o kadar güzel anlatmışsın ki canım benim... şurda yaşadıklarımı kendi ailemin yanında yaşayamazdım katlanamazdım isyan ederdim anneme bağırır çağırırdım ama burda olmuyo sesini bile çıkarmadan paşa paşa herşeyi yapıyosun itiraz etme hakkın bile yok benim şimdiki aklım olsa bir yıl daha nişanlı kalırdım herşey düzene girdiğinde evlenirdim çok dediler bekle acele etme diye ama değmezmiş işte....
slm kızlarr naber..ayrın dıscıde randevukm vr cok korkuyorum
keşke bekleseydim değmezmiş falan deme canım hayırlısı buymuş böyle olmuş naapcan. sen sanıyormusunki bir yıl daha bekleseydin kendi eviniz olsaydı herşey güllük gülistanlık olacaktı? kendi evinde oturan milyonlarca çift var hepsi çokmu mutlu? hiçbirinin sorunu yokmu? sen şuan en büyük sorun olarak onu gördüğünden böyle olmasaydı çok mutlu olurduk diyorsun. inşallah çok mutlu olursunuz ama inan sorun ve problem hayatın her yerinde var. biz direk yalnız kaldığımızdan yalnızlığın kıymetini anlamadık bilemedik ama Allah bizi başka şekillerde sınadı. sen hiçbir zaman keşke bekleseydim deyip kendini üzme canım evliliğinden soğursun.
kayınvaldende görüyor senin nasıl yardım ettiğini. bilmiyormu sen olmasaydın perişan olurdu. biliyordur tabi. bazı insanlar yüzüne söyleyemez minnettarlığını. eski kadın sonuçta ne düşündüğünü bilemezsin. belki şımarmasın diye düşünüyo belkide kazanıp tayin olma giderseniz yalnız kalırım diye düşünüyo...
saol canım inşallah hepimiz herkes sıkıntılarını atlatır. bizim en büyük hatamız evliliğin iki insanın arasında olduğunu sanmak. sanıyoruzki sevdiğimiz insanla hayatımızı birleştiriyoruz ama öylemi? hayatına giren tek kişi o olmuyor hayatına saygı göstermek zorunda olduğun onlarca insan giriyor. normal hayatımızda bize zarar veren yada bizi sevmediğini hissettiğimiz insanları hayatımızdan çıkarır bide ağzının payını veririz ama eşinin akrabaları sözkonusu olunca herşeye katlanmak zorunda kalıyorsun. ama ben öyle çok öyle çok inanıyorumki her sabrın bir mükafatı olduğuna... hiçbir zaman beddua etmiyorum. sonuçta aileyiz onların başına gelen bizide etkiler. ama başlarına gelen bazı olayların beni çok üzdükleri için olduğuna inanıyorum...
belkide benimkisi züürt tesellisi :))))
piştttt nbr hatunlar ???? :92:
slm kızlarr naber..ayrın dıscıde randevukm vr cok korkuyorum
iyi canım senden nbrrr?bugün pek gözükmedinn:93:
dün netim yokum şirkette bu günde çok yoğunum daha yemek yiyemedim zaten açlığımda geçti...
ayyy canım,kendini ihmal etme ya,can boğazdan gelir sonra,,,,
ben aldım verdim 71le basladım hamileliğe 5 kilo verdim o verdigim kiloları tekrar aldım işte değişen bişey olmadı suan 4kilo fazlam var gebe kalmadan önceki halime bakarsak anormal oldu braz:)tekmelerini hissedeli çok oldu cnm 6.aydaydı galiba az hissediyordum ama şimdi masallah çok güzel hareketli oglusuma kavusmama az kaldı meraktan catlıycm inş. sag salim kavusuruzolsun canım doğumdan sonra verirsin bebişin ve sen sağlıklı olda kilo vermek en kolayıtoplamda kaç kilo aldın ? tekmelerini hissediyosun artık dimi ? kaçıncı ayda tekmelemeye başlıyorlar ?
canım sen ikili veya üçlü test yaptırmısmıydın ?özele mi gidiyordun devlettemiydin
maaşallah canım,,,yani 9. aydasınız öyle mi?her an doğum olabilir mi ?normal doğum mu yapacan canım,inşlhh bir avaz da kurtulursun,doğumun çok kolay ve rahat olurr,dualarımız seninle,senin doğum şeklini çok merak ediyoruz,bizim bi vaji geçmişimiz var biliyosun,o yüzdennn
ben aldım verdim 71le basladım hamileliğe 5 kilo verdim o verdigim kiloları tekrar aldım işte değişen bişey olmadı suan 4kilo fazlam var gebe kalmadan önceki halime bakarsak anormal oldu braz:)tekmelerini hissedeli çok oldu cnm 6.aydaydı galiba az hissediyordum ama şimdi masallah çok güzel hareketli oglusuma kavusmama az kaldı meraktan catlıycm inş. sag salim kavusuruz
canım geçmiş olsun bak üzülme okadar şanslısınki burayı daha ilk ayında bulmuşsun. ben evliliğimin 1.yılında buldum 2. yılında 5. yılında bulanlar var. uğraşıpta yenemeyen olmadı aramızda. azmetmen ve istemen yeter. bu forumda yendikten sonra yapılan sohbetler muhabbetler var. tavsiyem vajinismus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle birlikte yenelim formuna gir. oradada bizler varız ve senin gibiler var. egzersizler ve nasıl yapman gerektiğinden orada hep bahsediyoruz. orası sana daha faydalı olur canım burada günlük sohbetler ediyoruz sadece
gunaydın kızlar moralmanlarım cok eksılerde(( dun cokkotu gectı..asırı bı yanma oldu ve hıc rahat degıldım acı hıssettım cok..acaba usuttummu cok kotuydu ya..ılıskı bıttıkten sonrada cok yanma oldu ıcınde
3lü testi yaptırdım cnm özele gidiyordum sadece koldan kan veriyorsun bebekte şüphelendikleri bişey cıkmıstı baktılar iyce temiz cıktı ondan sonra yaptırmanı tavsiye ederim.12 haftalık olmusun hadi gözünaydın masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?