aaa bu topiği ilk defa görüyorum yeni mekanım burası demek:81:
herkese selamlar benim kıymetli sıkıntımın gitmesine vesile olan dostlarımmm
ya benimde ağrı ve basınç oluyo bu 3.ilişkimiz vajiyi yendikten sonra çok darmışta ondan zorlanıyomuş gibi geliyo vaji girişi...
kızlarr slm ,nasılsınız ??bakıyorum da muhabbet bayaa koyuu
hoşgeldin kadercim sen nasılsın ?
ehh işte canım,idare ed,yorum,,akşam oldu hala ne yemek yapacağıma kara veremedimmm:26:
benim evde yemeğim var ama bu akşam canım balık istedi annemlere gidices o yüzdenannem bana 2 kg aldırır kesin bu akşam
ayy ne güzel ,,ben evde balık hiç yapmadım,hep dışarıda yedikk,zaten senin yemeğinde varmışş,,,bende birazdan kalkıp artık kara verip bişiler yapıcammm
valla kızlar bende şimdi çıkıp
yayla çorbasıyla erişte yapıcam
birbiriyle ne kdr gider bilemiyorum :)))
zaten yemek yapmayıda bilmiyorum :)))
bakalım nasıl olacak
bide eve giderken keçi boynuzu pekmezi alıp içiricem kocama
merhaba kızlar.ben bugün şeytanın bacağını kırıp ilk jinekolojik muayenemi oldum.korkulacak birşey değilmiş gözümde büyütmüşüm.doktorumda çok anlayışlı bir hanımdı.
kadercim doktor tavsiyen için çok teşekkürler canım.çok memnun kaldım.
sanırım miyom varmış. adetin 5-6 günü yine gel dediler.smear testinide 15 gün sonra alıcam bakalım nasıl çıkacak sonuçlar bana dua edin kızlar herşey normal çıksında bir an önce bebeşime kavuşayım.
Merhaba arkadaşlar...
nasılsınız bakalım...
keçi boynuzu pekmezimi...dur önceki sayfaları bi okuyayım
bizde eşimle takışığız bu ara
ya 2 ay lık evliyiz hala eve alışamadı galiba ..ne zaman evde akşmları yalnız otursak ya hadi annemlere gidelim diyor ya annemleri çağıralım diyor.onu çocuk gibi evde oyalamaktan bıktım.bir sürü film cd aldım sırf evde keyifli vakit geçirelim diye hala akrabalarıma oturmaya gidelim anneme gidelim eve şunu çağıralım.benim kendi ailemi de çağıralım gidelim diyor ama ben eşimle yalnız kalmak istiyorum bu yüzden ailemi 2 plana atıyorum.durmadan onun gibi aileme götür beni onları çağıralım demiyorum off bu çocuk beni sinir ediyor
merhaba kızlar.ben bugün şeytanın bacağını kırıp ilk jinekolojik muayenemi oldum.korkulacak birşey değilmiş gözümde büyütmüşüm.doktorumda çok anlayışlı bir hanımdı.
sanırım miyom varmış. adetin 5-6 günü yine gel dediler.smear testinide 15 gün sonra alıcam bakalım nasıl çıkacak sonuçlar bana dua edin kızlar herşey normal çıksında bir an önce bebeşime kavuşayım.
tebrik ederim füsuncum smear testide yaptırdıysan artık korkacak bişey kalmamış ben yaptıramadımda
doktora vajinismus olduğunu söyledinmi canım?sanslısın cnmmbana iğrenc bi kadın cıkmıstı sansıma aglayarak cıkmıstım ilk muayenemde bidaha da gtmedim zaten bi yeree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?