Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
slm kızlar 36 haftalık olduk bebişimle 4kilo almışım bu ay

maaşallah canım,,,yani 9. aydasınız öyle mi?her an doğum olabilir mi ?normal doğum mu yapacan canım,inşlhh bir avaz da kurtulursun,doğumun çok kolay ve rahat olurr,dualarımız seninle,senin doğum şeklini çok merak ediyoruz,bizim bi vaji geçmişimiz var biliyosun,o yüzdennn

zehracım aman mahsallah...nazarlara gelmeyın..canım benım kıloları takma dogumdan sonra verırsın bosver ..hele sen bı bebısını kucagına al ..

aynı canım yaaa dün gece hıçkıra hıçkıra ağladım resmen sinir krizi geçirdim hiç böyle bi evlilik hayal etmiyodum kendi annemin kıymetini şimdi daha ii anlıyorum kimse beni düşünmüyo kimse nazımı çekmiyo belim ağrıyo diyorum ahh noldu neyin var niye ağrıyo ki diye soran yok annemler 1 buçuk saatlik uzaklıkta ilçede oturuyolar ramazan bayramından bu yana gidemedim keşke kıymetlerini daha çok bilseymişim...

canım benim yaa üzülme bende senin gibi düşünüyorum hep. ben annemleri 800 km uzakta bıraktım geldim buraya. annemin bi işinin ucundan tutmazdım ama bi yerim ağrısa annem okadar işinin arasında kul köle olurdu bana. kayınvaldemin her işine koşturup gidiyorum. artık vazife gibi oldu müsaitmisin diye bile sormuyor direk gel diyor. evim ayrı yurdum ayrı ama sanki birlikte yaşıyoruz. hiçbirzamanda ne durumumu ne ihtiyacımı sormuyor. bende hep diyorum annemin kıymetini bilmemişim. bırak kıymet bilmeyi anneme çok haksızlık etmişim :84:
sen 1 saat uzaktaymışsın bak anacığına ben 12 saat uzaktayım

Son düzenleme:
kızlar hala dıs agrısı cekıyorum..ve bugun randevu aldım carsamba gunu saat 1 de cok korkuyorum cekılcek...destek olun kızlarrr bana

canımcım korkulacak bi şey yok kendi kendimizi korkutuyoruz biz düşünürken...zaten iğne vuracak doktor sen uyuşukluğu hissetmeye başlayacaksın tam bi bakmışsın diş gitmiş ben ilk dişçiye adım attığımda 20lik dişimi çektirip çıkmıştım :89: doktor sadece bakıcam belkide çekmeye gerek yoktur falan filan dedi beni kandırıp çekiverdi düşünüp düşünüp aklında kurma kendine acıyacak diye yükleme hiiiiç acımayacak

ne diyeyim kızlar Allah yardımcınız olsun,sizin bu yaşadıklarınızı görünce iyikide diyorum uzaktayım valla,inşlh sıkıntılarınızı atlatırsınız,benim ablamda kocaeli de sizin yaşadıklarınızı oda şuan yaşıyorr,,,iyi olur inşlhh ya,,,,moralinizi bozmayınn

slm kızlar 36 haftalık olduk bebişimle 4kilo almışım bu ay

olsun canım doğumdan sonra verirsin bebişin ve sen sağlıklı olda kilo vermek en kolayı toplamda kaç kilo aldın ? tekmelerini hissediyosun artık dimi ? kaçıncı ayda tekmelemeye başlıyorlar ?

bende benimkini götüremiyorum sevmez pek ben bayılırım kendine benzeyen erkek almak lazımmış aslında farklı olsun isteriz ya hep:)

ayyy yok bebişim kendimize benzeyenle sıkılırız bizde eşimle zıt kutuplarız ama birbirimizi tamamlayacak şekilde zıtlıklarımız vardır ama ikimizde gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, macerayı seviyoruz o benim içimdeki tutsak adrenalini serbest bırakıyo bende onun içindeki adrenalinin kontrolunu sağlıyorum ama çooook eğleniyoruz biz hiç büyümeyeceğiz galiba walla piknikte çayırda çimende koşturduk yattık yuvarlandık annem vıdı vıdı vıdı yaptı nede olsa kayınpeder kayınvalide oradaya ama dünya umurumda değildi kim ne derse desin beğenmeyen büyük oğluna almasaymış kimse için içimdeki çocuğu öldüremem walla beni beğenen böyle beğensin :92:

canım benim allah yardımcın olsun...malesef büyükler özellikle kayınvalideler düşüncesiz oluyorlar halbuki sende onun bi evladı sayılırsın kendi kızı olsaydı senin yerinde böyle davranırmıydı ? Annelerimizin hakkı ödenmez inşallah bizlerde onlar kadar iyi anne olabiliriz çocuklarımıza...neredeyse 30a merdiven dayadığımız halde benim annem hala peşimde koşar ağzımdan zorla bişeyler yedirmeye uğraşır üşümemem için gider en kalın çorapları alır ayağıma giydirir ama kayınvalide öylemi ? onada anne diyoruz ama üvey anne malesef onlar yinede ben benimkinin hakkını yemeyeyim sağolsun kazadan sonra bana o baktı yemek yedirdi yıkadı giydirdi keşke sonrasında gelin bize bakacağına biz gelinlere bakıyoruz diye bi laf etmeseydi...

