Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

keşke bekleseydim değmezmiş falan deme canım hayırlısı buymuş böyle olmuş naapcan. sen sanıyormusunki bir yıl daha bekleseydin kendi eviniz olsaydı herşey güllük gülistanlık olacaktı? kendi evinde oturan milyonlarca çift var hepsi çokmu mutlu? hiçbirinin sorunu yokmu? sen şuan en büyük sorun olarak onu gördüğünden böyle olmasaydı çok mutlu olurduk diyorsun. inşallah çok mutlu olursunuz ama inan sorun ve problem hayatın her yerinde var. biz direk yalnız kaldığımızdan yalnızlığın kıymetini anlamadık bilemedik ama Allah bizi başka şekillerde sınadı. sen hiçbir zaman keşke bekleseydim deyip kendini üzme canım evliliğinden soğursun.
kayınvaldende görüyor senin nasıl yardım ettiğini. bilmiyormu sen olmasaydın perişan olurdu. biliyordur tabi. bazı insanlar yüzüne söyleyemez minnettarlığını. eski kadın sonuçta ne düşündüğünü bilemezsin. belki şımarmasın diye düşünüyo belkide kazanıp tayin olma giderseniz yalnız kalırım diye düşünüyo...

slm kızlarr naber..ayrın dıscıde randevukm vr cok korkuyorum

korkma tatlım biran önce olsun bitsin hamile kalmadan çıkar aradan hamilelikte zaten dişler hep problem çıkarıyormuş. bu arada yan komşumda hamile kalmış bu aralar etrafımdaki herkes hamile insanın canı çekiyor valla. iş bulmam lazım diye korunarak hatamı yapıyorum acaba yaa :84:

haklısın canım yaa sorunlar hiç bitmiyo eşim polislik sınavına girdi tek dileğim kazanması ve bir an önce gitmek başka bir şehire hayırlısından tabiki...
benim sorunumla ilgilendiğin için çoook tsk ederim canım yaa yazdığın şeyler moral verdi bana çok tsk ederim Allah razı olsun...

evet canım,yalnızca sevdiğin adamla evlenmiyorsun,ailesiylede evleniyorsun,sabretmek lazım,elbette mükafatını alırsın,ama çokta boyun eğme,hep öyle gider,düzelir düzelir derken bi bakmışsın tepene çıkmışlar,,,,yeri geldimi hakkını da savunmalısın bence,

slm kızlarr naber..ayrın dıscıde randevukm vr cok korkuyorum

canım,ben çektirmediğim için bilmiyorum ama,dolgular için 2 tane ayrı yere iğne yaptı yarım saat sonra uyuştu,sonra hiç anlamıyosun,bütün dişlerini çekseler hissetmiyorsunn,rahat ol uyuşunca anlamicaksın hiçç

olsun canım doğumdan sonra verirsin bebişin ve sen sağlıklı olda kilo vermek en kolayı toplamda kaç kilo aldın ? tekmelerini hissediyosun artık dimi ? kaçıncı ayda tekmelemeye başlıyorlar ?
ben aldım verdim 71le basladım hamileliğe 5 kilo verdim o verdigim kiloları tekrar aldım işte değişen bişey olmadı suan 4kilo fazlam var gebe kalmadan önceki halime bakarsak anormal oldu braz:)tekmelerini hissedeli çok oldu cnm 6.aydaydı galiba az hissediyordum ama şimdi masallah çok güzel hareketli oglusuma kavusmama az kaldı meraktan catlıycm inş. sag salim kavusuruz

canım sen ikili veya üçlü test yaptırmısmıydın ?özele mi gidiyordun devlettemiydin

3lü testi yaptırdım cnm özele gidiyordum sadece koldan kan veriyorsun bebekte şüphelendikleri bişey cıkmıstı baktılar iyce temiz cıktı ondan sonra yaptırmanı tavsiye ederim.12 haftalık olmusun hadi gözünaydın masallah

8.ayın içindeyim canım ,aralıkta dogum allah izin verirse bu ay belli olcak sezeryanmı normalmi alttan muayene olcam ilk defa biraz korku var duanızı esirgemeyin

canımcım az kilo almışsın maşallah zaten fazlalık olan 4 kg da bebişin ağırlığıdır hemen hemen aynı kiloda olucaksın doğum sonrası...ne güzel tatlı bi bekleyiş var allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına al balım....

canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim tmm oraya bakıyorum ben

gunaydın kızlar moralmanlarım cok eksılerde(( dun cokkotu gectı..asırı bı yanma oldu ve hıc rahat degıldım acı hıssettım cok..acaba usuttummu cok kotuydu ya..ılıskı bıttıkten sonrada cok yanma oldu ıcınde

geçmiş olsun canım...benim enfeksiyondan dolayı yanma oluyordu enfeksiyon kapmış olabilirmisin ? yada kayganlaştırıcı kullanıyorsan tarihi geçmiş olabilir...aklıma bunlar geliyor üşütmeden dolayı yanma olurmu bilmiyorum ama devam ederse hemen dr git mutlaka bi nedeni vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…