Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım benim camları sildim ben,bitti çok şükür,,,birde evi daha detaylı temizleyip ,bu temizlik mevzusunu kapatıcam:96:

ayyyy o bende hep oluyor sanki altıma kaçırcam gibi birazda o yüzden kasıyorum gerçi benim çok uzun aralar oldu daha tam oturmadı gibi eşim en sonunda diyecek sal gitsin bu ne hep wc ye taşınıyorsun

ya baslamadan wc ye gittim biliorum gelmemesi lazım ama artık dediğin gibi salıcam olmadı, dün zaten bi yandan kıkırdıyorum yapıcam yapıcam valla die kaçıs yok

ayyy heyecanlandım ayol :13:
inşallah canım kaynayalım kaynatalım o zaman devamm

burdan biri bi zaman yazmıstı bebek sorusu soran biri var habire aynı seyi sorup duruyo en son dayanamadım onun zayıf bi noktasını yakaladım bende her gördüğümde ona sorular sormaya basladım diye böyle kasıtlı soranlara caydırıcı olabilir diye düşünüyorum keşke insanların özel hayatlarına bu kadar müdahale etmeseler benim vajiyken ögrendigim seylerden biride bu cok fazla soru sormamak didiklememek

Slm kızlar,,,
Sağlık sorunları peşimizi bırakmıyor bizim...Ailecek kesilip biçilmeye devam ediyoruz.Eşim perşembe günü kasık fıtığından ameliyat oldu.Dün öğlen eve geldik ve o saatten şu ana kadar ev boşalmadı.gece mesaisi yeni bitti.bulaşıkları yıkayıp doğru buraya koştum.sağolsun gelenler bizi sevdikleri için geliyorlar ama ben çok yoruldum...Evde çok kirlendi bayram öncesi güzel bi temizlik yapmam lazım...
Sizi çok özledim,hepinizi öpüyorum...

slm caracım ,çok geçmiş olsun canım,,,Allah acil şifalar versinn
özlettin kendiniii valla,,,sen nasıl oldun ,herşey yolunda mı ?
önemli olan sağlık canım,eş dost sağolsun zor günlerinizde yanınızda,kirlenen ev olsunn,,,

bayramda evden çıkmayacam 8,5 gün boyunca kaynatmak niyetim bu fırsat kaçmaz artık düzene oturtmak istiyorum regl bitti tam güzel zamana geldi bayram

Ne güzel ya,bayramda bende evdeyim ama malesef bizim kaynatma işi gitikçe erteleniyor..
Bebek çalışmalarından biliyorum en son 5 eylül de kaynatmıştık..sonrası malum gebelik,düşük ve ameliyatlar...bu gün regl de oldum çok şükür nasıl olsa hiç bişey yapamıyoruz Nasıl yapılırdı ya unuttum valla
Size bol kaynatmalar tatlım...

sağol tatlım çok teşekkürler,ben iyiyim canım yorgunluk var sadece.bu gün regl oldum buna çok sevindim merak ediyordum ameliyattan sonra düzen değişecek mi diye.çok şükür değişmedi sanırım her şey yoluna girecek kasımın sonunda kontrolüm var bakalım doktor ne diycek..
evet sağolsunlar eş dost yanımızda valla ama yorgunluğumu anlatamam.hastanede bir gece kaldık,hiç uyumadık tabi evde hiç boşalmayınca çok zor oldu..

sen nasılsın napıyorsun...

bebişim o sitem sizlere değil onlar kendilerini biliyorlar :103:

mesajı okumadım ama buraya uğramayanlara sitem etmişsin heralde haklısında valla..onların içerisinde bende varmıyım bilmiyorum ama inan sıkıntılar peşimi bırakmıyor tatlım, burda olmayı çok isterim.vajiyi yenmeden önce bi başarıyım bende herkese yardım edecem demiştim, sonra yaşadıklarımı biliyorsunuz..

gene ben :) bi mutlu bi mutsuz haberle geliorum nedenini anlamıorum denioruz bazen 15 dk da oluo bazen 2 saatde canım yanıo heryerim kasılıo dün gece kesın 1 kılo verdim ben sıkmaktan terlemekten....
bgn her yerim agrıyo sanki beni dövmüşler :83:
nedir bunun bi hal çaresi yokmudur?
bazen yolu bulamıoz gibi oluo popoya dogrumu acaba?baska yere mi ittirioz anlamıom bazen löp die oluo

Her şey kendimizi sıktığımız kastığımız için zorlaşıyor.Yönü bılmakda çok önemli canım.ben girişte zorlanınca hemen üstte ters oturararak girş yapıp birazda gitgel yapıyorum sanki iyce açılıyor orası sonra diğer pozisyona geçiyoruz zamanla hepsi düzelip rahat bir ilişki yaşarız inşallah

tatlım popoya doğru yerleştiriyormuş gibi yap. dik şekilde yerleştirmeye çalışınca vücut onu tehdit olarak algılıyor. o yüzden kasılmaların çoğalıyor. çok kasıldığında dur bekle sakinleş. tekrar önsevişmeye geç sonra devam et.

kızlar özledim sizi yaa hepinizin bayramı kutlu olsun... ben tatili biraz uzattım. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....
:119: :118: :124:

ay çok güzel ikoncanlar gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…