Kızlar bugün saat 11'de ve 17.10'da olmak üzere iki vizem var...
Dualarınızı esirgemeyin...
çalışkan öğrenci sen neleri yenmişsin :lepi: bu vize sana halt gelir zemuszemus
başarılar canımcım...
Ayyy inşallah canım...
İlki kolay geçmişti, umarım bunlar da öyle olur :Saruboceq:
geçer geçer emin ol başarıcaksın:Saruboceq:
biz 4 ay beraber olamadık ama artık o sorun geçti 3 aydır falan yapmaya başlamaıştık hamile kaldımm:))
biz 4 ay beraber olamadık ama artık o sorun geçti 3 aydır falan yapmaya başlamaıştık hamile kaldımm:))
neden beraber olamadınız ? vajinusmusmuydun ? nasıl aştınız peki ?
twetycim bebişim nerelerdesin sen yawww kaydirigubbakcemile iiiki bi gün yoktum kimsecikler kalmamış buralarda kaydirigubbakcemile2
kalp kalbe karşıymış hihoyyyt
ben burdayım canım yaa dün tatildi iş yoktu gelmedim ama salı ve bugün kimse yoktu burda off daraldım
napıyon nasıl gidiyo?bittimi hastalığın
ben dünde çalıştım hesapta ama hiç bi işe bakmadım gıcıklık olsun diye kafamçokkarıştı reglim bitti ama biz daha kıpırdanamadık laelaelaelaelaesalı ve çarşamba akşamları misafir vardı bu güne niyet ettik inşallah olacak :jeyyar:
iyi yapmışsın kız boşver kaydirigubbakcemile3
anacım yaa niyet etmeyin siz edince sürekli bişi çıkıyo bence direk atla adamın üstüne kapıdan girer girmez olsun bitsin bu iş :dance:
ayy bende hastalandım bugün p.tesiye kadar offff durumdayım mafoldumben
yawrum benimkinin servisi yok bu hafta o yüzden eve geç geliyor geldiğindede çok yorgun oluyor ben sofrayı hazırlayana kadar uyuya kalıyor saniyede uyuyor o gelene kadar cümle alem hücum ediyor bize kaydirigubbakcemile3 ama perşembe cuma bi durum yok gibi c.tesi-pazar düğün var opuyorumnanaktanayyyy artık bıktım misafirden tatile gidip dinlenmek istiyorum kaydirigubbakcemile2
ayyy aynı benimki gibi valla onunda saati belli olmuyo maalesef
ama allahtan bize hafta içi öle gelen giden yok kaydirigubbakcemile3 benz aten günlerimi belirlerim o günlerde yorgunda olsa diride olsa kaçarı yok yanilmaz:
şahsen sana katılıyorum şu haziran ortası bi gelsede kaçsam gitsem delircem yani az kaldı
bizde haziran sonu gidiyoruz inşallah süprizzzzzwalla bize gelen ve gelecek olan çok ama ben bu 1 ayı kendime ayırmak istiyorum artık..dr gidince güzel bi fırça yiyecez kaçarı yok ben size ne dedim gün aşırı yapın demedimmi diyeceklmaz:yalan söylecez gelmek isteyenlere başka seçenek kalmadı çünkü temizlik hiç bitmiyor yetişemiyorum
bizde haziran 20den sonra gitcez canım yaaaa o günü iple çekiyorum resmen
hee bencede doktora bi söyleyin misafir vardı diye tepkiyi görün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?