ayy çok sevindim canım,,,biz gözümüzde büyütüyoruz aslında herşeyii,,,inşlhh önemli bişey çıkmazz,,,hayırlısıyla bebişine kavuşursunnn
oh maşallah ne kadar güzel Rabbim mutluluğnuzu daim etsin.eniştenin demekki sizle yalnız kalmaya meyli var istiyor .bizimki ailesi ni istiyor sürekli kız çocukları gibi annemler gelsin yada annemlere gidelim.kaynanamlara gideriz kardeşlerine der bize kalmaya gidelim kardeşleri bize kalmaya gelir evede 15 dk mesafede oturuyoruz.yeni evliliğimizden hiç bişi anlamıyorum.bu durum düzelene kadar da eşimle uzak kalırız denemeler sanırım biraz ertelenecekcanım en iyisini yapıyorsun yakın arkadaşlarınız varsa evde hoşça vakit geçirebileceğiniz onları davet edebilirsin alışması süresi çok önemli ve bunu ancak sen yapabilirsin bir şey nasıl başlarsa öyle gider...evlilikte 2 tarafı aynı seviyede tutmak ve çok fazla evliliğinize karıştırmamanızı tavsiye ederim çünkü mutlaka bi yerden bi sorun çıkabiliyor...sürekli içli dışlı olursanız müdahale olacaktır...biz evde okey,tabu vs. gibi oyunlar oynuyoruz ve çok eğleniyoruz evliliğiniz oturana kadar bütün yük malesef sende
doktora vajinismus olduğunu söyledinmi canım?
ben söyledim elimi tuttu destek oldu sağolsun bende derin derin nefes aldım.zaten kasmayınca ilişkidede,muayenedede acı olmuyor.
oh maşallah ne kadar güzel Rabbim mutluluğnuzu daim etsin.eniştenin demekki sizle yalnız kalmaya meyli var istiyor .bizimki ailesi ni istiyor sürekli kız çocukları gibi annemler gelsin yada annemlere gidelim.kaynanamlara gideriz kardeşlerine der bize kalmaya gidelim kardeşleri bize kalmaya gelir evede 15 dk mesafede oturuyoruz.yeni evliliğimizden hiç bişi anlamıyorum.bu durum düzelene kadar da eşimle uzak kalırız denemeler sanırım biraz ertelenecek
venüscüm bebişim bende yaptım bakkkkk :):):)sana sormustumyaa
amin bebişim Allah herkesin mutluluğunu daim etsin evinin huzurunu kaçırmasın...canımcım ben ne kadar odunsam kocişim o derece romantiktir ben türümün son örneğiyim meselahiç romantiktir değilim her açıdan zıtız ama herşeyin bir ortasını buluyoruz...kadınlar eve daha çabuk adapte oluyor sahipleniyor daha doğrusu bütün eşyalar yeni hangi eşya nereye yerleştirilecek falan filan derken çok çabuk alışıyor kadın ama erkek anasının evindede akşam eve gelip yemek yiyip uzanıp tv seyrediyodu kendi evindede klasik türk erkeği modeli şu anda yani evliliğin oturma döneminde düzeni kurmak sana düşüyor biz mesela bi tek evimizde rahat ediyoruz hiç bir yere gitmek istiyoruz o yüzdende bol bol misafir baskınına uğruyoruz
yaa ben senin romantik olmama ihtimalini düşünemiyorum ya
maşallahın var neşelisin cıvıl cıvılsın pozitifsin ve çok olgunsun
hani böyle olunca enişteyede bu güzel yönlerin karışımı olarak davranış sunarsın.buda bin cilveden daha iyidir bence :92:
ay inş tez zamanda evliliğimiz oturuda şu aileme gidicem muhabbetini keser.aileside dolduruyo aslında sürekli çağırıyolar bizi.iş çıkışı her akşm gelin gece evinize gidesiniz diyolar.inş eşimle ve ailesiyle papaz olmadan bunuda atlatırım.
walla aynen öyle ben daha mantıkla yaklaşırım olaya o daha duygusalbenden daha iyi kalplidir mesela ben hesapçıyımdır adil olan hesapçılık yani yanlış anlaşılmasın kinciyimdir yapılan yanlışı asla unutmam eşim hayatta kin tutamaz 7 kralla barışıktır :90: her açıdan fazlasıyla zıtız yani...bizi görenler kopuyorlar gülmekten hiç yeni evli çiftler gibi değilmişiz hem liseli aşıklar gibi hemde 100 yıldır aynı yastığa baş koymuş bi çiftmişiz ne demekse bu walla bizide k.validemler her akşam çağırırlar annemin evi ile kayınvalidenin evi işyerlerimize daha yakın kendi evimiz daha uzak ama biz ayda 1 yada 2 defa gideriz hem benimkilere hem onunkilere yoksa düzen falan kalmaz evde :13:sen program yap kendine onada çaktırmadan aşıla işte çarşamba akşamı ütü günün olsun perşembe çamaşır gibi bi düzen kurup ona uymaya çalışın en azından alışkanlık olsun o akşam evde olmak
maşallah size ya tü tü tü
sen böyle anlatırken yukarı bak filmi var ordaki çift gözümün önüne geldi
sen güzel eşinde senin gibi düşünüyo ailelere gidip gelme konusunda :81:
bizimki ile hem fikir olamıyoruz balayımızdan beri bu konuda sıkıntılarımız var.çözemiyoruz hafta sonu çalışmıyorum cumartesi işlerini yaparsın hafta içi ziyaret edelim diyo aileleri
bakalım hayırlısı..enişteyle tam birbirinize göreymişsin oldukça nasipliymişsin eş yönünden Rabbim sevginizi saygınızı dahada çok arttırsın bide ilerki zamanlarda yiğenimiz olsun aminnn
:13:günaydın kızlar hepinizden dualarınızı bekliorum cuma günü eşimin nereye askere gtcegi belli olacak..inşallah ahyırlı bir yer olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?