Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Buna neden seviniyorsun anlamadım ben???

yapıcak bişey yok balım bende kafaya takıp üzülürsem herşey daha sarpa saracak hihoyyytben ne kadar pozitif yaklaşırsam duruma o kadar çabuk toparlayacağız inşallah sositososito ilk zamanlar bu durumlar normalmiş zaten...

benim hala regly devam ben regliden önce kayganlaştırıcısız iki kere başarmıştım.sonra da başarabileceğime inanıyorum.zerr ve kadriye zevk alabiliyor musunuz pekii???benim takıntım da bu:))

evet canım yavaş yavaş oda oluyor tam olmuyor çünkü eşim artık bekleyemiyor haklı olarak.Özelden msj gönderebilseydm bi pozisyon var onda zevk alma ihtimali çok yüksek şimdi anlatamıyom çok açık olur diye:))

canım açık bölümlerini biple biz gerisini anlarız :kedi:

venustencim bilmiyorumki sabahtan beri bi agrı gecmesse gidicem dr a

pozisyonu yaz lütfen artık ayıp falan kalmadııı :)

söleyemez söleyemez heheh valla ilaç gibi olur sölersen herkes aynı durumda cunku ne var gidip baskasınada soramıyoruz en yakınlarımız bilmiyor durumumuzu burda ayıp mayıp olmuyor artık mcx

aslında azcık ip ucu verse biz gerisini deneye deneye buluruz bunda utanacak sıkılacak bişey yok amacımız vaji sonrası nasıl daha iyi duruma geliriz onu öğrenmek opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…