bende temizlik yapıcam 3 gün bitmez artık bi dünya cam var koca ev nasıl temizlenir offf offfperdeleri yıkasammı yıkamasammı onu düşünüyorum temiz hepsi ama bayram ya yıkayayım diyorum gerçi bize kimse gelmez küçüğüz biz
ayyyy o bende hep oluyor sanki altıma kaçırcam gibi birazda o yüzden kasıyorum gerçi benim çok uzun aralar oldu daha tam oturmadı gibi eşim en sonunda diyecek sal gitsin bu ne hep wc ye taşınıyorsun
tatlım ilk zamanlar öyle hissetmen normal. ben kaç kere kalktım tuvalete gidecem diye. tabi adamı o halde bırakıp gitmek hiç hoş olmuyosonra zamanla kendimi tutmayı öğrendim ve sonrasında o hissi hissetmemeye başladım. ilk zamanlar gitgelde bile zorlanırken şimdi eşimin en sert hareketlerinden bile zevk almaya başladım az sabır
Slm kızlar,,,
Sağlık sorunları peşimizi bırakmıyor bizim...Ailecek kesilip biçilmeye devam ediyoruz.Eşim perşembe günü kasık fıtığından ameliyat oldu.Dün öğlen eve geldik ve o saatten şu ana kadar ev boşalmadı.gece mesaisi yeni bitti.bulaşıkları yıkayıp doğru buraya koştum.sağolsun gelenler bizi sevdikleri için geliyorlar ama ben çok yoruldum...Evde çok kirlendi bayram öncesi güzel bi temizlik yapmam lazım...
Sizi çok özledim,hepinizi öpüyorum...
bayramda evden çıkmayacam 8,5 gün boyunca kaynatmak niyetim bu fırsat kaçmaz artık düzene oturtmak istiyorum regl bitti tam güzel zamana geldi bayram
slm caracım ,çok geçmiş olsun canım,,,Allah acil şifalar versinn
özlettin kendiniii valla,,,sen nasıl oldun ,herşey yolunda mı ?
önemli olan sağlık canım,eş dost sağolsun zor günlerinizde yanınızda,kirlenen ev olsunn,,,
bebişim o sitem sizlere değil onlar kendilerini biliyorlar :103:
gene ben :) bi mutlu bi mutsuz haberle geliorum nedenini anlamıorum denioruz bazen 15 dk da oluo bazen 2 saatde canım yanıo heryerim kasılıo dün gece kesın 1 kılo verdim ben sıkmaktan terlemekten....
bgn her yerim agrıyo sanki beni dövmüşler :83:
nedir bunun bi hal çaresi yokmudur?
bazen yolu bulamıoz gibi oluo popoya dogrumu acaba?baska yere mi ittirioz anlamıom bazen löp die oluo
gene ben :) bi mutlu bi mutsuz haberle geliorum nedenini anlamıorum denioruz bazen 15 dk da oluo bazen 2 saatde canım yanıo heryerim kasılıo dün gece kesın 1 kılo verdim ben sıkmaktan terlemekten....
bgn her yerim agrıyo sanki beni dövmüşler :83:
nedir bunun bi hal çaresi yokmudur?
bazen yolu bulamıoz gibi oluo popoya dogrumu acaba?baska yere mi ittirioz anlamıom bazen löp die oluo
Herkese iyi bayramlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?