Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Günaydın kızlar...
Sanırım fena üşüttüm...
Boğazım ağrıyor, burnum tıkalı nefes alamıyorum

çok geçmiş olsun derinim..bol bol meyve tüket yatırır bu hastalık insanı....ben kat kat lahana gibi giyindim halada üşüyorum :bbo: akşamada düğün var bu karda kışta evlenilirmi yawwww :2:

çok geçmiş olsun derinim..bol bol meyve tüket yatırır bu hastalık insanı....ben kat kat lahana gibi giyindim halada üşüyorum :bbo: akşamada düğün var bu karda kışta evlenilirmi yawwww :2:

Sağol bitanem valla nefes alamıyorum
Valla bekleyememişler mi baharı? :)

Derin'cim çok geçmiş olsun canım. Sıcak bitki çayı iç canım.
Kuşburnu, ıhlamur, dal tarçın da at içine. Çok rahatlatıyor insanı.

Kızlar demeyin öyle ben de aralığın başında evlenmiştim, evliliğin yazı kışı yok wallah,
bekleyemeyen bekleyemiyor işte...
Yaz düğünlerinden daha güzel oldu, bahar gibiydi hava nikah günü.

Çok sağol tatlım, ilaç aldım az önce...
Ben haziranda evlendim valla :)

walla hem düğüne gidenlere eziyet hemde gelinler için çok zor oluyor...şimdi kara kara düşünüyorum ben akşama ne giysem diye çok soğuk hava donarım gidene kadar :2:her yer yağmur çamur salona gelene kadar gelinliğin rengi değişiyor kaydirigubbakcemile3ben eylülde evlenmiştim hava serindi ama üşütmüyordu düğün bitti gece 1de yağmur başladı ama hemen kesildi kaydirigubbakcemile2

ya burası varmış :):):):bende artık buraya da takılabiliirim değilmi??????venüsten cim sana özelden msj attım ama burdada yazabilirmişim opuyorumnanaktan

ya burası varmış :):):):bende artık buraya da takılabiliirim değilmi??????venüsten cim sana özelden msj attım ama burdada yazabilirmişim opuyorumnanaktan

tabiki canım vaji sonrası hepimiz burdayız opuyorumnanaktan cvp yazdım bebişim hihoyyyt

Son düzenleme:
yanıyorum yanoyorum yanıyorumm
her ilişki sonrası oluyormu bu? kasıntı da oluyor tatlı tatlı ayyyy noluyo yaaaakaydirigubbakcemile2
evlilik süper de bazen diorum mısıl mısıl uyurdum eskiden amaaaaannn biraz daha keyif sürseymişim bu ne şimdi yanma acı

canım yanmanın sebebi enfeksiyon olabilir...egzersiz yaparken bişeyler kapmış olabilirsin...aslında bi kontrole gitsen çok iyi olur kaydirigubbakcemile3ayyyy ayyyy bekarlık sultanlıkmış değerini bilemedik 3 karış yatıp 5 karış kalkardım yataktan :hulya:

sorma yahhhhhhaaaaa şimdi kızkardeslerime özeniorum ohhh diorum içimden
yatışşşş :) yatın yatın :sm_confused:

saol sekerim msjlarını dogrudur bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı önceden
onunda etkisi olabilir...yanmayada alışıcaz artıkın aslında kafam o kadar rahatki artıkkkk yandıgı kadar yansın diorum kendimle dalga geciorum oramla buramla..sen bana az cektirmedin al diorum :tomato:

günaydın güzeller bugünde kimse yok buralarda herkes tatilemi çıktı yaww ben çalışırken kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…