Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
günaydın canım.
evet ya fırtına,kar hepsi bir arada.kış ne kadar zor bir mevsim.
bu havada dışarı çıkmak cesaret işi en iyisi devam edeyim

ayy evet yaa gerçekten hiç dışarı çıkılacak gibi deil,,,başladı artık kışş,,,ben sulu karı sevmiyorum ,hiç yağmasa daha iyi,şöyle kar topu oynacağımız şekilde olsa bi hevesimizi alsakkk diyorumm:93:

ay evlenmeden önce ne güzel arkadaşlarımla saatlerce kar topu oynardım. eşim hiç sevmez zaten kar yağdığında evden dışarı çıkmaz.
neyse bende manzarayı izlerim şöyle bembeyaz kartpostal gibi

kızlar konu doğumdan açılmışken vajiyi yenip bebişi doğan oldumu? 8 arkadaşımız var bebeiş bekleyen ilk doğum ne zaman? zerrcim seninki nisandamıydı

zehracım doğurdu muhtemelen yakında gelir inşallah tüm detayları öğreniriz zehradan sonra elaemre var ama o vajiyi yendi gelmez oldu tekrar gelirmi bilmem

sabah ben kartopu oynadımmmmm sabahın 7.30da biz iki deli kocişimle kartopu oynadık ama benim eldivenim vardı onun yoktu o yüzden hep ben onu vurdum işe oynaya oynaya geldik

sabah ben kartopu oynadımmmmm sabahın 7.30da biz iki deli kocişimle kartopu oynadık ama benim eldivenim vardı onun yoktu o yüzden hep ben onu vurdum işe oynaya oynaya geldik

vayy bu ne romantizmm,,,bizim burda öyle ele alınacak kadar olmadı kar,sulu yağıyoo hepp,,,:2:

eyvah eyvah help gibi olcakmış
yandın zerr yandın

aslıcanım hoşgeldinn canımm,,,nasılsınn,,,tatil nasıldıı,,,ohh iyi gezdin valla,,,bende ocakta memlekete gidecemmmm inşşllhh
sun expreste uçak biletleri 30 tlye düşmş,bende hemen bu fırsatı değerlendirip bi kaçamak yapıcam,

iyiyim canımcım sen nasılsın? oh oh git tabi güzel oluyo memlekete gitmek yaa sevdiklerini görüyosun doğduğun yerin havası suyu başka oluyo gençleşiyosun sanki hele bide eve gelinceeee kocişin seni özlemiş oluyooo bir hizmet bir hörmet bir şehvet

kadercim sunexpress iyi kapanya yapmış yaa kaçırma tabi değerlendir ama hemen al biletini canım kalmaz sonra. bu arada sabiha gökçendenmi gidiyosun? atatürktede varsa bende değerlendireyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…