Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

uzun süre ara verdiginden yada kayganlık saglanamadıgındanmı olduki eger lavaboda hissediyorsan yanmayı sistit de olabilir ihmal etme

sagoluın kızlar enfeksıyon dıye dusunuyorum bende...gıdıcem doktora..ama bugun daha buyuk bı korkum var dişçi..dua edin bana nolur..çektircem ve sabahtan beri kalbim durcak gibi...bitsin artık istioyrum:94:

kızlar adet sonrası ilk denememizi yapmaya calıştık dün basarısız oldu yarısı falan anca olmustur sonra esim hastaydı zaten fazla üstelemedik aama korkuorummmm (

kızlar adet sonrası ilk denememizi yapmaya calıştık dün basarısız oldu yarısı falan anca olmustur sonra esim hastaydı zaten fazla üstelemedik aama korkuorummmm (

Arzum moralini bozma,canım.Aparatla çalışırken bile moralim bozulunca yada tedirgin olunca yapamıyordum ama kendimi iyi hissedince düzeliyordu.Bu p.. denemeside aynı şekilde kendini iyi ve rahat hissedince dene....Bizde deneyeceğiz demiştim yaa...Bende akşam denemekten korktum,deneyemem belki diye egzersiz bile yapmadım,eşim geldi gece 3 te hadi dedi,deneyelim..Emlayıda almamıştım yanıma ve öns... uzun tutarak denedik..Emla kullamadığımda kasılmam oluyordu,eşime dedim kasılmayı hissettiğin anda rahatlat beni öp falan o zaman ilgim başka tarafa kayıyor,tamam dedi ve bu şekilde hem emlasız,hemdee egzersizsiz yapabildim....İNANAMIYORUM YAAA...emla ve egzersiz olmadan hayatta yapamam diyordum,onlar benim güvencemdi sanki ama oldu çok şükür. .Sen canını sıkma,arkadaşım.Biz bu işi başardık bir kere,devamı gelecek..

eskiden emlamı vardı :92lcak olcak hiç takılmayın bundan sonra eski çağı kapatıp yeni bir çağ açıyoruz :95:kaynatma çağı 2010-sonsuza dek :86:

slm şekerler........bakıyorumda herşey yoluna maşşşalhh

Ben daha reglim henüz kaynatamıyorum ama bu ay reglim çok tuhaf nedense ??? karnımda acayip bi şişlik var gaz var gibi ama gaz yok reglim 2 gün yoğun geldi 3. gün hiç bişey gelmedi beyaz akıntıya dönüşür gibi oldu 4. gün pembeden çamura döndü şimdide kirli beyaz ve kahve arası gibi bittimi bitmedimi anlamadım :97:bu gün 5. günüm bu gün bile çoşardı eskiden...ateş basmaya başladı beni ama kırmızı yok....

ya cok moralim bozuldu anlatamam senınadına coook sevındım bitanem yaaaa nasıl mutlu oluorum böle sorunsuz olunca bende emlaya veda etcem kesin yani zaten egzersiz yapmıodum ben hiç..kayganlaştırıcı alcamda utanıorum eczaneden

canım bence dişci yüzünden gerginsin ondan olmuştur. yada gerçekten enfeksiyon falan olabilir malum mevsim değişimindeyiz dikkatli olmalıyız....

inan inan herşey daha güzel olacak
çok sevindim senin adına canım :92:

sorma sorma kayganlaştırıcı almak büyük problem. bende utanıyorum diye eşime demiştim al diye oda benden beter. neymişte onu erkeklerde kullanırmış erkek erkeğe muhabbetinde alamazmış eczacı yanlış anlarmış :)))))))) ayy delirtmişti beniiii.
ama hiç sorun değil eczaneden alman şart değil. büyük marketlerdede satılıyor. atarsın sepete kimse görmez sadece kasada kasiyer görüyor oda tak tak birsürü şeyin barkodunu okuturken ilgilenmiyor bile. yada internetten alabilirsin hepsiburadada falan var 2 günde geliyor eline. dert etme. moralinide bozma canım kayganlaştırıcıyı alınca hevesle daha sık yaparsınız emin ol. çileklisi felan var daha sık yapıncada daha kolay geliyor. herşey düzelecek inan bana...

korkma cnm egzersiz yap ilişkiye grmeden önce adet sonrası oluyor öyle bende gebeyken ilişkiye giremedim korku oluyor egzersiz yapıp tekrar normale dönecegine inanıyorum faydasını görmüşümdr hep:)

Teşekkür ederim,canım..Farkında değildin ama belkide gergindin yada olucak mı acaba diye tedirgindin..Bunlar hep yaşadığımız şeyler biliyorsun aradan zaman geçince insan tedirgin olabiliyor...Ama geçici bunlar,olumlu telkinlerde bulun ve kendini iyi hissettiğin zaman dene canım..Ben kendi kendime geriye dönüş yok,ben bu işi başardım ve gördüm rahat bir şekilde alabildiğimi diyorum..Vajinin çook geniş olduğunu,çok rahat alabileğimi düşünmeye çalışıyorum ve sanırım böyle düşüne düşüne kendimi gerçekten inandırdım bu fikre..

inan inan herşey daha güzel olacak
çok sevindim senin adına canım :92:

Çok teşekkürler aslıcanım yaa...Çok sağol,yardımın için..Bundan sonra bol kaynatmalı günler,olacak bizim için...
:92:
...16 ay sonra yeni evlenmişim,taze gelinmişim gibi hissediyorum kendimi,kızlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…