hiç endişelenme güzelim bazen oluyor öyle aksilikler bu kadar tecrübeden sonra takıldığımız yerde hemen toparlayıp kendimizi yolumuza devam ederiz...inşallah çok güzel geçer...ben perşembeyi bekleyecem mecbur akannehir
Bir daha aynı sorunu yaşamayacağımı umuyorum ben de canım...
Perşembe dediğin yarın kız :)
slm kızlar,benimde ilk girişlerde derin nefeslerle alıyorum sorunsuz,,,çok şükür,,,ara vermemek lazım aslında,,,benim de eşim erteleyeceğimi bildiği için,,hiç boş geçirmemeye çalışıyo,,,şuan regliyim,,,geçince de inşlh iyi olur,,,a.s.
ewet yarın kafamçokkarıştı bu gün millet tatil bize gelecekler anahtar kuzenlerde o yüzden fazla kıpraşamayız eşimle zemuszemus yarına niyet ettik hihoyyyt
Benim de son 6 hap kaldı sonra regl olucam...
İnşallah o zamana kadar 2 kere falan yaparız...
ben nefesi yarıyı geçtikten sonra yapıyorum onuda eşime bana hatırlat diyorum yoksa unutuyorum hihoyyyt şu ana kadar kaç defa yaptınız takıldığın bi yer oldumu hiç balım ?
sen hangi marka hapı kullanıyosun canım ? ben bu ay rahatım hapta önceki gibi midem bulanmıyor heralde alıştı bünye :sm_cool:
canım sen zaten sorunsuz başlıyosun yarıya kadar,,,bu çok iyii,,,canım biz ara vermedik gibi, 1 gün ara ile filan,,,çünkü benden çok,eşimin unuturum yapamam kaygısı vardı,,,çok şükür takıldığım olmadı,,,değişik pozisyonlarda da denedikk,,,,canım,senin yarıdan sonraki tereddütün nedir?sen mi ilerletemiyosun,kuruluktan mı oluyoo
Yasmin kullanıyorum ben ama hiç bulantı falan yapmadı bana. Uzun zaman kullandım bu hapı. Yan etkisini görmedim çok şükür...
maşallahbizde hep öyle yapmak istiyoruz ama malesef olmadı inşallah şimdiden sonra yapacağız kafamçokkarıştı ah bi anlasam sanki içim geriliyor gibi oluyor kurulukta yok ilerliyorum ama çok yavaş yavaş milim milim gidiyorum tabi o arada sertlik gidiyo hihoyyyt düşün en ufak bir kasılma yok bacaklarımı çok rahat açıyorum yerleştirmede sorun yok yarıya kadar 1 snda cuk diye oturuyo ondan sonra milim milim uğraş dur gamyoncuiremsueşim diyoki hala bilinç altında kalmış bişeyler var sanki diyor bilmiyorumki çokta rahatım eskisi gibi aklıma abuk sabuk şeyler getirmiyorum tamamen o ana odaklanıyorum anlamadım gitti
hep üst pozisyonda yapıyosunuz sanırım,,,,tabiki rahat hissettiğin pozisyonda yap ama belki hep rahat hissetiğin pozisyondan da kaynaklı olabilir ,tamamını sorunsuz alana kadar her türlü pozisyonu denemelisin bence,,,ben kendim girdiremiyorum mesela,,,eşim tam girişe geliyo,ben ondan tutunup ,onu ben yönendiriyorum,,,bana kalsa hiç ilerletemezdim,,,
evet canım hep üstte deniyoruz ama alttada denememiz olmuştu onda eşim ittirmek zorunda olduğu için çok rahat değildim açıkcası ama deneye deneye bulucaz yolunu tekrar bi altta deneyeyim bakayım CADIARZU
inşlh her şey yoluna girecek,,,valla şükrediyorumm halimize,,hiç beklemediğim zamanda oldu bizim,,,tabi her şeyi deneyerek öğreniyoruz,,,,olana kadar durmak yok,,,hihoyyyt
yeter bu kadar çalışmak laelaelaelaelaeben kaçıyorum güzeller...hepinize bol bol sevişgenli geceler diliyorum Şeniz
ben bekliyordum ama acabalarım vardı hihoyyytolduğuna inanamadım hala inanamıyorumki gamyoncuiremsu ama şükrediyorum Allahıma bu günleride gösterdi bize dokunamadığım bakamadığım p...sten artık korkmuyorum her bişey yapabiliyorum alkisalkisalkis
bende onu kullanıyorum ilk ay baya bi bulantı yaptı ama şu an rahatım Allaha şükür bende çok iyi yan etkileri oldu aman nazar değmesin hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?