bi hafta sonra gidicek .. iki günde cevre edindi kendine fırt fırt geziyo benimde içimden gelmiyo bişi öle bi tv bi burası bunaldım
walla bebişim bütün anneler aynı benimkide bana geldiğinde benim hiç tanımadığım bi sürü insanı bulur tanışır bi bakarım millet slm gönderiyor ben onları tanımıyorum onlar annem sayesinde beni tanıyorbayramda eşin tatil olursa bol bol gezin havalar güzel tadını çıkarın :86:çalışmasam evde kafayı yerdim heralde 10 gün dayanamam ben sıkılırım...
ben evde bi dakka durmayan biriydim şimdi cıkamıyorum içimden gelmiyor çalışmak banada iyi gelirdi ama durdun durdun bu zamanı mı buldun diyecekler insallah bayram güzel geçer tek temennim bu evet
:122:tamam canım dikkat et kendine :80:ben azcık uzaklaşıyorum canım görüşmek üzere ilgin için tskler öptüm
zerr geçmiş olsun tatlım,dikkat et bol bol meyve tüket,mandalina,kivi filan iyi olursun işşşşşşlh
saol canım en cok meyve tüketebiliyorum zaten
bebişim bulantın oluyormu ? yada bişeylerden miden bulanıyormu ?
gecen hastalıkta öksürmekten bulantı gelmişti ve içtigim ilaçtan hafif bas dönmesi ve bulantı ama tamamen ilacın yan etkileri normal zamanlarda bulantım olmadı yani sadece midemde yanma ve ekşime gibi bişi oluyor baharatlı ve ağır şeyler yiyemiyorum pek .. hatta herkes kilo alır ben verdim bile
ayyy ne güzel memlekete mi gittin canım?bende çok istiyorum gitmeyi,ama eşimin izni az,hem onu burada tek koyamam,seninkinin yine annesi filan burda ya,onlar bakarlar,bizimkine de pek kıyamıyom,
evet canımm bayram erken geldi bana :))) evet eşimin annesi olması iyi oluyor böyle durumlarda gözüm arkada kalmıyor. bayrama gelecek inşallah eşimde. çok zor böyle yaa oraya gidiyorum ailemi özlüyorum buraya geliyorum eşimi özlüyorum. herkes kızıyor bana eşini çok boş bırakıyon diye ama naapıyım
ayyyy herkescikler gezmelere gidiyorbenimde eşim çok hevesli bi yerlere gitmeye ama ben istemiyorum nasıl olsa aileler burada...ama kapı kapı sülale gezmesinide sevmiyorum yaww her bayram aynı muhabbet eeee çocuk ne zaman daha yokmu bişey... falancanın kızı 2 ay oldu evleneli hamile bilmem kimin 2.cisi oldu offff offf...
kızlarrr ...bayramda esımle bende ızmırdeyım ..ıhslahha ksı bı durum cıkmazsa pazr aksamı yolu cıkcaz ...esımle ılk uuzn tatılımızolcak
boğazım agrıyo içim daralıyo
evet canım yaa sorma aynı muhabbetler hep insanın bayram gelmesin diyesi geliyo akrabalardan köşe bucak kaçası geliyo. herkes çocuk yokmu daha ne bekliyonuz yaşınız geçiyo bilmem ne. size neeeeeeeeeee yaaaaaaaaa size ya. nedir bu milletin derdi anlamıyorumki? bekarken ne zaman evlencen diye bunaltırlar evlenirsin çocuk diye bunaltırlar çocuk yaparsın 2. ne zaman derler aaaaaaa.....
eskiden daha çok üzülüyordum vajiyim ya hiç çocuk yapamam gibi geliyodu. şimdi birazdaha az üzülüyorum. en azından hıçkıra hıçkıra ağlamıyorum
eve erken gelince ne güzel oluyomuş ohhh yemeklerimi yaptım kocişimi bekliyorum:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?