Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ayyy ayyyy yerim ben onu sabırsızlanıyo annesine kavuşmak için :ecrin_bebek: normal doğum olacak dimi ? adını ne koyacaksınız ???

2gün önce halamn gelini dogum yptı ilk dogumu normal yapmıştı bu sezeryanla oldu gelmk bilmedi çocuk 10 gün gecti hala cıkmak istemeynce sezeryanla aldılar 4kilo 200gkesinlikle sezeryan ol dyr bosuna çekmişim ilk cocugu diyor yni sezeryanı çok övüyor dr.umzda aynı bende sezeryanı dşnmeye basladım ne yalan söylüym hiç gözüm kesmiyor.adını erdem düşünüyorum şimdilik nasıl?

maşallah analar ne aslanlar doğuruyor zemuszemusbende sezeryan istiyorum ama 2-3 arkadaşım lokal anesteziyle doğum yaptı tam adı nedir onu bilmiyorum ama belden iğne vuruluyor acı sızı hissetmiyormuşsun ama bebeğin doğarken baygın değilmişsin en azından kaydirigubbakcemile2sağlık açısından normal doğum tercihim ama korkulmayacak gibi değil :hulya:1,5 ay önce bi arkadaş doğurdu ama kız 22 yaşında hiç anlamadım bile diyo sabah gitmiş doğuma akşam eve gelmiş düşün...çok güzel bir isim Erdem olumunekankayizsmileAllah hayırlı evlat nasip etsin herkese...

canım epidural sezeryan ,yada spinal sezeryan diyorlar,belden aşağısını hissetmiyosun,bende bunlardan birini düşünürüm şahsen,normal doğum ürkütücü geliyor...
hayırlısı zehracım inşlhh çok kolay bir doğumun olurr,,,Allah yardımcın olsun,doğuma gideceğin gün bizim dualarımız senle olucak,hiç düşünme doğumu şimdiden derimmmzemuszemus

yok canım hamiş olmam imkansız reglim yeni bitti daha....boğazımda bir ağrı var,yutkunamıyorumm,

hastamı olacaksın acaba..ıhlamur falan iç hemen boğazını yumuşatsın...dikkat et kendine yawrum bu aralar çok salgın var herkes hasta...

delikafadulden kızlarrrr bu ne hızzz
ne zaman vajinismusu yendinizde ne zaman hamile kaldınız kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim hepinizi
inş saglıkla kucagınıza almakta nasip olsun
darısıda isteyen herkese olsun boshayallersmile

Günaydın kızlar...
Sanırım fena üşüttüm...
Boğazım ağrıyor, burnum tıkalı nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…