Yanlış mesaja alıntı yaptım çok uykum gelmiş
ay sende cok dikkat et kendine hemen kaçmıssın tatile erkenden ooooh tadını çıkar tavsiyelerini denicem canım sende iyice dinlen gez toz gereksiz laflara kulağını tıka bomba gibi dönnooldu tatlım sana geçmiş olsun. havalar düzensiz tam hastalık havası. eşimle bende gribiz kardeşimde gripmiş. dikkatet kendine tatlım. annenin gitme zamanı yaklaşmış ya ondan için daralmıştır senin. alıştın tabi kolay değil. hamilelikte hormon dengesizliğinden duygu karmaşalığıda çok oluyomuş zaten. benim eşim diyoki sen zaten mızmızsın hamileliğini düşünemiyorum ömrümü yersin diyo :90:
bol bol meyve ye. fazla aşırıya kaçmadan çikolata ye mutluluk hormonu salgılarmış. güneşli günlerde balkonda yada soğuksa evde camın arkasında güneşlen. kışın depresyona girme nedeni güneş ışınlarından mahrum kalmakmış. kendini mutlu eden şeyler yap gel bizle muhabbet et :))))))
canım beniiiiiiim dikkatet kendine
kızlarr annemler bayramda buraya geliyorlar,yalnız değiliz
bu arada günaydın hepinize
ay nası güzel bi haber dimi ya senin adına cok sevindim eksik kalmayacak bayramınız
ayyy zerrcim senin annen niye gidiyorki,kalsaymış biraz daha gelmişkenn,,,,zaten zar zor ,ayın geliyorlar birde az kalıyolar,,,ne anladıık şimdi,,,,alıştırıp gidiyolarr valla
günaydın bebişim.....çok sevindim hadi gözünaydın :13:
benimki çok kıpırdak bi anne canım pek öyle duramaz yine iyi bile durabildifizik tedaviye gitmek için randevu almıs her zaman vermiyolar randevuyuda onu bahane etti yine gelicem diye gidiyor ama bakalım ne zamana olur ..
gunaydın kızlar ...su dısımle ugrasmaktan cok yazamyorum bu ara buraya ama takıpteyım dısı cektırıdm sımdıde yerı ıntahaplandı..3 gundur agrıdan aglıyorum dr gıtım ılac verdı bakalım bayramı zehır etmez ıhslahhhh
gunaydın kızlar ...su dısımle ugrasmaktan cok yazamyorum bu ara buraya ama takıpteyım dısı cektırıdm sımdıde yerı ıntahaplandı..3 gundur agrıdan aglıyorum dr gıtım ılac verdı bakalım bayramı zehır etmez ıhslahhhh
hımm anladım canım,,,neyse riskli günleri atlattın sayıır,,,,yine gelecem demişse doğuma gelir artık ha?
waay çifte bayram haa
gözünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?