selam kızlar başarı hikayelerini okuduğum arkadaşlar adına inanın çok mutlu oldum darısı benimde başıma inşallah. 1 aylık evliyim ama tamamen girmedi benden sonra evlenen arkadaşlar anlatıyolar yaptıklarını onlara çaktırmıyorum ama çok üzülüyorum. deniyoruz ama sanki bir duvar var girmio kayıyo başka yere. olmasını o kadar çok istiyorumki üstümden büyük bir yük kalkacak ( sorunumu kimseyede anlatamıyorum lütfen banada yardımcı olurmusun çok ama çoooooook kötüyüm :'(

yaaa canım ben burda mutlu olsam kendi ailemin yokluğunu hissetmem bile ama mutlu değilim beş dk oturamıyorum bi işi yapıyorum kayınvalidem şunu da yap bunu da yap arka arkaya bir sürü talimat veriyo senin ders çalışman gerekir diye düşünen bile yok eşimle baş başa ne zaman gezdiğimi hatırlamıyorum bile evlilikte farklı farklı şeyler yapanlara gezip tozanlara öyle özeniyorum ki Allahım diyorum hepsinden uzak ve hayırlı bir yerlere tayinimiz çıksın çekip gidelim iş tutmak için evlenmişim kendime bile bakamıyorum....

saol canım inşallah hepimiz herkes sıkıntılarını atlatır. bizim en büyük hatamız evliliğin iki insanın arasında olduğunu sanmak. sanıyoruzki sevdiğimiz insanla hayatımızı birleştiriyoruz ama öylemi? hayatına giren tek kişi o olmuyor hayatına saygı göstermek zorunda olduğun onlarca insan giriyor. normal hayatımızda bize zarar veren yada bizi sevmediğini hissettiğimiz insanları hayatımızdan çıkarır bide ağzının payını veririz ama eşinin akrabaları sözkonusu olunca herşeye katlanmak zorunda kalıyorsun. ama ben öyle çok öyle çok inanıyorumki her sabrın bir mükafatı olduğuna... hiçbir zaman beddua etmiyorum. sonuçta aileyiz onların başına gelen bizide etkiler. ama başlarına gelen bazı olayların beni çok üzdükleri için olduğuna inanıyorum...
belkide benimkisi züürt tesellisi :))))

Son düzenleme:

sağol canım gerçekten takdir görmemek çok kötü kayınvalidem şuan bana muhtaç sol kolunu kullanamadığı için herşeyi ben yapıyorum ama bi tskrü hakketmiyomuyum hiç demiyo kızım Allah razı olsun her yük sana kaldı sağol yapıyosun her işimizi demesi gerekmez mi tamam ben Allah rızası için yapmaya çalışıyorum ama böyle dese ben uça uça seve seve herşeyi yaparım ama yok yaptıklarım görülmüyo yapmadığım bişi oluncada beş karış surat....

o kadar güzel anlatmışsın ki canım benim... şurda yaşadıklarımı kendi ailemin yanında yaşayamazdım katlanamazdım isyan ederdim anneme bağırır çağırırdım ama burda olmuyo sesini bile çıkarmadan paşa paşa herşeyi yapıyosun itiraz etme hakkın bile yok benim şimdiki aklım olsa bir yıl daha nişanlı kalırdım herşey düzene girdiğinde evlenirdim çok dediler bekle acele etme diye ama değmezmiş işte....

canım geçmiş olsun bak üzülme okadar şanslısınki burayı daha ilk ayında bulmuşsun. ben evliliğimin 1.yılında buldum 2. yılında 5. yılında bulanlar var. uğraşıpta yenemeyen olmadı aramızda. azmetmen ve istemen yeter. bu forumda yendikten sonra yapılan sohbetler muhabbetler var. tavsiyem vajinismus nedir tecrübe ve deneyimlerimizle birlikte yenelim formuna gir. oradada bizler varız ve senin gibiler var. egzersizler ve nasıl yapman gerektiğinden orada hep bahsediyoruz. orası sana daha faydalı olur canım burada günlük sohbetler ediyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…