kızlar bu arada depresyona girdim eşimle birlikte olmak istemiyorum ayda 1 yada 2 kez belki adam iyice bıktı benden:)
ben ilk birleşmeden sonra 2 ay yaklaştırmadım eşimi yanıma bazen bendeistesem yine olmadı. 2.birleşmeden sonra 1 ay filan eşimi yatakta bırakıp tuvalete koştuğumu ama hiç bişey olmadığını hatırlıyorum. sonra ne oldu ne kadar zaman geçti hiçhatırlamıyorum. bunları düşünmeyin ne zaman zevk alacağım demeyin. sadece birleşme olacağı sırada derin nefes alıp sevdiğim adama verebileceğim en büyük mutluluğu veriyorum diye düşünün ve eşinizin yüzüne bakın zevk aldığını hissettiğinizde sizde acıyı unutup zevk almaya başlayacaksınız. ani değişiklikler yapmayın ama ufak ufak pozisyon değiştirmeyi deneyin. ata biner gibi yapıyorsanız bacağınızın duruşunu değiştirin mesela.ve ön sevişmeyi bi hayli uzun tutun en önemlisi o
pek çok yaşanmışlık ve sonrasında sakinleştirici ilaçlar ve öncesi bi intihar girişimi sanırım isteksizliğimin nedeni bunlar
ohh sanada maşşlhh venüsümmmm,,,,bol kaynatmalar canım şimdiden,,,valla bizimkiler gelince biz heralde kaynatamayızz,,,,,bencede canım çok iyi değerlendirrinn,,,,koskaca 8 günn,,,,çiş olayı ilk başta oluyodu ,bir iki kez eşimi bırakıp gidiyodum,eşim sonrakilerde izin vermedi ,,öle öle alıştımm,,,her geldiğinde gitmedim,zaten ilk gittiğimde 1 yada 2 damla bişey yapıyodum okadar yani,sizde rahat bırakın kendinizi,o ana motive olun bencee:93:
ohh sanada maşşlhh venüsümmmm,,,,bol kaynatmalar canım şimdiden,,,valla bizimkiler gelince biz heralde kaynatamayızz,,,,,bencede canım çok iyi değerlendirrinn,,,,koskaca 8 günn,,,,çiş olayı ilk başta oluyodu ,bir iki kez eşimi bırakıp gidiyodum,eşim sonrakilerde izin vermedi ,,öle öle alıştımm,,,her geldiğinde gitmedim,zaten ilk gittiğimde 1 yada 2 damla bişey yapıyodum okadar yani,sizde rahat bırakın kendinizi,o ana motive olun bencee:93:
canım bu işi yapmadan önce daha uzun s.....şiyorduk.. ama eşim eşim çok sabırsız davranıyo yani ön sevişme sıfır eşimin başardıktan sonra karekteri değişti ya eskiden daha sevecendi sevgiyle yapardı şimdi tanıyamıyorum kendini düşünür oldu yapmak istemiyorum bütün hayallerimi kırıyo neden böyle anlayamadım...
canım bu işi yapmadan önce daha uzun s.....şiyorduk.. ama eşim eşim çok sabırsız davranıyo yani ön sevişme sıfır eşimin başardıktan sonra karekteri değişti ya eskiden daha sevecendi sevgiyle yapardı şimdi tanıyamıyorum kendini düşünür oldu yapmak istemiyorum bütün hayallerimi kırıyo neden böyle anlayamadım...
yok bebişim aslında çiş falan gelmiyor gidiyom bekliyorum bekliyorum yok bişey :78:ama iç çamaşırım yokken oradan hava giriyo gibi oluyor belkide farketmeden üşütüyorum kapı açıldığı için :76: öyleymiş gibi hissediyorum bi gaz varmış gibi bide çiş varmış gibi
kızlar bu arada depresyona girdim eşimle birlikte olmak istemiyorum ayda 1 yada 2 kez belki adam iyice bıktı benden:)
canım vaji sırasında eşlerimizin psikolojisi alt üst oluyor ne kadar bize çaktırmasalarda....bizde erken boşalma ve ereksiyon sorunu çıkmıştı vajiyi yenmemizin hemen arkasından...bence eşinde bunu sana bilinçli olarak yansıtmıyor sadece kendini o an kontrol edemiyordur zamanla ilişkiye alıştıkça düzelecektir....
kızlar ön sevişme ortama kaç dk olmalı,bazıları yarım saat filan sürüyo diyolar,,,bizim ıslaklık problemi olduğundan ben uzattırıyorum biraz
acısını çıkartıyor belkide ama konuş onunla anlat. tekrar eski halimemi döneyim neden böyle yapıyorsun de.zamana ihtiyacınızın olduğunu söyle benim eşimde işinin ağırlığını filan bahane ederdi bi an önce yapalım bitsin der gibi ama ben engel oldum. önsevişme olmadığında kasılmasam da kendimi geri çektim ilk zamanlar. sonra oda alıştı. seninki sadece önsevişme istemiyor benim ki önsevişmeyi geç duş bile almıyordu yada ne bileyim bi ağzını çalkala derdim küserdi sanırım bu etkenler uzaklaştırdı birazda cinsellikten eskiden ben eşimden daha istekliydim:)
inşallah şimdi bide onlamı uğraşcam şimdi yeter ev yükü cocuklar bide o inan evde ona ortam hazırlamak için neler yapıyorum ama umru değil o işini halletmeye bakıyo ama yapmıcam bende ona ceza yada gene yapamıyom gibi davrancam ..yani bu süreci aşmak için napmam lazım bir türlü karar veremedim ...
yok bebişim aslında çiş falan gelmiyor gidiyom bekliyorum bekliyorum yok bişey :78:ama iç çamaşırım yokken oradan hava giriyo gibi oluyor belkide farketmeden üşütüyorum kapı açıldığı için :76: öyleymiş gibi hissediyorum bi gaz varmış gibi bide çiş varmış gibi
önsevişmenin belli bi süresi yok tatlım bazen 5 dakikda tahrik olursun bazen 1 saatte sevişmeyi isteyecek hale gelene kadar devam edin.tabi bide ıslanma mevzusu:)
o psikolojik yaa.. bende seninle aynı şeyi düşündüm ama alakası yok galiba. ben ilişki anınıda sadece erkeğin zevk alacağı benim acı duyacağım bişey olduğunu sandığım için hep ertelemiştim sanırım ozamanda erkeklerin bencil olduklarını düşünüyordum. değişmediler yani biz hep öyle düşünüyorduk zaten. benim eşimde şuan farklı geliyor bana. sanki canımı acıtmamak için verdiği çabayı unutmuş ve sadece zevkini düşünen sert hareketler yapan bi bencil gibi. ama alakası yok bence yanlış düşünüyoruz duygusal davranıyoruz. onlar bizim iyileştiğimizi düşünüyorlar ve normal bi ilişkinin gerektirdiğini yapıyorlar sadece. onun yüzündeki mutluluğu görünce kızamıyorum hareketlerinin sertliğine. tvde gördüğüm şeyler çok daha sert ve iğrençti. bencillik görmemişiz bizde ondan. hala bizi pamuklara sarıp sarmalamalarını bekliyoruz. yanlış düşünüyoruz koyverelim gitsin yoksa zevk alamıcaz
haklısın canım bize cammışız gibi davrandılar başarıncaya kadar başardıktan sonra sanki odunuz benmi abartıyorum acaba yoksa biz vajililerin ortak derdimi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?