Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

kestane güzel oluyorda başka şeylergüzel olmuyor be tatlım..
inş regl olmazsın,olursan da üzülme önümüzdeki çalışmalara devam..

canım ben çıkıyım cesaretimi toplayıp egzersiz yapıyım..hazırlık olsun akşama yada yarına..
sonra görüşürüz..

cok saolun arkadaslar kısa dönem konya cıktı işte..inşallah cabuk gecer suan cok zorlandım ilk gecem yalnız
tek kalıcam evde ama kaynanamlar yakın onlarda yiyip iççem işte evimde yatcam haftada 2 gün de annemlere gidicem..

Allah kavuştursun canım, hayırlısı...

Günaydın kızlar...
Yeni bir haftaya merhaba, umarım başaranların mesajlarını okuruz...

hayırlı haftalar kızlar nasılsınız neler yaptınız
sorun vardı forumda yada bende cvp yazma yerim pasif durumdaydı yazamıyordum ama şimdik geçmiş
hafta sonu emlasız denemeler yaptık hepsini alıyorum ama git gellerde ağrı ve acı oluyor ama bunada şükür tabiki...
ay ilk günler nasıl zordu sizin vesilenizle o günler geçti çok şükür eşimle bile aram açılmaya başlamıştı.
aklıma geldikçe hep dua ederim size

kızlar selam
1 haftadır eşimle denemedik
dün akşam yapamadık yani alamadım sanki kapalı gibiydi
bide eşim biraz fazla istekliydi aceleci gibiydi korktum ondan olabilir mi
bide çok üstüne gitmedik
normal mi bu yaşadıklarım
aslında ara vermicektik hata yaptık

korkulacak bişi yok ilk baslarda olabilir böyle başa dönmedin sadece daha sık deneme yapman iyi olurdu tabiki ilşkiden önce egzersiz yaparsan ve hemen sonrasında denersen daha rahat olacagını göreceksin kayganlaştırıcı kullanmayıda ihmal etme

Günaydın kızlar...
Okula gitmeden bir bakayım dedim...
Şu tema değiştiğinden beri site çok ağır, hiç girme hevesim kalmadı

günaydın derinciğimm aynen beni çok sıkmaya başladı vaktim sitenin yüklenmesini beklemekle geçiyor.
bizim kızlarda hiç ortalıkta yok :82:

evet kendini kastıysan olabilir yapmurcuğum ondandır bazen benimkide daha kolay bazende daha zor oluyor.bide ön aşamayı uzun tuttukça ben daha rahat olduğumu anladım.siz kısamı tuttunuz acep

bizimde dün akşmki denememizde dedimki emla süreyimde rahat olsun
sonra eşim saniye geçmeden söndü...hiç bişeye üzülmedimde tüh dedim gitti 5 milyonluk emla
boşyere sürmüş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…