Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Kızlar sizi çok özledim..
Gündüz ben yokum, gece siz..
Bir kaç gündür kötüyüm.doktorlara gitmekten başımı alamıyorum..
Yarın görüşürüz..öpüldünüz..

geçmiş olsun tatlımm,,,bizde sizi özlüyoruzz,,,ama ne gelen var ne gidenn,,,

canımmmmm çok sevindimmmmm ne güzel bi haber maşallah kız çok çabuk yakaladın veleti naptın bizede söyle

çok sağolun kızlar.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.daha doktora gitmedim ama iki kez test yaptım akşamki teste ikinci çizgi silikti.sabah yine test yaptım bu kez gayet net çıktı.

özel hiçbişey yapmadım canım bol bol dua ettim.birde yumurtlama döneminde bol bol kaynattık.
herşey sizin sayenizde hepinizi çok seviyorum.allah ne muradınız varsa versin.
çok duygulandım yaa

günaydın fıstıklar.günüm geçti diyodumya test yaptım pozitif çıktı.ay inanamıyorum galiba sanırım hamileyim

canım gözünüz aydın hayırlı olsun. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. çok güzel bi duygu. gerçekten insan çok farklı hissediyor kendini hele o minicik kalp atışını duyduktan sonra.Allahım isteyen herkese nasip etsin.

inşallah bebişim Allah isteyen herkese versin çok sevindim hayırlısı il doğur bebişini listeye bebişini ekleyeyimmi dr gittikten sonramı yazalım

amin canım amin.rabbim hiç bir duayı geri çevirmiyor ama işte herşeyin bir zamanı var demekki.
benim için bebek bir yana vajiden kurtulmak bir mucizeydi.hala şoktayım bir tek eşime söyledim o da şokta.doktora gitmeden inanamıycaz galiba.

kaderim dün çok gezdiniz heralde hiç yoktun oratalıkta

ayy sorma bebişimmm çok yoruldukk,,,akşam 8 gibi geldik evee,,liseli aşıklar gibiydikk,,,kocişim erkenden işe gitti,,,beni komşular çağırdı,şimdi onlara gitmeyi üşünüyorummm,,,
sen naptın tatlımmm

bende hala koşturmaca içerisindeyim hiç bişeyi yetiştiremiyorum zaman yetmiyor bu akşam yumurtlama günlerimin sonu aslında dişçiye gitmem lazımdı ama eve gidip bi hazırlık yapayım diyorum 2010 son bakımını yapıyım kendime azcık güzelleşeyimde adamın aklını başından alayım

ohh ohh hadi bakalım canınm,,,benimde regl bittii bugün,,,bakalım bu akşam kaynatabilcekmiyizzz

Kızlar ben geldim yine yoksunuz..
Ben salı günü doktoruma gittim ve şok haber miyomlanmışım yinebeni muayene ederken birden suratı değişti ve 1 cm lik miyom oluşmuş dedi ben şok tabi bu kadar çabuk mu dedim evet malesef dedi.Şaka gibi değil mi.Öncekinden kalmış olabilir mi dedim o da hayır dedi ama bebek için sorun yaratmaz dedi.Eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile.Tabi düşünmekten gece hiç uyumadım.Sabah sancı bahanesiyle telefonla aradım hocam dedim bu kadar kısa sürede çıkması düşündürüyor dedim belkide küçük olduğu için farkedilmemiş olabilir mi hayır hayır çıkar dedi ve kapattım.
Dayanamadım dün başka doktora gittim o da muhtemelen küçük diye farkedilmemiştir dedi.Tanıdık doktorlar var uzmanlıkları değil ama yine sordum hemen hemen aynı fikirdeler.Neyse doktoruma kızmıyorum,alanında çok iyi bir doktor.ama bana denk geldi.bu bizim şanssızlığımız demek ki çünkü eşimin de ameliyat sonrası komplikasyon oluştu ve hala tam iyileşemedi.Onunkide çok basit bir ameliyattı fıtık ameliyatı doktorlar nerdeyse gözü kapalı yapıyorlar..

Böyle işte şanssızlığıma bakın ama yapacak bir şey yok çok büyümeden hamile kalmam lazım sorun yapmasın diye ama ovulasyon dönemindeyim ve daha açılışı bile yapamadık.Bu arada kendi doktorum korunmadan ilişkiye girebilirsin dün gittiğim doktor 2 ay daha bekleyin dedi:26:şaşırdım kaldım ama sanırım beklemiycem.Zaten hemen tutmayabilir büyük ihtimalle.Gerçi dedim ya daha açılış bile yok bugün yarın yumurtlama zamanı bitiyor bakalım hayırlısı Allahtan..

Ooo kızlar maşallah kimi eşiyle liseli aşıklar gibi geziyor, kimi eşi için güzelleşmeye çalışıyor Allah mutluluğunuzu daim etsim nazarlardan korusunbu mutluluğuda herkese nasip etsin inş..

Bu arada iyi kaynatmalarrrr..inş bana da

aminn canım,,,sende kaynatmana bak,,,inşşlhh tekrar sorun yaratmaz miyomm,,,küçükmüşş zatenn,,,Allahım en kısa zamanda sana ve eşine sağlık verriir,,,bebiş çalışmalrına başlarsınızz

Caracığım çok geçmiş olsun...Allah sağlık versin,inşallah...
Füsuncuk tebrik ederiiiim,ne güzel bir haber... Darısı başımıza inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…