Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
arzumm ben çok iyiyim bomba gibi hatta bence millet foruma alışamadı çok degüşük olmuş.bide oldukça yavaş kimse uğraşmak istemez tahminimce :)

bASARMISTIN DMİMİ CANIM SENDEEE TEBRİKLERRRR BERABER BU YOLDA DEVAM İNŞALLAH...YAbu gülücükler nerdee

kızlar listeleri güncelleyemedim ama en kısa zamanda güncelleyeceğim inanılmaz yavaş donup duruyor bişey yapamıyorum o yüzden msj yazarken bile bekliyorum...mümkünse eski halini geri istiyoruz...

sana begendim bilem diemiom venüs o iyi olmustu yaa

evet o hali güzeldi beğendiklerimizi onaylayabiliyoduk...baya bi değişiklik olmuş sanırım artık böyle kullanacağız ama yavaşlığın nedenini anlayamadım hiç bişey yazılmıyoki bu yavaşlıkta...ve sürekli üye girişini yenilemek zorunda kalıyorum site ile alakalımı yoksa benim bağlantımdamı bi sorun var anlamayamadım ikoncanları bulmaya çalışırken gözlerim şaşı olacak artık

aaa o da yok cidden buldum gelişmiş cevaba tıklıcasss:18: cok yavas benimki de öle giriş yapmazdım önceden simdi her grdiğimde soruyo bir resmi yukleyemedım demin uzun sürdü..allah allah

tebrikler canım geçmiş olsun ... zamanla düzene girecek herşey takılma...

BAHARCIM GÖZÜNAYDIN CANIM SONUNDA RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ İNŞALLAH HAYIRLA KUCAĞINADA ALIRSIN

"]:nazar

Son düzenleme:
bide sürekli bakımda bide sürekli mesajlarımız siliniyor. uğraşıyorlar okadar daha güzelini yapmak için ama sürekli adaptasyon durumunda kalıyoruz. onlarada yazık bizede

sıkı rejime başlıyom gene üfff. eşimle iddaya girdik kim daha çok kilo verirse onun dediği olacak anlıyacağınız kesinliklen ve kesinliklen zayıflamam laazım acil tavsiye :)))

sıkı rejime başlıyom gene üfff. eşimle iddaya girdik kim daha çok kilo verirse onun dediği olacak anlıyacağınız kesinliklen ve kesinliklen zayıflamam laazım acil tavsiye :)))

anam tatilde herkes kilo almış bi benmiyim veren....benim kocişte aldı az kilosu varmış gibi ben 1 gr koymadım üstüme o kadarda yemek yedim nereye gitti onlar :))

arkadaşlar ben 1 aydır uykusuzluk çekiyorum ve baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı her şey var...iştahım iyi her şey yiyorum ama kilo almıyorum...sabah kahvaltısında yarım ekmek yedim ama açım hala bu nasıl şey ? halsizlik var ama hiç uykum yok sabaha kadar yatakta bi o yana bi bu yana dönüp duruyorum ama gündüz 1 gr uykum yok...eskiden olsa işyerinde çalışamazdım akşama kadar sürünürdüm napmam lazım??? uyku düzenim bozuldu onunla ilgili bi sorunmu yoksa başka bi sorun varda uyku düzenim ondanmı bozuluyor...uyku ilacımı alsam acaba ????

uykusuzluk problemi evliliğin ilk baslarında oluyordu benim eşimin çalışma düzeni yada düzensizliği beni feci etkilemişti gece gündüz yer değiştirmişti diyebilirim bu vaji durumu çeşitli huzursuzluklarda uykumu etkiledi haliyle tuz biber oldu ve tüm düzenim bozulmustu kafa rahat olamayınca uyku bozuluyor ne yazıkki .. bide aşırı çay kahve tüketimide eklenince hem agresiflik hem uykusuzluk olusuyor şimdi hem çayı kahveyi bıraktım hemde kafama taktıklarımı ayran ve süt tüketiyorum hakkaten gözümü acamıyorum ..kilo alma durumuna gelince benim halsizliklerim bas dönmelerim ve buna eşlik eden kulak çınlaması sonucunda önce kulakcıya gittik sonra problem yok dedi dahiliyeye sevk etti kansızlıktan kaynaklanıyormus cok düşükmüş 6 ay kadar kan ilacı kullandım hem kilo almaya basladım hem çınlamalarım azaldı bunun yanı sıra guatr testleride istedi kilo alıp vermeler onlada ilgili olabiliyormus o temiz çıkmıştı

teşekkürler cevabın için bebişim...günde 1 fincan kahve içiyorum ve kahvaltıda 2 bardak çay onun dışında hiç içmiyorum...kulak çınlaması yok ama hani uçağa binince tıkanır ya kulak o şekilde oluyor ara ara ve kolay kolay açılmıyor kulağım ama 3 defa acillik oldum o anlarda yaşadım bu sorunu hastaneye giderken tıkandı kulağım dr söylediklerini bile zar zor anladım o derece yani...serumu yiyince açıldı kulağım..kansızlığım var belkide o yüzden oluyodur bunlar dediğin gibi...bayramda k.validem beni köşeye sıkıştırıp zorla ölçtü kanımı tok karınla 102 çıktı normal olduğunu söylediler ama ben hiç anlamam bu işlerden normalmi sence ? pekmez var evde kokusuna bile dayanamıyorum 6 aydır bi kaşık yemedim üzüm aldım kan yapsın diye olduğu gibi duruyor...bu ara sigarayı bırakmaya çalışırken iyice abarttım günde 1 paket oluyo nerdeyse kafamda herşey takılı duruyor ne kadar takmıyorum desemde içten içe beni kemiriyor...dahiliyeyemi gitsem acaba napsam bilmiyorum psikolojikse dahiliye bişey yapamaz offf offf...

o evde ölçülen kan şekeri diye biliyorum ben canım benim bahsettiğim başka sen dahiliyeye git bence bi baktır şikayetlerini anlat halsizlik kilo problemi vs diye o zaten hemen tahlillerini ister sonra bi problem cıkmassa istiyorsan psikologada gidersin ama aşılamıcak bişi değil çok takılma dr u ihmal etme hergün bi bahane olur mutlaka gidiverdinmi bahaneler kaybolur erteleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…