Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
yok benim zardan haberim falan yok durmuyordur heralde kanamada olmamıstı baskı ve zorlanma tabiki oluyor basta ama hiç zardan kaynaklı bi zorlanma olacagını düşünmedim zaten vaji döneminde muayenede oldum sanırım kalın yada zor bi durum olsa belirtirdi zarla ilgili yada fiziksel bi problem belirtmedigi için onu aşmıstım yani senin bi kaç ilşkiden sonra kanama mı oldu

yok canım kanamam olmadı,benim ilk zamanlar (yani 1 hafta filan)baskı oluyodu,ben zardan dolayı diye düşünmüştüm,ben egzersizde yapmamıştım biliyosun,sık ilişki olunca zar iyice esnedi,açıldı,tekrar baskı filanda sonrasında olmadı

ben eger fiziksel bi problem yoksa kasılmalar azalınca baskı hissinin gidecegini düşündügüm için belki zarla ilşkilendiremedim tabi yapı ve durum itibariyle farklı örneklerde oluyor demekki

ben eger fiziksel bi problem yoksa kasılmalar azalınca baskı hissinin gidecegini düşündügüm için belki zarla ilşkilendiremedim tabi yapı ve durum itibariyle farklı örneklerde oluyor demekki

eee sen nasılsın canım,nasıl gidiyor hamişlik,cinsiyet ne zaman belli olacakk yafff

eee sen nasılsın canım,nasıl gidiyor hamişlik,cinsiyet ne zaman belli olacakk yafff

ben iyiyim cok şükür canım ara ara hafif agrılar oluyor ama geçiyor en son ultrasonda bebeğin eşi aşagıda biraz daha dikkat etmen gerekebilir dedi zamanla yukarı cıkması gerekiyormus onun dısında bebegin cinsiyeti için erken dedi ilk seferde erkek sonraki haftalarda aynı dr kıza benziyor ama kesin bişi söleyemem sen bahsetme cinsiyetinden dedi şimdilik böyle bakalım ben kız hissediyorum ama nasip tabi

iyi canım Allah iyilik versin ,ayy bu hamişlik ne zor yaaa,9 ay boyunca herşeye dikkat etmek gerekiyoo,,,yataktan kalkmamak lazım aslında,,,Allah sağlık sıhhat versin,önemli olan o,kız,erkek tabikide farketmemeli,

iyi canım Allah iyilik versin ,ayy bu hamişlik ne zor yaaa,9 ay boyunca herşeye dikkat etmek gerekiyoo,,,yataktan kalkmamak lazım aslında,,,Allah sağlık sıhhat versin,önemli olan o,kız,erkek tabikide farketmemeli,
yok o kadarda degil aslında hatta düşük riski gecince hareketli olmakta fayda var kas kitlesi dogumda önemli oldugu için ne kadar hareket o kadar kolay dogum diyorlar tabiki ölcülü olmak kaydıyla hatta yürüme ve yüzme gibi sporlar tavsiye ediliyor bencede cok saglıklı cunku bi sürü boş vaktin oluyor

canım bu devlet hastanelerinde doğum egzersizleri ücretsiz veriliyormuş,dün tv de izledim,bi araştır sende git istersen

ay cevap yazdım gitmemeiş bağlantı sorunundan zaten yarın devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem egzersizleride sorarım özelde resmen sömürüyorlar keşke bastan beri devlete gitseymişim

