Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
hem artık bazı hastanelerde sigara bıraktırma hizmetide veriliyor bi başladınmı hepsini toptan halledersin insallah

hem artık bazı hastanelerde sigara bıraktırma hizmetide veriliyor bi başladınmı hepsini toptan halledersin insallah

anam ben bırakmasına bırakıyorumda sonunu getiremiyorum bir türlü...özele gitmem işyerinden izin almam mümkün değil bu ara..aslında sigarayı bıraksam tüm sorunlar kendiliğinden çözülür gibi geliyor bana...
sağol canım yardımların için...

slm kaderim nelerdesin sen yawww...sessiz kalanlar hamile kalıyo bu aralar senide pek sessiz görüyorum sıradaki senmisin yoksa

iyiyim canım,annemler gittiler,bayram çok güzeldi,reglim bitiyo bugün çalışmalara devam,,,:))öncesinde zaten bir kez çalışma yapabilmiştik,,,oda olmadı zatenn,,,sen neler yaptın ,tatili iyi değerlendirebildin mi?
bu arada uykusuzluk problemin varmışş,,,geçmiş olsun canım ,stres,sigara,çay,kahve bunlar etkiliyoo,birde kansızlığınn da etkisi olabilir,,,,,bence ihmal etme bi dahiliyeye görünnn,,,

hu huuuuuuuuuuuuuuu
civelekler ben geldim ben özledinizmi beni bakim

kıslar yeni işe başladım daha doğrusu deneme süresindeyim ay başında tam anlamıyla başlamış olcam o yüzden pc başına geçemiyom yazamadım ne zamandır evimde net yoktu ama haberlerinizide almadım değil hani

neler olmuş böle kıssssssss sizi gidiler sizi keramet bendemiydi yahuuuu ben kayboldum herkez bi bebiş furyasıdır gidiyo

hamiş olan herkesi kutluyorum
darısı başıma inşallah

beni özleyin tamammı?en kısa zamanda işyerinde pcye kavuşnca gelicem

öpüldünüz hepiniz muckksssssss

twettyyy hoşgeldin canım,özlettin kendini yahu!!aramıza dönmene çok sevindim,,,yeni işin hayırlı olsun,,,öpüldünn

uyyyy speddy gonzales ne hız bebişim beni msnde ekip kaçıvermişin böööööö

twettyyy hoşgeldin canım,özlettin kendini yahu!!aramıza dönmene çok sevindim,,,yeni işin hayırlı olsun,,,öpüldünn

ayyyyyyy çok thankkss şekerim

dediğim gibi ay başı tam anlamıyla iş başı yapıcam o zaman pcme kavuşcam ondan sonra daha sık göüşmeye devam :)

tibiticim hoşgeldin insallah hayırlısıyla alırsın işi ve hemen dönersin aramıza

az sonra uzun bi aradan sonra dra gidicem biraz tedirginim insallah kötü bişile karsılasmam dua edin görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…