Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ilacım dün bitti benimde olurum 2 güne kadar böğğğğ..
kızlar yumurtlama dönemi nasıl oluyor bi de?

canım yumurtlama günü regl bitiminden 1 hafta sonra başlayan dönem bunu internetten bazı siteler var bu konuyla ilgili oradanda bakabilirsin... ben vücut ısımdan anlıyorum daha az üşüyorum ve daha istekli oluyorum nedense...ama sadece yumurtlama günlerinde hamile kalınacak diye bi şey yok yumurtlama dönemlerde kalma riskin % 99...buna yakın dönemlerdede % 84,% 78, % 56 gibi seyrediyor...ben cep telimden takip ediyorum tesadüfen yumurtlama zamanlarımı gösteren bi tel almışım bende bilmiyodum bu özelliğini çok şaşırdım her gün bakıyorum o gün riskim nedir diye... tabi ne kadar tutar bilinmez....sonuçta gebe kalmak Allahın takdirine kalmış...kimin ne zaman ana rahmine düşeceğini sadece o bilir :hulya:

benim yumrutlama gunlerım bu donem ıyı degerlendırmek lazım demı....eeeeeeee yarında pazar ıyı degerlendırmak lazım...amannn sabahlar olmasınsositososito

evet canım cok saol..olumunekankayizsmile
suan cok erken zaten düşünmek için ama bileyim istedim..zaten kocamı askere yollucam aralıktaturkbayragi döndüğünde Allah nasip ederse:CüvCüv:

slm kızlar yazamadım uzun zamandır ben geçen gün reglim bittikten bi gün sonra deneme yaptım çok kötü bi acı oldu birleşme oldu ama çook ağrılı yaa ben başa mı dönüyorum moralim çok bozuldu
zaten hiç deneme yapamıyoruz kayınvalidem ameliyat ldu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok kafayı yemek üzereyim....

slm cnm,regliden sonra bazen ilişki zor olabiliyor,moralini bozma,başa filan dönmüyorsun canım,,,kayganlaştırıcıyı biraz daha artırırsan zorlanmazsınn,,,

uzun zaman ara olduğu için bide regli sonrası olduğu için olmuştur canım banada dün aynısı oldu baktım olmucak yarım saat egzersiz yaptım sonrası çok kolay oldu. kayınvalden iyileştimi iyice?

bende 1 hafta hasta yattım sonra regli oldum yani 2 haftadır tık yoktu. dün reglimin son günüydü hemen deneme yaptık. zaten hep burdan duyuyordum regli sonrası zor diye ama daha önce hiç zorlanmamıştım. bu sefer nedense zor oldu. parmak bile olmucak sandım uzun bir egzersiz yapmak zorunda kaldım. neyse sonunda rahat bi şekilde ilişki oldu. 2 haftaanın acısını çıkarmak için devam ettik nasılsa gevşedimya ama bu sefer eşim kasıldı. 2 dakka sonra hazır konumda olması zor tabi. sanki ben ondan hemen hazır olmasını beklemişim gibi senin yüzünden olmuyo dedi (( egzersizimi görmek, komutlar almak, haala hakimiyeti elimde tutmaya çalışmam onu hep olumsuz etkiliyormuş. zaten 1 yıl boyunca tüm denemelerimiz senin ağlamanla bitmişti diyo bu bende saplantı oldu galiba diyo. sen sadece kendi beynine canının yanacağını kazımadın, benim beynimede senin canını yakacağımı kazıdın ağlıya ağlıya dedi. hep temkinliyim hep dikkatliyim geriliyorum dedi. sen iyileştin ama senin vajin bana geçti dedi çok üzüldüm. kendimi onun cinsel hayatını mahvetmiş gibi hissettim. keşke daha önce bulsaydım şu siteyi keşke daha önce yenseydim şu illeti. yani benim yerimde şuan başkası olsa böyle olmazdı öylemi dedim. saçmalama senin yerinde bi başkası olabilemez bunu düşünemem bile dedi. birsürü şey saydım kendimi suçlayan ama kabul etmedi. nasıl vaji senin yada benim suçun değilse buda senin yada benim suçum değil dedi. sizce naapmalıyım? bunu iyice saplantı haline getirip kendi kendini komplekse sokucak sonra hiç olmucak allah korusun. allahım yaa neler yapıyoruz kocalarımıza farkında olmadan

Günaydın kızlar...
Cuma gününden beri hem hastayım hem reglim var
Okula gidicem az sonra...

sabırlı ve sessiz kal böyle durumlarda bırak içini dökmüş herkes yapamaz bunu kimi biriktirir ve baska olaylarla patlar bi kereye mahsus bi kasılma o tedirgin olucak bişi yok bundan sonra ilşkiyi sıklaştırdıkça farklı pozisyonlara geçtikçe ve sen zevk aldıkça hepsi aşılıcak kendini suçlayarak yükü üzerine alman onu mutlu etmicek.. sorunu kendi üzerine alarak çözemessin.. yani çözüm zamanla yavas yavas gelicek inşallah

aslıcım yasadııgn seyı bend eyasıyorum su donemle rıcınde gercekten cok zor bılıyorum..ama bu sneın yuzunden degıl ...benım esımde kasılıyorum ve olmyuor dıyor ...ama gecıcek ..kendını suclama eısnıde suclama vajılı bı kaıdnın esının bunu yasamsı cok normal ..zamanal gecıcek

arkadaşlar, perşembe günü adetim sancıyla başladı,sonra kesildi... 25. gündü...normalde erken oldugum oluyor 26-27 gibi... bu aralar da biraz stresliydim,sonra kesildi adetim...

5 gündür adet olacakmış gibi sancı çekiyorum,karnım ağrıyor,ama hala başlamadı...

daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu hiç aranızda?

merhaba kızlar..uzun bir aradan sonra ben geldim...sürekli takip ediyorum sizi bende kayda değer bişey olmadığından yazmıyordum..iki denemem sıkıntılı geçmişti..oluyordu sonunda ama yanma hissi vardı yanii..şükür atlattım onuda...hafta sonu iyi geldi bize artık daha rahatım herşey yolunda şükür inşallah dahada iyi olacak..sizde ne var ne yok umarım herkes iyidir ve listemize bir sürü kişi katılmıştır inşallah

saol canımm inşallah dediğin gibi zamanla geçer. eskiden ben ondan köşe bucak kaçardım şimdi o benden kaçmaya başlayacak diye korkuyorum. sen nasılsın tatlım herşey yolundamı?

yaa peki sen nasıl davranıyorsun eşine? hiç bişey olmamış gibi ilişki talebi içindemi olmalıyım yoksa biraz kendi haline bırakıp onun talepte bulunmasınımı beklemeliyim karar veremiyorum acaba hangisi doğru olur? biz burda konuşuyoruz dertleşiyoruz ben bu durumun birçok kişinin başına geldiğini biliyorum ama o bunu bilmiyor. ya kompleks yaparsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…