iii akşamlar canım ben burda gibiyim sen nerdesin :92:
canım bende buralardayım şimdilik,nasılsın canım,nasıldı izin günün....
ay ne güzel venüsten imrendim sana :))
noldu yawrum niyekine ???
piknige gitmişsiniz ya, onu diyorum... ben piknikleri çok severim... çoook uzun zaman oldu gitmeyeli
canım geçmiş olsun kayınvaliden için çok üzüldüm.sana da kolaylıklar diliyorum.napcaksın başa gelen çekiliyor.canım ilgilenecek başka kimse yok mu acaba hani yardımlaşa olsa senin için daha kolay olurdu..
canım benim yaa üzülme üzülme sıkıntılar insanı yıpratıyor olgunlaştırıyor ama yaşlandırmıyor. keşke bende 23 olsam :84: daha önünde uzuuun yıllar var
inşallah emeğinin karşılığını alırsın sınavda dualarım seninle kafanı boş şeylerle doldurma kafana doldurman gereken büsürü boş bilgi var :)))) boşver sen derslerine ver kendini
keşke yardım edenim olsa bu kadar zorlanmam eltim var ama o çalışıyo anca yemeye geliyolar bide onların yükü gelmesinler daha ii hiç bi iş yaptığı yok bütün yük benim üstümde o yüzden bu yıl atanıp kurtulmam lazım çook sıkıntılıyım bıktım artık yaaa....
Selam kızlar...
Giremiyorum artık fazla sınav dönemim geldi
günaydınlar........
günaydın herkese ..
eh fena degil canım gün içinde ruh halim değişiyo gecen gün bebeği sormussun ay üzerinden baya geçti ama bebek iyi sanırım bugun ilacım bitti ve artık insallah kullanmak istemiyorum ikili tarama testi durumu var bi de kafamı karıstırıyor onlarla mesgulum yani ufak capta bi arastırma yapıyorum
eh fena degil canım gün içinde ruh halim değişiyo gecen gün bebeği sormussun ay üzerinden baya geçti ama bebek iyi sanırım bugun ilacım bitti ve artık insallah kullanmak istemiyorum ikili tarama testi durumu var bi de kafamı karıstırıyor onlarla mesgulum yani ufak capta bi arastırma yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?