ayy bu ne yoğunlukk,,,maşşallhhh hızına kim yetişir....ciddi ciddi bebiş istiyormusunuz şimdi siz,,,hani borçlar filan var diyodun erteliyodun ya ondan diyorum,,,inşllhh hayırlısı olurr,,,
bilmiom kuzum bi gece daha sabretcez artıkın :)
selam kızlar
istanbulda çok kötü bi hava var
sabah 05:30 gibi tangır tungur sesler duydum hemen fırladım yataktan
aklıma gelen şey başıma gelmez inş. dedim ama başıma geldi yani
akşam renklileri yıkamıştım çamaşır askılığına asmıştım açık balkonda
rüzgar onu atmış 4 kat aşağıya
hmn eşimi uyandırdım
gidip aldı aşağıdan ama tekrar yıkamak zorundayım :85:
çok kötü bi durum ya
venüstencimm dün leptopumun şarjı çıktı,sonra açılırken bi sürü güncelleştirme yaptı,gıcıkk,,,sinir oldum,kusura bakma tatlımm,,,
venüsten naaptın işleri kolayladınmı? yılsonu diye sıkışmıştın galiba pek görünmüyosun
geçmiş olsun canım. bende saat 6 gibi uyandım cama vuran yağmurun sesine öyle bi rüzgar vardıki patır patır cama vurduruyodu yağmuru. kar yağcakmış heyecanla bekliyom
selam kızlar
istanbulda çok kötü bi hava var
sabah 05:30 gibi tangır tungur sesler duydum hemen fırladım yataktan
aklıma gelen şey başıma gelmez inş. dedim ama başıma geldi yani
akşam renklileri yıkamıştım çamaşır askılığına asmıştım açık balkonda
rüzgar onu atmış 4 kat aşağıya
hmn eşimi uyandırdım
gidip aldı aşağıdan ama tekrar yıkamak zorundayım :85:
çok kötü bi durum ya
aslıcanım venüscüm
tşk ederim kızlar
venüscüm haklısın ya beyazlar olsaydı yanmıştım :) :18:
çamaşırlarda öyle savrulmamış hepsi mandalda çamaşırlıkla uçmuş
masraf çıktı yine bi çamaşırlık alıcaz
venüscüm sanada geçmiş olsn cnm
sen nerde oturuyosun ki bu kdr soğuk? erzurum falan mı
ay yukardaki bilgiler için tskler venüscüm.. aslında aynı vaji durumuna gelişimiz gibi kulaktan dolma o kadar gereksiz bilgiyi yükledikki şimdiye kadar dogumla ilgili zaman zaman gün yüzüne cıkıyor ama herkes farklı seyler yasar ve abartılara takılma diyip sakinleşiyorum ve o günü asla şimdiden düşünmeyeye çalışıyorum insallah hersey yolunda ilerler bi avazda geliverir miniğim
ay yukardaki bilgiler için tskler venüscüm.. aslında aynı vaji durumuna gelişimiz gibi kulaktan dolma o kadar gereksiz bilgiyi yükledikki şimdiye kadar dogumla ilgili zaman zaman gün yüzüne cıkıyor ama herkes farklı seyler yasar ve abartılara takılma diyip sakinleşiyorum ve o günü asla şimdiden düşünmeyeye çalışıyorum insallah hersey yolunda ilerler bi avazda geliverir miniğim
bebişim görünce hemen sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar diyecanım allah yardım eder inşallah bi avazda oluverir bebişin....zehra gelsede öğrensek nasıl geçmiş doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?