Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
selam kızlar ya ben halen ilk yaparken korkuyorum ve kasılıyorum girinceye kadar sonrası kolay tekrar vaji olmayım ya çok moralim bozuluyor bu normalmi sizce yoksa benmi çok korkağım..

kızlar bu arada dün 5. denememizde de basardıkkk
ayyy nasıl desem mutluyum cokk bgn ultrason jeli siparişi vercem emladan vazgecmek adına
bir de benim çok çişim varmış gibi gelio afedersiniz bu normal midir? cok enteresan oluorum içim gıcıklanıo

selam kızlar ya ben halen ilk yaparken korkuyorum ve kasılıyorum girinceye kadar sonrası kolay tekrar vaji olmayım ya çok moralim bozuluyor bu normalmi sizce yoksa benmi çok korkağım..

olay basında zaten sonrası fırt die oluo nasıl zorlanıorum ben de ama sonra gecio yavas yavas alışıorum bende cok korkuorum basa dönmekten gecen gece tam olmadı agla agla sinirim bozuldu ama BAŞA DÖNMEK YOK bi kere yendik zırlama kızım dedim kendi kendime bende cok istiyorum hazırlıksız pırt die zevkle her yerde yapabilecekmiyim??

sağol canım,çok iyi oldu,sen nasılsın ,,,bugün çalışıyormusun

işteyim ama protesto ediyorum hiiiç çalışmıyorum ohhhh siz beni bu gün işe getiriseniz bende böyle yaparım eve gidip bayram temizliğine başlayacam dahaaaa bu gün bitmez bana çok işim var çok :44:

canımcım geçmiş olsun...doktorun sana ilk başta ilaç vermesi gerekirdi 3 gün çekilirmi o yaaa bebişim...geçer canım bişeyciğin kalmaz bayrama inşallah....

tatlım ilk zamanlar öyle hissetmen normal. ben kaç kere kalktım tuvalete gidecem diye. tabi adamı o halde bırakıp gitmek hiç hoş olmuyo sonra zamanla kendimi tutmayı öğrendim ve sonrasında o hissi hissetmemeye başladım. ilk zamanlar gitgelde bile zorlanırken şimdi eşimin en sert hareketlerinden bile zevk almaya başladım az sabır

işteyim ama protesto ediyorum hiiiç çalışmıyorum ohhhh siz beni bu gün işe getiriseniz bende böyle yaparım eve gidip bayram temizliğine başlayacam dahaaaa bu gün bitmez bana çok işim var çok :44:

iyi yapıyosun canım,,,çalışma,benimde annemler geliyor ya,börekler,sarmalar yapmam lazım ,şimdiden başlayayım diyorum,,,

canım zamanla geçicek ilk girişteki kasılmaların,,,bende hala ilk girişte yavaşça başlıyor eşimm,,,,hiç dert etme başa dönmek filan yokk,,,,moralini de bozma,,,zevk almaya bak sen güzelimmm,,,,:86:

maşşallh diyeyim canım öncelikle,,,ilk zamanlar bende de oluyodu,sanki ç...m varmış gibi,baskıda oluyoo sanırım,zamanla oda geçiyor,şimdi öle bi durum yok çok şükürr,,,durmak yok,devam arzumcummm,tekrar tebrikler:92:

kızlar bu arada depresyona girdim eşimle birlikte olmak istemiyorum ayda 1 yada 2 kez belki adam iyice bıktı benden:)

canım zamanla geçicek ilk girişteki kasılmaların,,,bende hala ilk girişte yavaşça başlıyor eşimm,,,,hiç dert etme başa dönmek filan yokk,,,,moralini de bozma,,,zevk almaya bak sen güzelimmm,,,,:86:

canım hep korktuğum için zevlk alamıyorum daha aman ya çok sıkıldım artık tamamen ne zaman kurtulcam ne zaman düzene gircek zaten pozisyon bile denemeye korkuyom ilk nasıl olduysa hep öyle yapaıyorum inşallah başa dönmeme...

