kızlar regli sonası ilişki hakkında basın toplantısı yapıcam buyrunheheh
vallahi biraz acık olucak ama ben biraz fazla özlemiştim zaten 10 günlük bi ara olunca gayet de istekliydim diger ilişkilere göre giriş kısmını cok daha hızlı gectik bu sefer degişik bi pozisyondaydık üstteydim sona alt tarafta devam ettik yani cok rahat oldu cok hafif bi sızı dışında ve digerlerine göre hiç problemsiz diyebilirim bi de oldumu olcakmı diye düşünmedim bunu da söle düşünürek hallettim daha önce zaten kaç kez oldu ve ben bu işin tadını cıkarıcam dedim.. beynimde kendime övgülerle ilerledim yani tavsiye ederim olumlu düşünmenin gücüüü ve mutlu son :)
vallahi biraz acık olucak ama ben biraz fazla özlemiştim zaten 10 günlük bi ara olunca gayet de istekliydim diger ilişkilere göre giriş kısmını cok daha hızlı gectik bu sefer degişik bi pozisyondaydık üstteydim sona alt tarafta devam ettik yani cok rahat oldu cok hafif bi sızı dışında ve digerlerine göre hiç problemsiz diyebilirim bi de oldumu olcakmı diye düşünmedim bunu da söle düşünürek hallettim daha önce zaten kaç kez oldu ve ben bu işin tadını cıkarıcam dedim.. beynimde kendime övgülerle ilerledim yani tavsiye ederim olumlu düşünmenin gücüüü ve mutlu son :)
ohaoldumsmile
süpersin canııııııııııımmm :lepi: işte budur alkisalkisalkis
valla zerrcim,,çok iyi olmuşşş,tebrikler canım,,,:sm_cool:benimde 4. günüm regliyim,,,bitince ben de bomba gibi gelicem inşlh,,,
kız burdan nasıl çikolata göndereyim al sanaklava: bununla idare et bakalım kaydirigubbakcemile3
bak ben sana gönderiyim hemen ambalajlı küçüklü büyüklü şekerlemeler el yapımı OoOooOo(işte bunnar ben yaptım hayal dünyamda genişledi yav ) tsk ederim yinede sevincimi paylaşmanız yeter
ohhhhh maşallah allah muhabbetinizi arttırsan artık sen kendini aşarsın balımmmm....ara vermemek çok önemliydi sen bunu başardın ne güzel darısı başımıza çok sevindim valla kaydirigubbakcemile3bende bu akşam şettirecem kapı kırılsa tel çalsa dünya dursa yapacas bu akşamne zaman heveslensem bişey çıkıyo yok gözüme tarih kestirmeyecem artık kestirince olmuyor akannehir du bişey sorcam kayganlaştırıcı kullandınmı peki ?
benimde şuanki hedefim kayganlaştırıcısız yapmak,,,yavaş yavaş bırakayım diyorum,,,ıslaklık olsa bile psikolojik heralde kullanma ihtiyacı hissediyorum nedense,,,bakalımmm:a015:
slm kızlar ben en son yapışımda kayganlaştırıcı kullanmadım çok rahat oldu hatta farklı pozisyonlardada denedik sorun olmadı hiç.Girişte acıyordu biraz artık oda yok yavaş yavaş normale dönüyor galiba
tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?