Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım başladık çalışmalara hayırlısı artık,,,nezaman kısmetse bekleyecez bakalım,,,hadi inşlhh bol kaynaatmalı geçer bu ay ama bencede sen plan yapma,yoksa birileri size misafir gelebilirrr,,,:)))zevk filan alabiliyomusun canım,,,

2 gün gecti yavsss :) ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ay uzuyor die duymustum süreç..ama süphelenmio deilim :):76:

2 gün gecti yavsss :) ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ay uzuyor die duymustum süreç..ama süphelenmio deilim :):76:

heeee hap kullandıysan normaldir gecikmesi bebişim bende hep şüphelenip kaç defa test aldım eczacı artık tel açtığımda gülmeye başlıyor adam bütün cinsel hayatımızı çözdü regl olunca ped istiyorum eskiden d.k.hapı isterdim kayganlaştırıcı aldım ultrason jeli aldım aradada bi test alıyorum diyodur bu ayda yakalayamadı bunlar en sonunda almayacam bekleyecem bi bakmışımki bu defa varmış bişey

ay canım hamburger istemiştiki normalde hiç tüketmem sonra tvde bahsediliyodu ıslak hamburgerden sürekli nası bişiki dedim bu

tünaydın bu arada herkese
zehrayı merak ediyorum haber alan varmı dogumu bugunlerde olucak heralde

tünaydın bu arada herkese
zehrayı merak ediyorum haber alan varmı dogumu bugunlerde olucak heralde

Evet bende öyle hatırlıyorum bu aralar doğum hazırlığı içinde olmalı diye dün benimde aklımdan geçti ben yazana kadar sen yazmışsın zehracım koşa koşa gelir yakında

Evet bende öyle hatırlıyorum bu aralar doğum hazırlığı içinde olmalı diye dün benimde aklımdan geçti ben yazana kadar sen yazmışsın zehracım koşa koşa gelir yakında
ay şimdi eski mesjlarına baktım 5 aralıkta dogum yazmıs ayy Allah kolay getirsin insallah bi kaç gün önce yada sonada olabilir belli olmaz belkide dogurmustur ay cok heycannandım bak

ay şimdi eski mesjlarına baktım 5 aralıkta dogum yazmıs ayy Allah kolay getirsin insallah bi kaç gün önce yada sonada olabilir belli olmaz belkide dogurmustur ay cok heycannandım bak

Benim de aklımda 6 aralıktı..Hadi inşallah hayırlısıyla doğurmuştur yada doğuracaktır.
Darısı sana Zerrciğim..

arkadaşlar selam
ben vajiyi yendim fakat size bir sorum var
en sonki olan rahat oldu ama sanki p..s girnce wc ye gitme isteği oluyo gibi sanki
bu normal mi yoksa dr gitmem gerekir mi

arkadaşlar selam
ben vajiyi yendim fakat size bir sorum var
en sonki olan rahat oldu ama sanki p..s girnce wc ye gitme isteği oluyo gibi sanki
bu normal mi yoksa dr gitmem gerekir mi

slm canımcım...aynı his bendede var merak etme herkes yaşamış zamanla geçiyormuş

anladım venüscüm tşk ederim.
ya yeni yeni aşıyoruz bizde ama inan hiçbişey anlamıyorum ne zevk ne bişey
değişik poz...na bile giremedik

anladım venüscüm tşk ederim.
ya yeni yeni aşıyoruz bizde ama inan hiçbişey anlamıyorum ne zevk ne bişey
değişik poz...na bile giremedik

zamanla hepsi olacak merak etme canımcım bu kadarı olduktan sonra diğer bölümler teferruat zaten hele bi iyice alışsın her türlü kaynatırsınız hiç düşünme bunları içini ferah tut :92:sen bazı aksaklıklara hiç takılmamaya bak bi bakmışsınki oooo herşey yolunda mutlu mesut bi cinsel yaşamınız var

aaa bu topiği ilk defa görüyorum yeni mekanım burası demek:81:
herkese selamlar benim kıymetli sıkıntımın gitmesine vesile olan dostlarımmm
ya benimde ağrı ve basınç oluyo bu 3.ilişkimiz vajiyi yendikten sonra çok darmışta ondan zorlanıyomuş gibi geliyo vaji girişi...

İNŞALLAAHHHHH CNM YAAAA:97:

HOŞGELDİN SUKUTCUM
geçmişi okudum biraz bu topikte
keçi boynuzu pekmezinden söz edilmiş
demedi deme :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…