tebrik ederim canıım :) bende daha yeni yendim sayılır henüz 4. falan denedim ilk girişte yine biraz sıkıntı oluyor ama 2 3 dk da herşey kolaylaşıyor şimdilik ben birşey hissetmiyorum neden olabilir acaba ilerde düzelirmi
canım arkadaşım 4 aylık evli oda bişi anlamıyormuş sormuş normal olduğunu zamanla düzeleceğini söylemişler
sanırım biz geç zevk alıyoruz bizim zevk gelesiye kadar onlarınki gidiyor ondan olabilirmi acep :)
oladabilir uzun sürede mi oluyor blmıyorumki :) nys bu kadarını aştık ya çok şükür o da olur ilerde :))
günaydın can arkadaşlarım hayırlı haftalar
müjdeler olsun...
bende başardım
dün sabah başardık hemde.
eşim bir mutlu olduki..
hakikaten herşey kafada bitiyormuş.
3-4 saniye dişimi sıktım oldu bitti
elbette acı oldu ama dayanılmayacak kadar değil
Başta Rabbim sonra kesinlikle sizin tavsiyeleriniz telkinleriniz ve motivelerinizle oldu
Allah hepinizden razı olsun.Siz burda arkadaşlarımızın sıkıntılarını gideriyorsunuz Rabbimde sizinkini gidersin..
Bakalım 2. ilişki nasıl olacak:126::106:
merhaba venüscüm nasılsın?
müjdeler olsun...
bende başardım
eşim bir mutlu olduki..
Başta Rabbim sonra kesinlikle sizin tavsiyeleriniz telkinleriniz ve motivelerinizle oldu
Allah hepinizden razı olsun.Siz burda arkadaşlarımızın sıkıntılarını gideriyorsunuz Rabbimde sizinkini gidersin..
merhaba bayanlar benim bir arkadaşım malesef vajinusmus..
evleneli 7 ay oldu ama hala hiç birşey olmadı eşi birde çok anlayışsız çok kavga ediyorlar doktora götürmeye yanaşmıyor
yardımcı olmuyor aksine olmazsa annenin evine yollayacağım diye tehdit ediyor arkadaşım tabii daha çok korkuyor ve olay imkansızlaşıyor
parmak egzersizi falan da yapamam diyor arkadaş siz nasıl yendiniz eşinizin tepkileri neler arkadaşım gitsede doktora eşi ben gelmem diyor çok üzücü bir durum
iiim canımcım sağol sen nasılsın? herkes tatildemi kimseler yok
müjdeler olsun...
bende başardım
eşim bir mutlu olduki..
Kızlar bu ne ya sitenin yeni haline alışamadım ayrıca çok yavaşlamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?