ben geldim sen gitmişsin bebişimkurtlar vadisi nedeniyle buradayım yine :90:
Naber kızlar ?
aynen canım kurtlar vadisi nedeniyle bende geldi şimdi burdayım,nasılsın canım,regl bitti mi,kaynatmaya başladınız mı
napıyosunuz kurtlar vadisi madurları hatunlar
ben hepten madururm bayram tatiline erken çıktım kocişimi bıraktım yalınız yalınız
iyidir derinim asıl seni sormalı senden nbr ?
napıyosunuz kurtlar vadisi madurları hatunlar
ben hepten madururm bayram tatiline erken çıktım kocişimi bıraktım yalınız yalınız
kızlarrr ...bayramda esımle bende ızmırdeyım ..ıhslahha ksı bı durum cıkmazsa pazr aksamı yolu cıkcaz ...esımle ılk uuzn tatılımızolcak
ayyyy herkescikler gezmelere gidiyorbenimde eşim çok hevesli bi yerlere gitmeye ama ben istemiyorum nasıl olsa aileler burada...ama kapı kapı sülale gezmesinide sevmiyorum yaww her bayram aynı muhabbet eeee çocuk ne zaman daha yokmu bişey... falancanın kızı 2 ay oldu evleneli hamile bilmem kimin 2.cisi oldu offff offf...
bizde bol bol istanbulu geziyoruz,hiç bilmediğimiz yerlerinii keşfediyoruz,,,aslında zevkli ve güzel oluyor,,,amam ailelerle bayram bambaşkaa oluyorr
bebişim yine hastamı oldun ?
evet malesef bu sefer biraz daha hafif geçiyor ama moralim cok bozuk niye oldugunu da bilmiyorum
Annen gittimi ? canım dikkat et kendine en hassas dönemlerin şimdi...allah allah bişeymi taktın kafana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?