kızlar bu arada depresyona girdim eşimle birlikte olmak istemiyorum ayda 1 yada 2 kez belki adam iyice bıktı benden:)

slm canım,hoşgeldinn,,, neden depresyona girdin bebişim,,,bi ara isteksizlik bende de vardı,ara verince ben,iyice isteksizleşiyorum,o yüzden ara vermemeye çalışıyorum,,,aslında eşini özlersin ara verince filan diyolar ama,hiç öle olmuyo,iyice salıyorum ben

canım bayram tatili güzel bir fırsat gezin tozun aşk tazeleyin..bi şey saormak istiyorum vajiyi yendikten ne kadar zaman sonra herşey normale döndü ilişkide ???

çok ciddi bir olay olmadığı sürece tekrar olmazsın güzelim rahat ol. ben vajinismusu yendikten sonra neler yaptım neler bi bilseniz. akla hayale gelmeyecek delilikler ona rağmen yinelemedi. korkma rahatla. bir süre sonra aklına bile gelmeyecek bu yaşadıkların

bayramda evden çıkmayacam 8,5 gün boyunca kaynatmak niyetim bu fırsat kaçmaz artık düzene oturtmak istiyorum regl bitti tam güzel zamana geldi bayram

ayyyy o bende hep oluyor sanki altıma kaçırcam gibi birazda o yüzden kasıyorum gerçi benim çok uzun aralar oldu daha tam oturmadı gibi eşim en sonunda diyecek sal gitsin bu ne hep wc ye taşınıyorsun

canım artık ilişki tam olarak oluyo,,,sen sadece girişte zorlanıyosun,sonrası rahat oluyor dimi?demekki korkuların yersizz,,,,ilişkiye başlarken girişte derin nefes al ver,,,çok rahatlarsın,,,,sen nefes alırken eşind de girmiş olucak hiç anlamicaksın,kendine telkinlerde bulun ,korkma bi tanem,kayganlaştırıcıyı da eşin de kullansınn,,,,rahatlığı sağladıktan sonra diğer pozisyonlarada geçersin canım,kolaylıklar diliyorum ayparcımmm

ben ilk birleşmeden sonra 2 ay yaklaştırmadım eşimi yanıma bazen bendeistesem yine olmadı. 2.birleşmeden sonra 1 ay filan eşimi yatakta bırakıp tuvalete koştuğumu ama hiç bişey olmadığını hatırlıyorum. sonra ne oldu ne kadar zaman geçti hiçhatırlamıyorum. bunları düşünmeyin ne zaman zevk alacağım demeyin. sadece birleşme olacağı sırada derin nefes alıp sevdiğim adama verebileceğim en büyük mutluluğu veriyorum diye düşünün ve eşinizin yüzüne bakın zevk aldığını hissettiğinizde sizde acıyı unutup zevk almaya başlayacaksınız. ani değişiklikler yapmayın ama ufak ufak pozisyon değiştirmeyi deneyin. ata biner gibi yapıyorsanız bacağınızın duruşunu değiştirin mesela.ve ön sevişmeyi bi hayli uzun tutun en önemlisi o

pek çok yaşanmışlık ve sonrasında sakinleştirici ilaçlar ve öncesi bi intihar girişimi sanırım isteksizliğimin nedeni bunlar

bayramda evden çıkmayacam 8,5 gün boyunca kaynatmak niyetim bu fırsat kaçmaz artık düzene oturtmak istiyorum regl bitti tam güzel zamana geldi bayram

ohh sanada maşşlhh venüsümmmm,,,,bol kaynatmalar canım şimdiden,,,valla bizimkiler gelince biz heralde kaynatamayızz,,,,,bencede canım çok iyi değerlendirrinn,,,,koskaca 8 günn,,,,çiş olayı ilk başta oluyodu ,bir iki kez eşimi bırakıp gidiyodum,eşim sonrakilerde izin vermedi ,,öle öle alıştımm,,,her geldiğinde gitmedim,zaten ilk gittiğimde 1 yada 2 damla bişey yapıyodum okadar yani,sizde rahat bırakın kendinizi,o ana motive olun bencee:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…