Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
daha bilmediğimiz kimbilir kimler var korkunç bir sayı bence ne kadar çok vajili olan var...arkadaşlar sizden ricam benim takip edemediğim yazmayı unuttuğum arkadaşlar varsa bunları bana hatırlatın her iki liste için lütfen....hem takip açısından hemde durumun vahimliği açısından bu çok önemli...sonunda dayanamayıp sağlık bakanlığına mail atacam ilgilenin yazık bu kadar insan neler yaşıyor...kendi başına çözmeye çalışıp kendini yiyip bitiren kaç tane arkadaşımız var kimbilir...kimselere derdini anlatamayan hayatının en güzel günlerini kabus gibi geçiren...Allah hepimizin yardımcısı olsun çekmeyen anlamaz bunu....

Kızlar ben dün gece 2. p.. denememi yaptım ve başarılı olduk Allaha şükür..Emlayı hemen bırakamadım,bana acayip cesaret veriyor.Azalta azalta bırakmayı düşünüyorum,zaten dünkü denememizde çok az sürdüm..Buarada 2 hafta önce drdan randevu almıştım bikini bölgemde et beni yada siğil gibi birşey vardı bugün onu aldırdım..Bu ilişkiyi engellemez sanırım ama duş alırken dikkat etmem lazım,dr kuru kalmalısı gerektiğini söyledi..Ne yapsam bilmem.

kızlar çok acil bir sorum var hani diyolar ya köpek pozisyonu diye...
onu yapan varmı?
ben yapıyorum ama sanki orda bir kıkırdak gibi bişi var...
çok tuhaf oluyo ...
sanki eşimi p...s kırılcak gibime geliyo
sizdede öle oluyomu yoksa sadece bendemi böle bu...

canım bende öyle bi pozisyonda yapmadım malesef...p...s dik gelmiyormu yani vajinin içindeyse nasıl kırılıcak ???

canım bende öyle bi pozisyonda yapmadım malesef...p...s dik gelmiyormu yani vajinin içindeyse nasıl kırılıcak ???

internetten bi bakın var mecburen öle yapıyorum eşimde sper azlığı var ve gebe kalmak için uygun pozisyonmuş...ama ya kıkırdak gibi bişi var orda ona çarpıp duruyo gitgellerde bende acaba bitek benmi bu problemi yaşıyorum diye sordum

bende aynı o po... yapamdım ...yapamamda herlad een ıtııc gelen poz......
zaten pe.. ters geldıgı ıcın rahat bı poz.. degıl

sperm azlıgına o pozısyonmu ıyıymıs sasırıdm gebe kalmak ıcın en uygun poz.. benım bıldıgım bayanın latta oldugu poz... dıye bılıyorum yanlsımı kı

sperm azlıgına o pozısyonmu ıyıymıs sasırıdm gebe kalmak ıcın en uygun poz.. benım bıldıgım bayanın latta oldugu poz... dıye bılıyorum yanlsımı kı

sperm azlığı için en uygun pozisyonmuş benim eşimdede olduğu için mecburen böle yapıyoruz.Ama rahatsız olmuyor da değilim ama bebek için mecburen işte...

bebişim ben daha pozisyon yelpazemi genişletemedim malesef :hulya kadar uzun ara verdikki yeni yeni toparlanıyoruz zamanla bende pozisyonlara geçicem sizlerden tüyolar alırım o zaman olumunekankayizsmile

bebişim ben daha pozisyon yelpazemi genişletemedim malesef :hulya kadar uzun ara verdikki yeni yeni toparlanıyoruz zamanla bende pozisyonlara geçicem sizlerden tüyolar alırım o zaman olumunekankayizsmile

bendde yelpaze yok canımkaydirigubbakcemile3sadece yapabildiğim üç pozisyon ...
dediğim pozisyonu genelde yaptığımız için öbürkülere fırsat kalmıyo...

ben denemiştim hatta en kolayıma gelen pozisyonlardan biri ama dediğin gibi bişey yaşamadım. ama bir problemin olsa niye sadece o pozisyonda hissedesinki?

bu akşam kocişim çalışıyor buraya takılayım dedim şansıma kimseler yok bu gece :ecrin_bebek: yawww hepinizmi kaynatıyosunuz bu akşam kaldım buralarda kimsesiz ühü ühü ühü lülülülülülü

ben geldim canım benimkide uyudu bu akşam
bu hafta gündüz çalışıyo diye uykusuz kalıyo
nasılsın...

ben denemiştim hatta en kolayıma gelen pozisyonlardan biri ama dediğin gibi bişey yaşamadım. ama bir problemin olsa niye sadece o pozisyonda hissedesinki?

kolay oldu demek...
bilmiyorum bende sanki kıkırdakmı var ne var oraya takılıyo
bende rahatsız oluyorum...
öbür pozisyonlarda bi sıkıntı olmuyo çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…