Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
piknige gitmişsiniz ya, onu diyorum... ben piknikleri çok severim... çoook uzun zaman oldu gitmeyeli

aynen bizde öyle çok uzun zaman olmuştu havada güzeldi sabahtan akşama kadar gezdik önce limana indik sonra göl kenarında piknik yaptık hopladık zıpladık yalnız o küçük bulduğum popom ağaçtan inerken kocaman oldu sanki kaldıramadım yaşlandıkmı hamladıkmı yawwww :84: ama bi daha arabamız olurmu bilmiyorum araba olsa her hafta gidicezde yok şimdilikayyy çok güzel yerler keşfettik istanbulun bilinmeyen gizli köşelerini yeşile maviye doydum gerçi bizim evde orman içinde sayılır :82:

keşke yardım edenim olsa bu kadar zorlanmam eltim var ama o çalışıyo anca yemeye geliyolar bide onların yükü gelmesinler daha ii hiç bi iş yaptığı yok bütün yük benim üstümde o yüzden bu yıl atanıp kurtulmam lazım çook sıkıntılıyım bıktım artık yaaa....

ders çalışmaya fırsatım olsa derslerime verecem kendimi canım da ev hiç boş kalmıyo zaten zayıftım iice zayıfladım gittim bu sene atanıp kendimi kurtarmam lazım çok kötüyüm kendi sağlığımdan olacam ondan korkuyorum...

canım geçmiş olsun seni çokkkk iyi anlıyorum daha önce yazmıştım hatırlarsan benim kaynanamdaameliyat oldu göğsünden 3 cocukla bütün gün nazını çekiyodum işini gelini gideni eksik değil birdeb akşam olunca eltim ve görümcelerde hazır yemeğe geliyodu bıkmıştım amamerhametliyiz iyilik yapalım diyon üstüne vazife kalıyo...ALLAH sabır versin canım sana...

eh fena degil canım gün içinde ruh halim değişiyo gecen gün bebeği sormussun ay üzerinden baya geçti ama bebek iyi sanırım bugun ilacım bitti ve artık insallah kullanmak istemiyorum ikili tarama testi durumu var bi de kafamı karıstırıyor onlarla mesgulum yani ufak capta bi arastırma yapıyorum

ne kadarlık oldu yeğenimiz zerr?

canım risk devam ediyo mu hala?

merhabalar, bende yeni evliyim aynı problemi yaşıyorum. jinekoloğa gittim sadece psikolojik olduğunu söyledi. lütfen yardım edermisiniz?

kızlar hala dıs agrısı cekıyorum..ve bugun randevu aldım carsamba gunu saat 1 de cok korkuyorum cekılcek...destek olun kızlarrr bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…