anam hiç sorma bizim dönem başladı burasını kapatmıyorum ama sürekli yerimde duramıyorumda o yüzden oyun bölümüne alıyorum kendimi ben yokken biri oturursa pc ye oyun sitesi sansın diye yoksa bütün özelim saçılır ortayanasıl gidiyor bebek çalışmaları ? ben reglim bu ay 2 gün önce geldi bu ay sıkı bir kaynatma dönemi yaşayacağız hayırlısı ile neyse ben plan yapmayacaktım yapınca olmuyor bişey yazmadım ben farzet
kuzucuklarımmm nasılsınız bgn??? kader ben hala hastalanmadım
kuzucuklarımmm nasılsınız bgn??? kader ben hala hastalanmadım
yaaa canım ne kadar sabırlısın,,,bi test yap senin yerine ben meraktan çatladımmm,,,adet belirtin var mı?
2 gün gecti yavsss :) ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ay uzuyor die duymustum süreç..ama süphelenmio deilim :):76:
IYHHHHHH çok iğrenç bişey ben yemedim yemem asla ama eşim ve kardeşim bayılır taksimde büfelerde bol miktarda var salçalı su ile ıslatıyorlar hamburgeri bide üst üste yığıyorlar vıcık vıcık nasıl yiyorlar anlamam ben eşime onu yediği zaman öptürmem bile 1 saat vıdı vıdı söylenirim oda zorla öpmeye çalışışırayyyy canın onumu çekti bebişim yoksa ?
tünaydın bu arada herkese
zehrayı merak ediyorum haber alan varmı dogumu bugunlerde olucak heralde
ay şimdi eski mesjlarına baktım 5 aralıkta dogum yazmıs ayy Allah kolay getirsin insallah bi kaç gün önce yada sonada olabilir belli olmaz belkide dogurmustur ay cok heycannandım bakEvet bende öyle hatırlıyorum bu aralar doğum hazırlığı içinde olmalı diyedün benimde aklımdan geçti ben yazana kadar sen yazmışsın zehracım koşa koşa gelir yakında
ay şimdi eski mesjlarına baktım 5 aralıkta dogum yazmıs ayy Allah kolay getirsin insallah bi kaç gün önce yada sonada olabilir belli olmaz belkide dogurmustur ay cok heycannandım bak
Benim de aklımda 6 aralıktı..Hadi inşallah hayırlısıyla doğurmuştur yada doğuracaktır.
Darısı sana Zerrciğim..
arkadaşlar selam
ben vajiyi yendim fakat size bir sorum var
en sonki olan rahat oldu ama sanki p..s girnce wc ye gitme isteği oluyo gibi sanki
bu normal mi yoksa dr gitmem gerekir mi
anladım venüscüm tşk ederim.
ya yeni yeni aşıyoruz bizde ama inan hiçbişey anlamıyorum ne zevk ne bişey
değişik poz...na bile giremedik
İNŞALLAAHHHHH CNM YAAAA:97:zamanla hepsi olacak merak etme canımcım bu kadarı olduktan sonra diğer bölümler teferruat zatenhele bi iyice alışsın her türlü kaynatırsınız hiç düşünme bunları içini ferah tut :92:sen bazı aksaklıklara hiç takılmamaya bak bi bakmışsınki oooo herşey yolunda mutlu mesut bi cinsel yaşamınız var
aaa bu topiği ilk defa görüyorum yeni mekanım burası demek:81:
herkese selamlar benim kıymetli sıkıntımın gitmesine vesile olan dostlarımmm
ya benimde ağrı ve basınç oluyo bu 3.ilişkimiz vajiyi yendikten sonra çok darmışta ondan zorlanıyomuş gibi geliyo vaji girişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?