Kızlar sizi çok özledim..
Gündüz ben yokum, gece siz..
Bir kaç gündür kötüyüm.doktorlara gitmekten başımı alamıyorum..
Yarın görüşürüz..öpüldünüz..
günaydın fıstıklar.günüm geçti diyodumya test yaptım pozitif çıktı.ay inanamıyorum galiba sanırım hamileyim
canımmmmm çok sevindimmmmm ne güzel bi haber maşallah kız çok çabuk yakaladın veletinaptın bizede söyle
günaydın fıstıklar.günüm geçti diyodumya test yaptım pozitif çıktı.ay inanamıyorum galiba sanırım hamileyim
çok sağolun kızlar.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.daha doktora gitmedim ama iki kez test yaptım akşamki teste ikinci çizgi silikti.sabah yine test yaptım bu kez gayet net çıktı.
özel hiçbişey yapmadım canım bol bol dua ettim.birde yumurtlama döneminde bol bol kaynattık.
herşey sizin sayenizde hepinizi çok seviyorum.allah ne muradınız varsa versin.
çok duygulandım yaa
canım gözünüz aydın hayırlı olsun. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. çok güzel bi duygu. gerçekten insan çok farklı hissediyor kendini hele o minicik kalp atışını duyduktan sonra.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
inşallah bebişim Allah isteyen herkese versin çok sevindim hayırlısı il doğur bebişini listeye bebişini ekleyeyimmi dr gittikten sonramı yazalım
kaderim dün çok gezdiniz heralde hiç yoktun oratalıkta
ayy sorma bebişimmm çok yoruldukk,,,akşam 8 gibi geldik evee,,liseli aşıklar gibiydikk,,,kocişim erkenden işe gitti,,,beni komşular çağırdı,şimdi onlara gitmeyi üşünüyorummm,,,
sen naptın tatlımmm
bende hala koşturmaca içerisindeyim hiç bişeyi yetiştiremiyorum zaman yetmiyor bu akşam yumurtlama günlerimin sonuaslında dişçiye gitmem lazımdı ama eve gidip bi hazırlık yapayım diyorum 2010 son bakımını yapıyım kendime azcık güzelleşeyimde adamın aklını başından alayım
ayy sorma bebişimmm çok yoruldukk,,,akşam 8 gibi geldik evee,,liseli aşıklar gibiydikk,,,kocişim erkenden işe gitti,,,beni komşular çağırdı,şimdi onlara gitmeyi üşünüyorummm,,,
sen naptın tatlımmm
bende hala koşturmaca içerisindeyim hiç bişeyi yetiştiremiyorum zaman yetmiyor bu akşam yumurtlama günlerimin sonuaslında dişçiye gitmem lazımdı ama eve gidip bi hazırlık yapayım diyorum 2010 son bakımını yapıyım kendime azcık güzelleşeyimde adamın aklını başından alayım
Ooo kızlar maşallah kimi eşiyle liseli aşıklar gibi geziyor, kimi eşi için güzelleşmeye çalışıyor Allah mutluluğunuzu daim etsim nazarlardan korusunbu mutluluğuda herkese nasip etsin inş..
Bu arada iyi kaynatmalarrrr..inş bana da
fusuncuk müthiş bir haberrrr tebriklerrr:) darısı basıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?