hiç belli degilki canım arada cok bunalırsam gel derim yine dogumu beklemeyebilirim
selam kızlar ya ben halen ilk yaparken korkuyorum ve kasılıyorum girinceye kadar sonrası kolay tekrar vaji olmayım ya çok moralim bozuluyor bu normalmi sizce yoksa benmi çok korkağım..
sağol canım,çok iyi oldu,sen nasılsın ,,,bugün çalışıyormusun
gunaydın kızlar ...su dısımle ugrasmaktan cok yazamyorum bu ara buraya ama takıpteyım dısı cektırıdm sımdıde yerı ıntahaplandı..3 gundur agrıdan aglıyorum dr gıtım ılac verdı bakalım bayramı zehır etmez ıhslahhhh
kızlar bu arada dün 5. denememizde de basardıkkk
ayyy nasıl desem mutluyum cokk bgn ultrason jeli siparişi vercem emladan vazgecmek adına
bir de benim çok çişim varmış gibi gelio afedersiniz bu normal midir? cok enteresan oluorum içim gıcıklanıo
işteyim ama protesto ediyorum hiiiç çalışmıyorumohhhh siz beni bu gün işe getiriseniz bende böyle yaparım eve gidip bayram temizliğine başlayacam dahaaaa bu gün bitmez bana çok işim var çok :44:
selam kızlar ya ben halen ilk yaparken korkuyorum ve kasılıyorum girinceye kadar sonrası kolay tekrar vaji olmayım ya çok moralim bozuluyor bu normalmi sizce yoksa benmi çok korkağım..
kızlar bu arada dün 5. denememizde de basardıkkk
ayyy nasıl desem mutluyum cokk bgn ultrason jeli siparişi vercem emladan vazgecmek adına
bir de benim çok çişim varmış gibi gelio afedersiniz bu normal midir? cok enteresan oluorum içim gıcıklanıo
canım zamanla geçicek ilk girişteki kasılmaların,,,bende hala ilk girişte yavaşça başlıyor eşimm,,,,hiç dert etme başa dönmek filan yokk,,,,moralini de bozma,,,zevk almaya bak sen güzelimmm,,,,:86:
kızlar bu arada depresyona girdim eşimle birlikte olmak istemiyorum ayda 1 yada 2 kez belki adam iyice bıktı benden:)
kızlar bu arada depresyona girdim eşimle birlikte olmak istemiyorum ayda 1 yada 2 kez belki adam iyice bıktı benden:)
canım hep korktuğum için zevlk alamıyorum daha aman ya çok sıkıldım artık tamamen ne zaman kurtulcam ne zaman düzene gircek zaten pozisyon bile denemeye korkuyom ilk nasıl olduysa hep öyle yapaıyorum inşallah başa dönmeme...
maşşallh diyeyim canım öncelikle,,,ilk zamanlar bende de oluyodu,sanki ç...m varmış gibi,baskıda oluyoo sanırım,zamanla oda geçiyor,şimdi öle bi durum yok çok şükürr,,,durmak yok,devam arzumcummm,tekrar tebrikler:92:
canım hep korktuğum için zevlk alamıyorum daha aman ya çok sıkıldım artık tamamen ne zaman kurtulcam ne zaman düzene gircek zaten pozisyon bile denemeye korkuyom ilk nasıl olduysa hep öyle yapaıyorum inşallah başa dönmeme...
bayramda evden çıkmayacam 8,5 gün boyunca kaynatmak niyetim bu fırsat kaçmaz artık düzene oturtmak istiyorum regl bitti tam güzel zamana geldi bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?