Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
günaydın can arkadaşlarım hayırlı haftalar
müjdeler olsun...
bende başardım
dün sabah başardık hemde.
eşim bir mutlu olduki..
hakikaten herşey kafada bitiyormuş.
3-4 saniye dişimi sıktım oldu bitti
elbette acı oldu ama dayanılmayacak kadar değil
Başta Rabbim sonra kesinlikle sizin tavsiyeleriniz telkinleriniz ve motivelerinizle oldu
Allah hepinizden razı olsun.Siz burda arkadaşlarımızın sıkıntılarını gideriyorsunuz Rabbimde sizinkini gidersin..

Bakalım 2. ilişki nasıl olacak:126::106:

tebrik ederim canıım :) bende daha yeni yendim sayılır henüz 4. falan denedim ilk girişte yine biraz sıkıntı oluyor ama 2 3 dk da herşey kolaylaşıyor şimdilik ben birşey hissetmiyorum neden olabilir acaba ilerde düzelirmi

canım arkadaşım 4 aylık evli oda bişi anlamıyormuş sormuş normal olduğunu zamanla düzeleceğini söylemişler
sanırım biz geç zevk alıyoruz bizim zevk gelesiye kadar onlarınki gidiyor ondan olabilirmi acep :)

Son düzenleme:

oladabilir uzun sürede mi oluyor blmıyorumki :) nys bu kadarını aştık ya çok şükür o da olur ilerde :))

oladabilir uzun sürede mi oluyor blmıyorumki :) nys bu kadarını aştık ya çok şükür o da olur ilerde :))

kesinlikle şükürler olsun zamanla herşey daha güzel olur inş.
darısı diğer ilk etabı geçmeye çalışan arkadaşlara...dualarım sizinle..

kızlar merhabalar tekrardan benim canım acıyor neden yaaa yenmiştim ben ama dün agladım zırladım gene ya,yarısı anca oluo bence inanamıorum esıme oluo dese de

canım benim tebrikler....çok hızlı ilerledin azmin zaferi budur işte...Allah başka dert vermesin Allah diğer arkadaşlara yardım etsin en kısa zamanda herkesin bu illetten kurtulmasını diliyorum....

merhaba bayanlar benim bir arkadaşım malesef vajinusmus..
evleneli 7 ay oldu ama hala hiç birşey olmadı eşi birde çok anlayışsız çok kavga ediyorlar doktora götürmeye yanaşmıyor
yardımcı olmuyor aksine olmazsa annenin evine yollayacağım diye tehdit ediyor arkadaşım tabii daha çok korkuyor ve olay imkansızlaşıyor
parmak egzersizi falan da yapamam diyor arkadaş siz nasıl yendiniz eşinizin tepkileri neler arkadaşım gitsede doktora eşi ben gelmem diyor çok üzücü bir durum

Tebrik ederim,canııım.Allah başka sıkıntı vermesin...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..

Canımcım malesef eşler bu konuda ne kadar anlayışlı olmaya çalışsalarda ilk başlarda bu durumu kavramakta güçlük çekiyorlar bu konuda bazılarımız şanslı benim eşim sağolsun her zaman bunu yenmem için bana destek verdi...ama çoğu arkadaşımız bu kadar şanslı olmayabiliyor o yüzden eğer eşini seviyorsa ve evliliğini devam ettirmek istiyorsa eşini alıp karşısına konuşmalı çünkü eşi ikna olmadığı sürece ne dr gitmesinin nede egzersiz yapmasının bir faydası olacağı sanmıyorum...kendi başına egzersiz yapmaya başlasa bile eşi sonrasında kızlık muhabbeti yapıp işi çıkmaza sokabilir...en azından dr gitmeye ikna edebilirse dr durumu açıklar ve sadece arkadaşında değil bir sürü insanın bunu yapamadığını anlar eşi ve durumun farkına varır diye düşünüyorum...Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum....

Son düzenleme:
nazlıcığımmm venüscüğümmm çok teşekkür ederim sizin yardımlarınızı asla unutmayacağım...
çok şükür ilk aşamayı aştıkk

skopcacığımm bende daha dün başardım.arkadaşının eşiyle sürekli kavga etmesi onun ruh halini bozmuştur.ilk önce beynen kendini rahatlatması lazım .gerçekten başarmak istiyosada yapamam falan demez eşinin ve kendi mutluluğu için az çaba göstermek zorunda bence.neti varmıu arkadaşının buraya gelse ben bu topiğe ağlıyarak geldim.arkadaşlar sağolsun çok yardımcı oldular bir buçuk haftada işlem tamam oldu.çok zor bişi değilmiş biz büyütmüşüz.belki faydamız olur bizleri gmrdükçede yalnız olmadığını anlar

arzumm ben çok iyiyim bomba gibi hatta bence millet foruma alışamadı çok degüşük olmuş.bide oldukça yavaş kimse uğraşmak istemez tahminimce :)

Tebrikler canım,Allah bidaha yaşatmasın,darısı bütün vajili arkadaşlara olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…