arzumm ben çok iyiyim bomba gibi hatta bence millet foruma alışamadı çok degüşük olmuş.bide oldukça yavaş kimse uğraşmak istemez tahminimce :)
sana begendim bilem diemiom venüso iyi olmustu yaa
günaydın can arkadaşlarım hayırlı haftalar
müjdeler olsun...
bende başardım
dün sabah başardık hemde.
eşim bir mutlu olduki..
hakikaten herşey kafada bitiyormuş.
3-4 saniye dişimi sıktım oldu bitti
elbette acı oldu ama dayanılmayacak kadar değil
Başta Rabbim sonra kesinlikle sizin tavsiyeleriniz telkinleriniz ve motivelerinizle oldu
Allah hepinizden razı olsun.Siz burda arkadaşlarımızın sıkıntılarını gideriyorsunuz Rabbimde sizinkini gidersin..
Bakalım 2. ilişki nasıl olacak:126::106:
sıkı rejime başlıyom gene üfff. eşimle iddaya girdik kim daha çok kilo verirse onun dediği olacak anlıyacağınız kesinliklen ve kesinliklen zayıflamam laazım acil tavsiye :)))
uykusuzluk problemi evliliğin ilk baslarında oluyordu benim eşimin çalışma düzeni yada düzensizliği beni feci etkilemişti gece gündüz yer değiştirmişti diyebilirim bu vaji durumu çeşitli huzursuzluklarda uykumu etkiledi haliyle tuz biber oldu ve tüm düzenim bozulmustu kafa rahat olamayınca uyku bozuluyor ne yazıkki .. bide aşırı çay kahve tüketimide eklenince hem agresiflik hem uykusuzluk olusuyor şimdi hem çayı kahveyi bıraktım hemde kafama taktıklarımı ayran ve süt tüketiyorum hakkaten gözümü acamıyorum ..kilo alma durumuna gelince benim halsizliklerim bas dönmelerim ve buna eşlik eden kulak çınlaması sonucunda önce kulakcıya gittik sonra problem yok dedi dahiliyeye sevk etti kansızlıktan kaynaklanıyormus cok düşükmüş 6 ay kadar kan ilacı kullandım hem kilo almaya basladım hem çınlamalarım azaldı bunun yanı sıra guatr testleride istedi kilo alıp vermeler onlada ilgili olabiliyormus o temiz çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?