Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
canım bi battaniyenin arasına gir ,hafifte televizyon sesi,,,sıcaktan mayhoş olup hemen uyuyuverirsinn,,,ev sıcak olsa bile ben uyumak istediğimde öyle yapıyorumm

ahhhh yawrum hayalim hep tv seyrederken uyuyakalmak ama malesef mümkün değil 3 gün uyumasam yinede koltukta uyuyamıyorum illa sessiz karanlık yatak odası olacak ne gündüz uykusu diye bişey var bende nede farklı mekanda uyuyabilmek takıntılımıyım neyim anlamadımki

biz cumartesi gecesi salonda uyuyoruz genelde. açıyoruz kanepeyi tvnin karşına kapıyoruz ışığı tv yide kuruyoruz gecenin bi yarısı kapansın diye tv ye baka baka uyuyup kalıyoruz hem tv ışığında kaynatmakta hoş oluyo

Son düzenleme:

ayy önceden gündüz uykusu olmazsa olmazımdı,,,çok seviyodumm,,,şimdi pek uyumuyorum gündüzlerii,,,ayy sen şimdi dr a gidince uyku ilacı filan mı yazar acaba,ilaçla uyumakta hiç içime sinmez benim,var mı doğal uyku gibisi,,,ama yapacak bşi yok,hiç uyuyamamaktansa mecbur,,,senin iş stresinden olabilir mi canım,,

ayy biz hiç yatak odasının dışında uyumadıkk,,yatağımın rahatını diğer yerlerde bulamam gibime geliyorr,,,uyumadan önce tv ışığında kaynatmayı bende tavsiye edenlerdenimmm

sabah ben kartopu oynadımmmmm sabahın 7.30da biz iki deli kocişimle kartopu oynadık ama benim eldivenim vardı onun yoktu o yüzden hep ben onu vurdum işe oynaya oynaya geldik

maşallah ne kadar çılgın neşeli bir çiftsiniz.bende çılgınımdır ama eşim benim yanımda ağır top ama yinede onu çok seviyorum ağır topum benim

kızlarrr kocam askere gitti bgn kötüyümmm konyaya düştü havacı..

canım Allah kavuştursun,üzülme lütfenn,,,kısa dönemmi yapacak,uzun mu,,,konya kötü bir yer değil canım,,,,
benim eşimin manisa kırkağaç komando olarak çıkmıştı nişanlıyken çok ağladım,,,Allahtan kısa dönemdi 5 ayda bitirdi,çok kolay bi askerlik yaptı ,,,,
inşllhh senin eşinde zorlanmaz,,,tez zamanda gelir kavuşursunuz,,,günler çabuk geçiyoo bi bakmışın gelmişş,,,:79:

kader,naber canım nasılsın..
ya benim mesaj yazma yerim yok alıntı yapmadan yazamıyorum nedendir acaba..

canım sol alt köşede pembe kutucuklu konuya cevap ver bölümü sende yokmu,alıntısız ordan yazıyorum ben
iyiim canım,sen nasılsın ,,,herşey yolunda mı,,,

Son düzenleme:
Canım ben iyiyim gerçi grip başlangıcı var ama önemsemiyorum çünkü heyecanlıyım.adetim bitti sayılır 5.günüm ama dünden kanama yok acaba bi deneme yapsam mı diyorum tabi benimki de kabul ederse.onu çok isteksiz görüyorum..

Aslında egzersiz yapmam lazım sanırım 3 ay oldu nerdeyse, çok korkuyorum olmaz diye.belki az sonra bir iki egzesiz yaparım bakıyım nasıl olacak.

Salı gününe randevu alabilirsem doktora gidecem,birazda bunun için istiyorum deneme yapmayı, ham gitmek istemiyorum doktora.

Sen naptın.bebiş çalışmaları nasıl gidiyor..

canım zorlanmaman için bir iki egzersiz yap bencede,çok uzun bir ara oldu senin,sonra başlarsın çalışmalara ,tabi dr izin verirse,,,bizde buay 2-3 kez bebek için çalıştık,ayaklarım havada beklemek zor oluyoo,,,diğer çalışmalarda ise beklemeden hemen yıkıyorumm,,,napayım yaaa(

Son düzenleme:

hayırlısı tatlım,evet ayakları havaya dikmek zor oluyor ama napalım bebiş için katlanacaz.havalarda soğudu,benim evimde malesef sobalı bakalım nasıl olcak.
canım hiç stres yapma stres en büyük engelmiş bebek için hayırlı zamanda illa gelecektir..

ayy Allah kolaylık versin canım,sobanın üzerine kestane koyacan,sıcak sıcak yicen,çok güzel olurr valla,
ha deyince olur sanıyordum ben bakalım nazaman gelecekkk,,,
yarın regli günüm ama karnım ağrıyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…