ay heyecanlandım bak sımdı bend eburdayımmmm kızlarrrrhihoyyyt
ben 3 defa yaptım girişte hiç bi sorun yok yarıya kadarda bir sorun yok ama sonrasında çok yavaş ilerliyorum....o yüzden emlamı kullansam diye düşündüm merak ettim çünkü hihoyyyt
AYYYYYYYY buldum buldum süper vatana millete hayırlısı olsun yeni konumuz kaydirigubbakcemile2
neden yavaş ne hissediyorsun o an. emlayı bende merak ettim..ama gerek yok herhalde artık hissizleştirecek.belki 1 kere kullanabilirsin sonuna kadar rahatça , normal bir hızla gidebildiğini beyin algılasın diye.
neden yavaş ne hissediyorsun o an. emlayı bende merak ettim..ama gerek yok herhalde artık hissizleştirecek.belki 1 kere kullanabilirsin sonuna kadar rahatça , normal bir hızla gidebildiğini beyin algılasın diye.
AYYYYYYYY buldum buldum süper vatana millete hayırlısı olsun yeni konumuz kaydirigubbakcemile2
yaaa sanki içim geriliyo gibi hissediyorum ilerlediğimi sanıyorum ama o kadar yavaş ilerliyorumki halbuki yarıya kadar hiç bi sorun yok eşim diyoki en ufak bir kasma falan yok tamamen beyninde yapıyosun diyo...ben ilerleyene kadar sertlik kayboluyo haliyle hihoyyyt
hadi bakalım inşallah
ya canım dikkat ettimde biçok kişi bebek istiyor hemen hamile kalamıyor neden acaba ? vajinin bunla bir ilgisimi var ki ?
yaaa sanki içim geriliyo gibi hissediyorum ilerlediğimi sanıyorum ama o kadar yavaş ilerliyorumki halbuki yarıya kadar hiç bi sorun yok eşim diyoki en ufak bir kasma falan yok tamamen beyninde yapıyosun diyo...ben ilerleyene kadar sertlik kayboluyo haliyle hihoyyyt
aynen ölee tamamen beyinde biten olay bu
aynı şeyi eşimde bana söylüyo 7 ay geçmesine rağmen...
sertliğin kaybolmaması için git gel yap canım hareket et sürekli içindeyken
vajinin tekrar etmesi gibi bir durum varmı kızlar:uhm:
ama artık acımadığını biliyorum yarıya kadar hemen hiç sorunsuz cuk diye alıyorum yarısından sonra beynim yine ne haltlar düşünüyo acaba hihoyyyt
vajinin tekrar etmesi gibi bir durum varmı kızlar:uhm:
kasma ve acı gibi
o zaman bend ebı sey sorayım.... mesela ılsıkıye gırdım bıttı olay ve pe...dısarı cıkması gerek ama esıme dıyorum bekle kımıldatmıyourm beklıyorum...esım dıyorkı cok sıkıyosun kendını sızdede oluyomu bu(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?