yok benim zardan haberim falan yok durmuyordur heralde kanamada olmamıstı baskı ve zorlanma tabiki oluyor basta ama hiç zardan kaynaklı bi zorlanma olacagını düşünmedim zaten vaji döneminde muayenede oldum sanırım kalın yada zor bi durum olsa belirtirdi zarla ilgili yada fiziksel bi problem belirtmedigi için onu aşmıstım yani senin bi kaç ilşkiden sonra kanama mı oldu
ben eger fiziksel bi problem yoksa kasılmalar azalınca baskı hissinin gidecegini düşündügüm için belki zarla ilşkilendiremedim tabi yapı ve durum itibariyle farklı örneklerde oluyor demekki
eee sen nasılsın canım,nasıl gidiyor hamişlik,cinsiyet ne zaman belli olacakk yafff
ben iyiyim cok şükür canım ara ara hafif agrılar oluyor ama geçiyor en son ultrasonda bebeğin eşi aşagıda biraz daha dikkat etmen gerekebilir dedi zamanla yukarı cıkması gerekiyormus onun dısında bebegin cinsiyeti için erken dedi ilk seferde erkek sonraki haftalarda aynı dr kıza benziyor ama kesin bişi söleyemem sen bahsetme cinsiyetinden dedi şimdilik böyle bakalım ben kız hissediyorum ama nasip tabi
yok o kadarda degil aslında hatta düşük riski gecince hareketli olmakta fayda var kas kitlesi dogumda önemli oldugu için ne kadar hareket o kadar kolay dogum diyorlar tabiki ölcülü olmak kaydıyla hatta yürüme ve yüzme gibi sporlar tavsiye ediliyor bencede cok saglıklı cunku bi sürü boş vaktin oluyoriyi canım Allah iyilik versin ,ayy bu hamişlik ne zor yaaa,9 ay boyunca herşeye dikkat etmek gerekiyoo,,,yataktan kalkmamak lazım aslında,,,Allah sağlık sıhhat versin,önemli olan o,kız,erkek tabikide farketmemeli,
fusuncum gittin mi benim dr aa
yaa cok alakasız olcak belki ama ıslak hamburger yiyen varmı nası bişi :86:
ben eger fiziksel bi problem yoksa kasılmalar azalınca baskı hissinin gidecegini düşündügüm için belki zarla ilşkilendiremedim tabi yapı ve durum itibariyle farklı örneklerde oluyor demekki
merhaba kaderciğim.önerdiğin doktora hala gidemedim canım.araya bayram, adet vs.girince bendede hep bir erteleme olduğundan çünkü çok utanıyorumgidemedim.
15-20 gün önce sistit oldum o zaman başka bir doktora gitmiştim.ultrasonla baktı bir sorun yok dedi vajili olduğumu söyledim bir 6 ay denemeye devam edin bekleyelim dedi.folik asit verdi.bekliyorum bakalım inş.biran önce bebişim gelir.gerçi bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum ama canım çok sıkkın bu aralar.tam herşey yoluna giriyor diyorum başka birşey çıkıyor.
eşimin sıkıntıları var çocukken geçirdiği travma sonucu dönem dönem ilaç kullanması gerekiyor.kullanıncada cinsellik bitiyor.deli gibi çocuk istiyor.eşime diyorum bak en zorunu atlattık vaji bitti olur acele etme oda diyoki elalem bir kez tecavüz ediyor çocuk oluyor bizim niye olmuyor kısırmıyız.kafayı yiycem anlayacağın
anladım canım,stres yapmayın bence o geleceği zamanı bilir,madem bir problem yok,yumurtlama günlerini takip edin bol bol çalışın,bizde çalışmalara başladık,hayırlısıı inşlhh hepimiz içinn...:81:
amin allah isteyenherkese nasip etsin.
takip ediyoruz etmesinede stresden bu seferde olmuyor.
benim durumumda biraz zor
kadercim nerdesin sen yawww bi türlü yakalaymıyom artık seni
burdayım bitanem,nasılsınn,,,yoğunluk devam ediyo sanıımbende seni göremiyorum,,,,,:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?