Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ay sende cok dikkat et kendine hemen kaçmıssın tatile erkenden ooooh tadını çıkar tavsiyelerini denicem canım sende iyice dinlen gez toz gereksiz laflara kulağını tıka bomba gibi dön

ay nası güzel bi haber dimi ya senin adına cok sevindim eksik kalmayacak bayramınız

sorma canım yaa çok sağol,çok sevindik eşimde bende,,,dün biraz duygu sömürüsü filan yaptık,dayanamadılar,geliyorlar,yarın sabak erkenden yola çıkacaklar,ama 10 gün kalacaklamışşş baştan pazarlığını yaptılar((

ayyy zerrcim senin annen niye gidiyorki,kalsaymış biraz daha gelmişkenn,,,,zaten zar zor ,ayın geliyorlar birde az kalıyolar,,,ne anladıık şimdi,,,,alıştırıp gidiyolarr valla

ayyy zerrcim senin annen niye gidiyorki,kalsaymış biraz daha gelmişkenn,,,,zaten zar zor ,ayın geliyorlar birde az kalıyolar,,,ne anladıık şimdi,,,,alıştırıp gidiyolarr valla

benimki çok kıpırdak bi anne canım pek öyle duramaz yine iyi bile durabildi fizik tedaviye gitmek için randevu almıs her zaman vermiyolar randevuyuda onu bahane etti yine gelicem diye gidiyor ama bakalım ne zamana olur ..

gunaydın kızlar ...su dısımle ugrasmaktan cok yazamyorum bu ara buraya ama takıpteyım dısı cektırıdm sımdıde yerı ıntahaplandı..3 gundur agrıdan aglıyorum dr gıtım ılac verdı bakalım bayramı zehır etmez ıhslahhhh

benimki çok kıpırdak bi anne canım pek öyle duramaz yine iyi bile durabildi fizik tedaviye gitmek için randevu almıs her zaman vermiyolar randevuyuda onu bahane etti yine gelicem diye gidiyor ama bakalım ne zamana olur ..

hımm anladım canım,,,neyse riskli günleri atlattın sayıır,,,,yine gelecem demişse doğuma gelir artık ha?

geçmiş olsun canımm,,,,

geçmiş olsun antibiyotik vermiştir heralde kısa zamanda geçer insallah

cok gecmiş olsun canım sana bi agrı kesici söleyim ^ansaid ^ bende cok işe yaramıstı sıp die gecti agrısı basım sıddetli ağrıyınca da içerim cok etkili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…