Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
sevgili arkadaşlarım lutfen banada akıl fikir hernevarsa verin..vajinismustan kurtulalı daha bı kac gun oldu..şimdidee bebek tasası dustu ıcıme cunkı eşim istiyor tamam bende istiyorum evet ama KORKUYORUM hemde cok nasıl olacak bu iş napmalıyım..yardım edin dogum yapan arkadaşlarım lutfen

Aynı durum bendede var...Benimde eşim istiyor,bende istiyorum tabiki ama doğumdan korkuyorum..Forumda epiduralle normal doğum vardı,onları inceleyip duruyorum...Sanırım epiduralle hiç ağrı,sancı hissetmiyormuşsun..Yapanlar rahat olduğunu yazmışlar,bende epiduralle düşüneceğim galiba...Allah hamile kalmamı nasip,kısmet ederse tabiii...

Günaydın kızlar...
Bugün burslar açıklanıyor diye duydum...
Dualarınıza ihtiyacım var...

Günaydın güzeller,

Caracım çok geçmiş olsun en kısa sürede tüm sıkıntılarınızın bitmesini ve Allahtan acil şifalar diliyorum...
Füsuncum bu gün dr gideceksin sanırım güzel haberlerini bekliyoruz..
Sevda arkadaşım evet burada vajiyi yenen arkadaşlar yazıyor..ama tüm egzersiz yapan vajili arkadaşlar diğer konuda...
Derinim inşallah bursu kazanırsın dualarım seninle..

Çok sağol tatlım

bende araştıyorum onu öyle ve mantıklı geliyor ama genede bir korku var bazıları zor oldugunu soyluyor..ondada şöyle bir duurm var belden iğne yapıyorlar ya ılk bir onda hareketsiz durman gerekıyor ama ben hareketsız durabılırmıyım tepki vermeden bilemiyorum ya ne zor işler bunlar biz bayanlar bir rahata eremeyecekmiyiz acaba tamam çok güzel seyler ama hep bir zorlugu var ne bileyim yaaaaa

iyi sayılırım sen nasılsın balım? ayyyy o kadar güzel bir rüya gördümki hala havalardayım burada rüya tabiri bölümü varmı acep ?

bende ehh işte iyi sayılırım canımm,,,hayrola tatlım inşlhhh,,,var var tabirleri yorumlayan birileri,,,burçlar bölümünde

slm izmit,nerelerdesin tatlım sen yaa,,,özlettin kendini,,var mı bize haberlerinnn

yok be tatlım artık fazla girmiyorum depresyondayım bu aralar
çocuğum olmayacak diye çok taktım ya
eşimde sabırlı ol diyo
ama elimde değil takılmayım diyorum olmuyo
psikolojimi kendi kendime bozuyorum
dün akşamda kendimi normal doğum yaparken gördüm
resmen bebek çıksın diye ıkındığımı falan hissettim rüyamda ilginç ya...

hayırlısı olsun bebişim,,,
ya o rüyalara bakma bende görüyorum bazen ne olmuşş kii
hayılı zamanda gelsinn inşlhh

hayırlısı olsun bebişim,,,
ya o rüyalara bakma bende görüyorum bazen ne olmuşş kii
hayılı zamanda gelsinn inşlhh

inşallah canım ya bu dördüncü ayımız olcak
bu sefer tutsun istiyorum
psikolojimi o kadar bozdum ki rüyalarıma bile giriyo artık düşün yani
ne olacak benim halim:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…