hazırladığı doğal vişne ve kayısısularını tercih ediyorum...ya da ayran....bu galiba biraz da kişisel bi konu....içenlere birşey diyemem tabi ki..ama ben asla içemem heralde....
evet canım içinde kafein de var üstelik....eniyisi keçiboynuzu gibi doğal ürünlerden şaşmamak....bi de hamile falan kaldığını düşünsene...bebeğe ne kadar zarar verir kafein...korunuyomusunuz bilmiyorum ama bilirsin bebek işi bazen korunma falan dinlemez....istemeden de olsa bebeğine zarar vermek istemezsin heralde....
ah keşke benim öyle aniden bebişim gelse....hiç sendrom falan yaşamam heralde...:ecrin_bebek:zemuszemus
üfffffffff ne bilim böle bian soğudum yaa sanki baş edemeyiz gibi geliyo bilmiyorumkismile
üstelik ben yaz sonu hamile kalmak istiyodum ama yaz sonu kalmam için bu ay felan ilacımı bırakmam lazım 3 ay sonra en az kalınıyorya korktum açıkcası
bide ev alma durumları var yaz sonuna doğru onu bi alayım öle yapayım diyorum.
ayy ne bilim çok karışığım bu aralar mafoldumben
sen korunuyormusun?
öyle deme canım ya bi düşünsene...minik minik elleri,ayakları,minicik burnu fln....senden ve sevdiğin adamdan bir parça...başetmek ne kelime...insan yere göğe sığdıramaz o minnacık şeyi.....zaten Allah onu rızkıyla gönderir,bereketiyle gelir...benim küçük bi kardeşim oldu ben üniversite 1. sınıfta okurken...tam süprizdi yani...ve o dönemlerde aile içinde çok sorunlar vardı.annemle babam boşanmak üzereydi..ama kardeşimin doğumuyla öyle kenetlendik ki anlatamam...eskisinden daha da iyi bağlandı annemle babam birbirlerine...allahın bi lütfuydu sanki kardeşim ailemiz için...
biz 2 aydır korunmuyoruz...zaten vajiyi yeneli de 2 ay oluyor...allah nasip ederse artık anne olmak istiyorum...anneler gününde bu hissimi açıkça anlamış oldum...
benim de iş durumum belli değil..şuan çalışmıyorum..tek maaşla büyük şehirde geçinmek zor..ev de kira..ama artık düşünmüyorum bunları...çünkü düşündükçe kendime sıkıntı yapıyorum...en iyisi herşeyi zamana bırakmak...nasibini beklemek...elinden geleni yaptıktan sonra gerisini allaha bırakmak gerekiyor....
evet ya şööyle sakin bir denizde su üzerinde uzanarak ve güneşin tadını çıkararak tatil yapmak vardı...eşinle yüzme yarışı yapıp yenileceğini bile bile kulaç atmak vardı....hey gidi izmir,seferihisar,ürkmez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?