Günaydın kızlar...
Sanırım fena üşüttüm...
Boğazım ağrıyor, burnum tıkalı nefes alamıyorum
çok geçmiş olsun derinim..bol bol meyve tüket yatırır bu hastalık insanı....ben kat kat lahana gibi giyindim halada üşüyorum :bbo: akşamada düğün var bu karda kışta evlenilirmi yawwww :2:
Derin'cim çok geçmiş olsun canım. Sıcak bitki çayı iç canım.
Kuşburnu, ıhlamur, dal tarçın da at içine. Çok rahatlatıyor insanı.
Kızlar demeyin öyle ben de aralığın başında evlenmiştim, evliliğin yazı kışı yok wallah,
bekleyemeyen bekleyemiyor işte...
Yaz düğünlerinden daha güzel oldu, bahar gibiydi hava nikah günü.
Derin'cim çok geçmiş olsun canım. Sıcak bitki çayı iç canım.
Kuşburnu, ıhlamur, dal tarçın da at içine. Çok rahatlatıyor insanı.
Kızlar demeyin öyle ben de aralığın başında evlenmiştim, evliliğin yazı kışı yok wallah,
bekleyemeyen bekleyemiyor işte...
Yaz düğünlerinden daha güzel oldu, bahar gibiydi hava nikah günü.
ya burası varmış :):):):bende artık buraya da takılabiliirim değilmi??????venüsten cim sana özelden msj attım ama burdada yazabilirmişim opuyorumnanaktan
yanıyorum yanoyorum yanıyorumm
her ilişki sonrası oluyormu bu? kasıntı da oluyor tatlı tatlı ayyyy noluyo yaaaakaydirigubbakcemile2
evlilik süper de bazen diorum mısıl mısıl uyurdum eskiden amaaaaannn biraz daha keyif sürseymişim bu ne şimdi yanma acı
canım yanmanın sebebi enfeksiyon olabilir...egzersiz yaparken bişeyler kapmış olabilirsin...aslında bi kontrole gitsen çok iyi olur kaydirigubbakcemile3ayyyy ayyyy bekarlık sultanlıkmış değerini bilemedik 3 karış yatıp 5 karış kalkardım yataktan :hulya:
Günaydınlar ...
günaydın herkese bende burdayım ve calışıorumdersten cıktım az önce birazdan bidaaaaaa:a015:
Kızlar regl oldum fena sancım var
ilacım dün bitti benimde olurum 2 güne kadar böğğğğ..
kızlar yumurtlama dönemi nasıl oluyor bi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?