Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
bi hafta sonra gidicek .. iki günde cevre edindi kendine fırt fırt geziyo benimde içimden gelmiyo bişi öle bi tv bi burası bunaldım

walla bebişim bütün anneler aynı benimkide bana geldiğinde benim hiç tanımadığım bi sürü insanı bulur tanışır bi bakarım millet slm gönderiyor ben onları tanımıyorum onlar annem sayesinde beni tanıyor bayramda eşin tatil olursa bol bol gezin havalar güzel tadını çıkarın :86:çalışmasam evde kafayı yerdim heralde 10 gün dayanamam ben sıkılırım...

ben evde bi dakka durmayan biriydim şimdi cıkamıyorum içimden gelmiyor çalışmak banada iyi gelirdi ama durdun durdun bu zamanı mı buldun diyecekler insallah bayram güzel geçer tek temennim bu evet

ben evde bi dakka durmayan biriydim şimdi cıkamıyorum içimden gelmiyor çalışmak banada iyi gelirdi ama durdun durdun bu zamanı mı buldun diyecekler insallah bayram güzel geçer tek temennim bu evet

bebişim bu durumda zaten çalışamazsınki....bebişin olana kadar azcık sabredeceksin o olunca zaten bi ömür boyu sürecek mesguliyetin başlayacak

zerr geçmiş olsun tatlım,dikkat et bol bol meyve tüket,mandalina,kivi filan iyi olursun işşşşşşlh

bebişim bulantın oluyormu ? yada bişeylerden miden bulanıyormu ?

gecen hastalıkta öksürmekten bulantı gelmişti ve içtigim ilaçtan hafif bas dönmesi ve bulantı ama tamamen ilacın yan etkileri normal zamanlarda bulantım olmadı yani sadece midemde yanma ve ekşime gibi bişi oluyor baharatlı ve ağır şeyler yiyemiyorum pek .. hatta herkes kilo alır ben verdim bile

ilk başlarda normalde kilo alınmıyormuş benim bildiğim sona doğru alınıyormuş ama herkes farklı anlatıyor bebişin ve senin sağlığın yerinde olsunda gerisi önemli değil....

ayyy ne güzel memlekete mi gittin canım?bende çok istiyorum gitmeyi,ama eşimin izni az,hem onu burada tek koyamam,seninkinin yine annesi filan burda ya,onlar bakarlar,bizimkine de pek kıyamıyom,

evet canımm bayram erken geldi bana :))) evet eşimin annesi olması iyi oluyor böyle durumlarda gözüm arkada kalmıyor. bayrama gelecek inşallah eşimde. çok zor böyle yaa oraya gidiyorum ailemi özlüyorum buraya geliyorum eşimi özlüyorum. herkes kızıyor bana eşini çok boş bırakıyon diye ama naapıyım

nereye gittin bebişim sen ?

evet canım yaa sorma aynı muhabbetler hep insanın bayram gelmesin diyesi geliyo akrabalardan köşe bucak kaçası geliyo. herkes çocuk yokmu daha ne bekliyonuz yaşınız geçiyo bilmem ne. size neeeeeeeeeee yaaaaaaaaa size ya. nedir bu milletin derdi anlamıyorumki? bekarken ne zaman evlencen diye bunaltırlar evlenirsin çocuk diye bunaltırlar çocuk yaparsın 2. ne zaman derler aaaaaaa.....
eskiden daha çok üzülüyordum vajiyim ya hiç çocuk yapamam gibi geliyodu. şimdi birazdaha az üzülüyorum. en azından hıçkıra hıçkıra ağlamıyorum

kızlarrr ...bayramda esımle bende ızmırdeyım ..ıhslahha ksı bı durum cıkmazsa pazr aksamı yolu cıkcaz ...esımle ılk uuzn tatılımızolcak

iyi tatiller canım inşallah bi aksilik cıkmaz uzun ve güzel bi tatil yaparsınız kocişinle. belki bu tatil size iyi gelir bebişin temelleri tutar

boğazım agrıyo içim daralıyo

nooldu tatlım sana geçmiş olsun. havalar düzensiz tam hastalık havası. eşimle bende gribiz kardeşimde gripmiş. dikkatet kendine tatlım. annenin gitme zamanı yaklaşmış ya ondan için daralmıştır senin. alıştın tabi kolay değil. hamilelikte hormon dengesizliğinden duygu karmaşalığıda çok oluyomuş zaten. benim eşim diyoki sen zaten mızmızsın hamileliğini düşünemiyorum ömrümü yersin diyo :90:
bol bol meyve ye. fazla aşırıya kaçmadan çikolata ye mutluluk hormonu salgılarmış. güneşli günlerde balkonda yada soğuksa evde camın arkasında güneşlen. kışın depresyona girme nedeni güneş ışınlarından mahrum kalmakmış. kendini mutlu eden şeyler yap gel bizle muhabbet et :))))))
canım beniiiiiiim dikkatet kendine

senin en azından eltin yok bebişim karşımda bebeğini göstere göstere meydanlarda dolaşan bi eltim var...
.

eve erken gelince ne güzel oluyomuş ohhh yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyorum:123:

eve erken gelince ne güzel oluyomuş ohhh yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyorum:123:

millet çok tuhaf yaa anlamıyorum bir türlü? Ben öyle bi durumda olsam aman çocuğumda gözü kalmasın aman nazara gelmesin diye köşe bucak saklarım sanki yok gibi davranırım ama millet dediğin gibi gözümüze gözümüze sokuyo. Ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…