eşinin durumu geçici bişi canım o da sıkıntılı bi dönem atlatıyor olabilir ki erkekler bu gibi seyleri güç meselesi olarak idrak edip bizim tahmin edemiyecegimiz kadar abartabiliyorlar yapabilecegin üzerine düşeni yerine getirip sabırla ve sakince beklemek ..saol canımm inşallah dediğin gibi zamanla geçer. eskiden ben ondan köşe bucak kaçardım şimdi o benden kaçmaya başlayacak diye korkuyorum. sen nasılsın tatlım herşey yolundamı?
eşinin durumu geçici bişi canım o da sıkıntılı bi dönem atlatıyor olabilir ki erkekler bu gibi seyleri güç meselesi olarak idrak edip bizim tahmin edemiyecegimiz kadar abartabiliyorlar yapabilecegin üzerine düşeni yerine getirip sabırla ve sakince beklemek ..
benim durumum aynı canım ilaca tekrar basladım ara ara lekeler devam ediyor yarın dr a gidicem bişi cıkmassa insallah bi problem cıkmaz
yaa peki sen nasıl davranıyorsun eşine? hiç bişey olmamış gibi ilişki talebi içindemi olmalıyım yoksa biraz kendi haline bırakıp onun talepte bulunmasınımı beklemeliyim karar veremiyorum acaba hangisi doğru olur? biz burda konuşuyoruz dertleşiyoruz ben bu durumun birçok kişinin başına geldiğini biliyorum ama o bunu bilmiyor. ya kompleks yaparsa...
yawru kuşum evlilikte altın kural bişeyi fazla uzatmadan hiç bişey olmamış gibi davranmak yoksa uzadıkça uzar o konu boş yere ağzınızın tadı kaçmasınfazla abartmadan işveli cilveli olmakta fayda var yağmasakta gürlüyoruz işte
haklısın.. sadece o an konuştuk sonra bidaha açmadım konuyu. telefonda konuştuk bi kaç kere sesi iyiydi akşam gelince uslu durmucak gibi geldi cümleleri
gelsin bakalım şu işve cilve taktiğini deniycem bakalım saol canım...
bebişimmmm iç çamaşırsız etek giy akşamaöyle şey olurmu dediler ben denedim oldu benim kuduruk psikoloğumun çılgın fikirlerinden biriydi hepsini uygulasam neler olurdu acep
haklısın.. sadece o an konuştuk sonra bidaha açmadım konuyu. telefonda konuştuk bi kaç kere sesi iyiydi akşam gelince uslu durmucak gibi geldi cümleleri
gelsin bakalım şu işve cilve taktiğini deniycem bakalım saol canım...
uzun zaman ara olduğu için bide regli sonrası olduğu için olmuştur canım banada dün aynısı oldu baktım olmucak yarım saat egzersiz yaptım sonrası çok kolay oldu. kayınvalden iyileştimi iyice?
kızlar bugün regl günümdü olmadım
ümitleniyimmi bilemedim
acaba hamile olabilirmiyim ya
getirme aklıma öyle şeyler ev soğuuuuuuk......
soğuk olmasa ben neler yapçamdaaa ah işte ah fantaaazilerim kısıtlı
anaa oyunmu varmış kıs bu sitedeee yakaladım seni oyun oynuyooon :))))))))
kesinlikle cnm uzattıkca erkekler daha cok uzatıyor bazı seyleri yutacaksın arsız olcaksın,erkege sokak kadınından daha sokak kadını olcaksın baska türlü evlilik ceklmez oluyor.bende üzülür otururum ruhları bile duymuyor bundan sonra kendimi koyvermiycm yeni yakın kuaföre gidip bi bakımdan gecmeyi düşünüyorum.canım saolsun:)
ilk günden ümitlenme derim tatlım sonu hüsran olsun istemem gecikme 7 günden fazla olursa o zaman bi hamilelik testi alıp kontrol edersin
kızlar bugün regl günümdü olmadım
ümitleniyimmi bilemedim
acaba hamile olabilirmiyim ya
Selam kızlar, iyi akşamlar...
Nasılsınız?
kaderim napıyosun nerelerdesin karşılaşamaz olduk hiçzerrin bebişine kazak örüyom ama kışa denk gelmeyecekki bebişi...olsun büyük öreyim bi dahaki kışada giyer annem gibi konuştum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?