Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar regli sonası ilişki hakkında basın toplantısı yapıcam buyrun heheh

vallahi biraz acık olucak ama ben biraz fazla özlemiştim zaten 10 günlük bi ara olunca gayet de istekliydim diger ilişkilere göre giriş kısmını cok daha hızlı gectik bu sefer degişik bi pozisyondaydık üstteydim sona alt tarafta devam ettik yani cok rahat oldu cok hafif bi sızı dışında ve digerlerine göre hiç problemsiz diyebilirim bi de oldumu olcakmı diye düşünmedim bunu da söle düşünürek hallettim daha önce zaten kaç kez oldu ve ben bu işin tadını cıkarıcam dedim.. beynimde kendime övgülerle ilerledim yani tavsiye ederim olumlu düşünmenin gücüüü ve mutlu son :)

ohaoldumsmile
süpersin canııııııııııımmm :lepi: işte budur alkisalkisalkis

valla zerrcim,,çok iyi olmuşşş,tebrikler canım,,,:sm_cool:benimde 4. günüm regliyim,,,bitince ben de bomba gibi gelicem inşlh,,,

kız burdan nasıl çikolata göndereyim al sana klava: bununla idare et bakalım kaydirigubbakcemile3

bak ben sana gönderiyim hemen ambalajlı küçüklü büyüklü şekerlemeler el yapımı OoOooOo(işte bunnar ben yaptım hayal dünyamda genişledi yav ) tsk ederim yinede sevincimi paylaşmanız yeter

bak ben sana gönderiyim hemen ambalajlı küçüklü büyüklü şekerlemeler el yapımı OoOooOo(işte bunnar ben yaptım hayal dünyamda genişledi yav ) tsk ederim yinede sevincimi paylaşmanız yeter

şaka yapıyorum heeeeeeeeeeeeee

tekrar tebrik ederim şekerim..

ohhhhh maşallah allah muhabbetinizi arttırsan artık sen kendini aşarsın balımmmm....ara vermemek çok önemliydi sen bunu başardın ne güzel darısı başımıza çok sevindim valla kaydirigubbakcemile3bende bu akşam şettirecem kapı kırılsa tel çalsa dünya dursa yapacas bu akşam ne zaman heveslensem bişey çıkıyo yok gözüme tarih kestirmeyecem artık kestirince olmuyor akannehir du bişey sorcam kayganlaştırıcı kullandınmı peki ?

eeee hani çikolata hihoyyytcokacimcoook benim karnım aç gerçi başka bişey varsa oda olur opuyorumnanaktancanım şöle acımı macılı bişeyler istedi gamyoncuiremsu

benimde şuanki hedefim kayganlaştırıcısız yapmak,,,yavaş yavaş bırakayım diyorum,,,ıslaklık olsa bile psikolojik heralde kullanma ihtiyacı hissediyorum nedense,,,bakalımmm:a015:

benimde şuanki hedefim kayganlaştırıcısız yapmak,,,yavaş yavaş bırakayım diyorum,,,ıslaklık olsa bile psikolojik heralde kullanma ihtiyacı hissediyorum nedense,,,bakalımmm:a015:

bende o yüzden merak ettim zaten...tamamen psikolojik katılıyorum sana eskiden kayganlaştırıcımı varmış zemuszemusmillet hiç sorunsuz yapıyomuş biz beynimizi çok şımartmışıs anlaşılan hep bi bahane uyduruyor evet açıklıyorum ilk hedefim doğal yollardan kaydırmak hihoyyyt

hııııııım en önemli seyi yazmamısım kayganlaştırıcı kullanmadım benm de hedefim buydu güzel bi ön s... den sona oldu ve zaten du bi dakka kayganlaştırıcı süreyim falan diye bölmek istemedim öle olunca büyüsü kaçıyor sanki ve gerginlik oluyor bende bişilere hazırlanır gibi eşimde pek hoşlanmıyor o yüzden bu sefer kullanmadım ilk kez digerlerinde kullanmıstım hep bide üstteydim acıkcasıda sey (kucakta diyebiliriz ) cok rahat oldu belki de ondan bilmiyorumki

slm kızlar ben en son yapışımda kayganlaştırıcı kullanmadım çok rahat oldu hatta farklı pozisyonlardada denedik sorun olmadı hiç.Girişte acıyordu biraz artık oda yok yavaş yavaş normale dönüyor galiba

benim hala regly devam ben regliden önce kayganlaştırıcısız iki kere başarmıştım.sonra da başarabileceğime inanıyorum.zerr ve kadriye zevk alabiliyor musunuz pekii???benim takıntım da bu:))

ben son seferde öncekilere göre daha rahattım bunu söyleyebilirim konu orgzm olmaksa daha o mertebeye erişemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…