kızlar çok acil bir sorum var hani diyolar ya köpek pozisyonu diye...
onu yapan varmı?
ben yapıyorum ama sanki orda bir kıkırdak gibi bişi var...
çok tuhaf oluyo ...
sanki eşimi p...s kırılcak gibime geliyo
sizdede öle oluyomu yoksa sadece bendemi böle bu...
canım bende öyle bi pozisyonda yapmadım malesef...p...s dik gelmiyormu yani vajinin içindeyse nasıl kırılıcak ???
Dediğin pozisyonu duymadım bile...
bende aynı o po... yapamdım ...yapamamda herlad een ıtııc gelen poz......
zaten pe.. ters geldıgı ıcın rahat bı poz.. degıl
sperm azlıgına o pozısyonmu ıyıymıs sasırıdm gebe kalmak ıcın en uygun poz.. benım bıldıgım bayanın latta oldugu poz... dıye bılıyorum yanlsımı kı
internetten bi bakın var mecburen öle yapıyorum eşimde sper azlığı var ve gebe kalmak için uygun pozisyonmuş...ama ya kıkırdak gibi bişi var orda ona çarpıp duruyo gitgellerde bende acaba bitek benmi bu problemi yaşıyorum diye sordum
bebişim ben daha pozisyon yelpazemi genişletemedim malesef :hulyakadar uzun ara verdikki yeni yeni toparlanıyoruz zamanla bende pozisyonlara geçicem sizlerden tüyolar alırım o zaman olumunekankayizsmile
internetten bi bakın var mecburen öle yapıyorum eşimde sper azlığı var ve gebe kalmak için uygun pozisyonmuş...ama ya kıkırdak gibi bişi var orda ona çarpıp duruyo gitgellerde bende acaba bitek benmi bu problemi yaşıyorum diye sordum
bu akşam kocişim çalışıyor buraya takılayım dedim şansıma kimseler yok bu gece :ecrin_bebek: yawww hepinizmi kaynatıyosunuz bu akşam kaldım buralarda kimsesiz ühü ühü ühü lülülülülülü
ben denemiştim hatta en kolayıma gelen pozisyonlardan biri ama dediğin gibi bişey yaşamadım. ama bir problemin olsa niye sadece o pozisyonda hissedesinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?