fusuncum gittin mi benim dr aa

merhaba kaderciğim.önerdiğin doktora hala gidemedim canım.araya bayram, adet vs.girince bendede hep bir erteleme olduğundan çünkü çok utanıyorum gidemedim.
15-20 gün önce sistit oldum o zaman başka bir doktora gitmiştim.ultrasonla baktı bir sorun yok dedi vajili olduğumu söyledim bir 6 ay denemeye devam edin bekleyelim dedi.folik asit verdi.bekliyorum bakalım inş.biran önce bebişim gelir.gerçi bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum ama canım çok sıkkın bu aralar.tam herşey yoluna giriyor diyorum başka birşey çıkıyor.
eşimin sıkıntıları var çocukken geçirdiği travma sonucu dönem dönem ilaç kullanması gerekiyor.kullanıncada cinsellik bitiyor.deli gibi çocuk istiyor.eşime diyorum bak en zorunu atlattık vaji bitti olur acele etme oda diyoki elalem bir kez tecavüz ediyor çocuk oluyor bizim niye olmuyor kısırmıyız.kafayı yiycem anlayacağın

yaa cok alakasız olcak belki ama ıslak hamburger yiyen varmı nası bişi :86:

IYHHHHHH çok iğrenç bişey ben yemedim yemem asla ama eşim ve kardeşim bayılır taksimde büfelerde bol miktarda var salçalı su ile ıslatıyorlar hamburgeri bide üst üste yığıyorlar vıcık vıcık nasıl yiyorlar anlamam ben eşime onu yediği zaman öptürmem bile 1 saat vıdı vıdı söylenirim oda zorla öpmeye çalışışır ayyyy canın onumu çekti bebişim yoksa ?

benden hiç kırmızı gelmedi hala duruyomu benimki acaba ??? yada egzersizlerle genişledimi ? genişlediyse niye baskı hissediyorum ? anam hiç bişeyimiz normal değil her bişeyimiz anormal durumda çarşaf marşaf gösterme durumu yok allahtan yoksa ne göstercektik

anladım canım,stres yapmayın bence o geleceği zamanı bilir,madem bir problem yok,yumurtlama günlerini takip edin bol bol çalışın,bizde çalışmalara başladık,hayırlısıı inşlhh hepimiz içinn...:81:

amin allah isteyen herkese nasip etsin.
takip ediyoruz etmesinede stresden bu seferde olmuyor.
benim durumumda biraz zor

amin allah isteyen herkese nasip etsin.
takip ediyoruz etmesinede stresden bu seferde olmuyor.
benim durumumda biraz zor

kafaya takarsan canım,adetlerinde düzensizleşir,yumurtlama günlerinide takip edemezsin,,,kafanız rahat olsun,niye olmuyor diye yiyip bitirme kendini stresten,,,hep dua et,ve hayırlısını iste,inşlhh en kısa zmanda sizi çok bekletmeden gelirrr

bu durum tek bende yokmus demekki bende kanama olmadı zarım esnekmı o yuzden esnıyor esnıyor yırtılamıyor sanırım ve orada baskı hıssedıyorum gibime gelıyor bu zar belkı hıc yırtılmaz belkıde esner oylece kalır ama belkı o zar olmasa hıc acı ve baskı hıssetmıcem kafam karıstı ya sımdı vajiyi yendim bu dert baslad. birde arkadaslar 3. ilişkide cok canım yanım anlatamam eşim yine içime bo..ldı ama cok fazla hareket etmesını ıstemedım cunkı canım cok yandı ıkıncısı rahat olmustu bu nıye zor oldu ne zaman acısız olacak tecrubelılerın yardımına ıhtıyacım var...

burdayım bitanem,nasılsınn,,,yoğunluk devam ediyo sanıımbende seni göremiyorum,,,,,:87:

anam hiç sorma bizim dönem başladı burasını kapatmıyorum ama sürekli yerimde duramıyorumda o yüzden oyun bölümüne alıyorum kendimi ben yokken biri oturursa pc ye oyun sitesi sansın diye yoksa bütün özelim saçılır ortaya nasıl gidiyor bebek çalışmaları ? ben reglim bu ay 2 gün önce geldi bu ay sıkı bir kaynatma dönemi yaşayacağız hayırlısı ile neyse ben plan yapmayacaktım yapınca olmuyor bişey yazmadım ben farzet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…