Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

evet memleket havası yarıyorr valla,,bakalım kocişim dayanabilecek mi,,,en fazla 1 hafta dayanab ilmiştii,,,

anam benimde çok kıbrısa gidesim var aslında eşime kalsa yılbaşında gidecekte ben istemedim yazın gidelim diye şimdiden bilet alsammı acaba tatilim geldi

kadercim sunexpress iyi kapanya yapmış yaa kaçırma tabi değerlendir ama hemen al biletini canım kalmaz sonra. bu arada sabiha gökçendenmi gidiyosun? atatürktede varsa bende değerlendireyim :))

canım biz sabiha gökçene yakınız,,,sun express birtek burdan kalkıyoo diye biliyorumm,,,gidişimi ldım,pazar günü dönüşümü alıcam,çünkü sadece pazar günleri alınıyor kampanya öyleeymişş,,,kız sen daha yeni geldin,biraz hasret gider kocişinle,,,ama bu kampanya mart ayına kadar devam edecek,,,

anam onlar 7/24 hasret gidermişlerdir aslıcan hiç ortalıkta görünmüyodu ne zamandır yakında bebiş haberi alırsam hiç şaşırmam o kadar kaynatmaya olsun artık :92:

bende sadece sabiha gökçenden kalkıyo diye duymuştumda ondan sordum canım yaa oradan hep uygun oluyo biletler şanslısın. ben çoook uzağım oraya :)) yeni geldim ama öyle çok ucuz uçak bileti olunca insanın gidesi geliyo valla uzun kalmamda 2-3 gün giderim bi değişiklik olur. ocak şubat ölü aylar kimse gitmez biyere uçaklar ucuzlar inşallah gene

anam onlar 7/24 hasret gidermişlerdir aslıcan hiç ortalıkta görünmüyodu ne zamandır yakında bebiş haberi alırsam hiç şaşırmam o kadar kaynatmaya olsun artık :92:

hehehehe yok canım sanmıyorum ama kısmet bu hafta içinde 2 kişi rüyasında beni görmüş. biri hamile görmüş biri çocuklu görmüş bizde şaşırdık ilginç demi

evet öyle canımm,,,kışş olunca insanın soğuktan ddışarı çıkası gelmiyor kaldıki tatil çıkılsın,,,işte o yüzden kampanya yapıyolar,,

evet canım ,,,toplamda 30 msjı var 10 tanesi haydar dümene aittt,,,anlamadıkki,ajanmıdır nedirr
canım ben artık kişilerle muhatap olmuyorum site yönetime rahatsızlığımı belirtiyorum onlar gerekeni yapıyorlar yoksa gereksiz yere tartışma olacak hiç uğraşamam

ben bide bu karda kışta dişçiye gidicem anam her tarafım bozulmaya başladı benim bi 20.000 km bakımımı yaptırsam ne kendime uykusuzluk içinde dr gitmem lazım acilen dün gece 2de geldik eve yatana kadar 3 oldu hemde çakırkeyiftim 1 gr uykusu olmazmı insanın sabahın 7sinde sürünerek uyandım esnemiyorum bile artık hiç uykum gelmiyor deli olucam kış uykusuna yatmak istiyorum hemde en deliksizinden hazır hava kapalıyken

yarın pazaaaaaaaaaar

canım bi battaniyenin arasına gir ,hafifte televizyon sesi,,,sıcaktan mayhoş olup hemen uyuyuverirsinn,,,ev sıcak olsa bile ben uyumak istediğimde öyle yapıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…