Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aynen canım kurtlar vadisi nedeniyle bende geldi şimdi burdayım,nasılsın canım,regl bitti mi,kaynatmaya başladınız mı

bu gün sondu hesapta ama bitti derken pembemsi oluyor benimkide artık peşimden ayrılmıyo her reklam arasında evde bi tur dönüyoruz yakalasa yandım ben vuslat yarın akşama kaldı artık :78:

napıyosunuz kurtlar vadisi madurları hatunlar
ben hepten madururm bayram tatiline erken çıktım kocişimi bıraktım yalınız yalınız

napıyosunuz kurtlar vadisi madurları hatunlar
ben hepten madururm bayram tatiline erken çıktım kocişimi bıraktım yalınız yalınız

ayyy ne güzel memlekete mi gittin canım?bende çok istiyorum gitmeyi,ama eşimin izni az,hem onu burada tek koyamam,seninkinin yine annesi filan burda ya,onlar bakarlar,bizimkine de pek kıyamıyom,

kızlarrr ...bayramda esımle bende ızmırdeyım ..ıhslahha ksı bı durum cıkmazsa pazr aksamı yolu cıkcaz ...esımle ılk uuzn tatılımızolcak

kızlarrr ...bayramda esımle bende ızmırdeyım ..ıhslahha ksı bı durum cıkmazsa pazr aksamı yolu cıkcaz ...esımle ılk uuzn tatılımızolcak

ayyy sizde mi gidiyonuz yaa,ne güzelll,,,,banane bende bende!!!üff ya biz yine yalnız geçirecez bayramı ,,,

ayyyy herkescikler gezmelere gidiyorbenimde eşim çok hevesli bi yerlere gitmeye ama ben istemiyorum nasıl olsa aileler burada...ama kapı kapı sülale gezmesinide sevmiyorum yaww her bayram aynı muhabbet eeee çocuk ne zaman daha yokmu bişey... falancanın kızı 2 ay oldu evleneli hamile bilmem kimin 2.cisi oldu offff offf...

bizde bol bol istanbulu geziyoruz,hiç bilmediğimiz yerlerinii keşfediyoruz,,,aslında zevkli ve güzel oluyor,,,amam ailelerle bayram bambaşkaa oluyorr

bizde bol bol istanbulu geziyoruz,hiç bilmediğimiz yerlerinii keşfediyoruz,,,aslında zevkli ve güzel oluyor,,,amam ailelerle bayram bambaşkaa oluyorr

bayramda arabamız olursa bizde aynısını yapıcaz bakalım temmuza kadar arabasısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…