Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
saol canımm inşallah dediğin gibi zamanla geçer. eskiden ben ondan köşe bucak kaçardım şimdi o benden kaçmaya başlayacak diye korkuyorum. sen nasılsın tatlım herşey yolundamı?
eşinin durumu geçici bişi canım o da sıkıntılı bi dönem atlatıyor olabilir ki erkekler bu gibi seyleri güç meselesi olarak idrak edip bizim tahmin edemiyecegimiz kadar abartabiliyorlar yapabilecegin üzerine düşeni yerine getirip sabırla ve sakince beklemek ..
benim durumum aynı canım ilaca tekrar basladım ara ara lekeler devam ediyor yarın dr a gidicem bişi cıkmassa insallah bi problem cıkmaz

bişey çıkmaz inşallah canım...

yawru kuşum evlilikte altın kural bişeyi fazla uzatmadan hiç bişey olmamış gibi davranmak yoksa uzadıkça uzar o konu boş yere ağzınızın tadı kaçmasın fazla abartmadan işveli cilveli olmakta fayda var yağmasakta gürlüyoruz işte

haklısın.. sadece o an konuştuk sonra bidaha açmadım konuyu. telefonda konuştuk bi kaç kere sesi iyiydi akşam gelince uslu durmucak gibi geldi cümleleri
gelsin bakalım şu işve cilve taktiğini deniycem bakalım saol canım...

bebişimmmm iç çamaşırsız etek giy akşama öyle şey olurmu dediler ben denedim oldu benim kuduruk psikoloğumun çılgın fikirlerinden biriydi hepsini uygulasam neler olurdu acep

Son düzenleme:
bebişimmmm iç çamaşırsız etek giy akşama öyle şey olurmu dediler ben denedim oldu benim kuduruk psikoloğumun çılgın fikirlerinden biriydi hepsini uygulasam neler olurdu acep

getirme aklıma öyle şeyler ev soğuuuuuuk......
soğuk olmasa ben neler yapçamdaaa ah işte ah fantaaazilerim kısıtlı

kesinlikle cnm uzattıkca erkekler daha cok uzatıyor bazı seyleri yutacaksın arsız olcaksın,erkege sokak kadınından daha sokak kadını olcaksın baska türlü evlilik ceklmez oluyor.bende üzülür otururum ruhları bile duymuyor bundan sonra kendimi koyvermiycm yeni yakın kuaföre gidip bi bakımdan gecmeyi düşünüyorum.canım saolsun:)

uzun zaman ara olduğu için bide regli sonrası olduğu için olmuştur canım banada dün aynısı oldu baktım olmucak yarım saat egzersiz yaptım sonrası çok kolay oldu. kayınvalden iyileştimi iyice?

kayınvalidemin sol göğsü tamamen alındı canım sol kolunu kullanamıyo şuan evin bütün yükü bende kendime bile vakit bulamıyorum eve geçmiş olsuna gelenler hiç bitmiyo ben bu telaşede bide kpss kursuna gidiyorum ders çalışıyorum geceleri valla kafayı yemezsem ii....

evet canım aslında eşine süslenip püslenip cilvelenmenin kötü bi tarafı yok ama bizler kadınlığa yeni alıştığımız için bu aşk oyunlarınıda yeni yeni keşfetiyoruz....ohhhh yap walla çocuk oluncada sakın kendine bakmamazlık etme eskisinden dahada bak kendine...nasıl alıştırırsan öyle gider...yarasın güzelim

ilk günden ümitlenme derim tatlım sonu hüsran olsun istemem gecikme 7 günden fazla olursa o zaman bi hamilelik testi alıp kontrol edersin

aynen katılıyorum benim 4-5 gün geçmeye başladı vajiyi yendikten sonra her seferinde acabamı diyordum ama artık demiyorum 4 yada 5. gün koşa koşa geliyor kırmızı eskiden her ay test alırdım vajiyi yenince hemen çocuk oluvericek sanıyodum....isteyen herkese versin rabbim....

kaderim napıyosun nerelerdesin karşılaşamaz olduk hiç zerrin bebişine kazak örüyom ama kışa denk gelmeyecekki bebişi...olsun büyük öreyim bi dahaki kışada giyer annem gibi konuştum sanki

kaderim napıyosun nerelerdesin karşılaşamaz olduk hiç zerrin bebişine kazak örüyom ama kışa denk gelmeyecekki bebişi...olsun büyük öreyim bi dahaki kışada giyer annem gibi konuştum sanki

ayy canım napayım bende,bugün dişime dolgu yaptırdım,grip olmuşum,daha kış gelmeden ben başladım valla ,
sen naptın canım?öyle örgü filan yapabiliyon mu?ben hiç anlamam,zerr başlamıştır şimdi ,,,patik,hırka örmeyee,,,
benim annem örmüş hazırr,ama bebek yok ortada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…