Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerdesiniz yaw kaç gündür giremiyodum hiç ilerlememiş forum yerinde sayıyo

öfffffff 2-3 saat lapa lapa kar yağdı ne güzel seyrediyoduuuum ben biriksin diye gözünün içine bakıyom sonra gene yağmura çevirdi yaaa

selam kızlar
ben hamile kalsam biteriz valla 6 milyar kdr borcumuz var

ayyyy bebişim sen bizim borcumuzu bilsen 6 milyara şükrederdin ama olurda hamile kalırsam üzülmem çünkü hayat biter borç bitmez tek üzüntüm bebişimi kendim büyütememem olurdu çünkü borcumuzu ödemek için mecburi çalışmam lazım Allah herşeyin hayırlısını versin kısmetiyle gelirmiş bebiş

canım rüyada erkek bebek görmek hayırlı bir haber almaya işaret ederler...

ay yaş 27 herkes diyo çocuk yap 30 olmadan.e yeni evliyim bizimde borçlarımız var araba almak gibi hayalimiz var evliliğmiz oturmadı henüz.ama dua ederken diyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir erkek bebek ver bana diye...

çocuk rızkıyla gelirmiş maddi açıdan çok sıkıntı yapmayın bebek oldu diye daha geri gitmessiniz bir kolaylık veriri elbet..

venüsüm yağmurum aynı zamanda hamile kalsak anca heralde...ay bizde hep kız bebek oluyo yani benim tarafımda bu yüzden hep oğlum olsun istiyorum oğlan çocuğu sevgisini tatmak istiyorum.

fusuncuk hayırlısı bakalım.biraz bekle bakalım bi iki gün geçince bence eşine çaktırmadan bi test yap hamile isende artık teknoloji genişledi avrdır bir çözümü inş.:70
:

cuma vakti kabul olur heralde ben ikiz istiyorum biri kız biri erkek ikisi bir arada çıksın birini anneme birini kayınvalideye veririm artık baksınlar diye :79:Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin şaka bi yana

ayy canım sağol yorumuna inşallah hayırlı habere hasret kaldık

Kızlar sizi çok özledim..
Gündüz ben yokum,gece de siz..
Bir kaç gündür kötüydüm doktorlara gitmekten başımı alamıyorum..
Yarın görüşürüz öpüldünüz..

Kızlar sizi çok özledim..
Gündüz ben yokum, gece siz..
Bir kaç gündür kötüyüm.doktorlara gitmekten başımı alamıyorum..
Yarın görüşürüz..öpüldünüz..

Ama buraya bişey yazmak gerçekten sıkıyor artık.Ya mesaj gitmiyor gitsede dakikalar sürüyor bu ne ya

günaydın fıstıklar.günüm geçti diyodumya test yaptım pozitif çıktı.ay inanamıyorum galiba sanırım hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…