sevgili arkadaşlarım lutfen banada akıl fikir hernevarsa verin..vajinismustan kurtulalı daha bı kac gun oldu..şimdidee bebek tasası dustu ıcıme cunkı eşim istiyor tamam bende istiyorum evet ama KORKUYORUM hemde cok nasıl olacak bu iş napmalıyım..yardım edin dogum yapan arkadaşlarım lutfen
vajinismus çözen arkadaşlar ...yardımlarınızı beklıyorum...iyi geceler sizdedemi vaji sorunu var...
Günaydın güzeller,
Caracım çok geçmiş olsun en kısa sürede tüm sıkıntılarınızın bitmesini ve Allahtan acil şifalar diliyorum...
Füsuncum bu gün dr gideceksin sanırım güzel haberlerini bekliyoruz..
Sevda arkadaşım evet burada vajiyi yenen arkadaşlar yazıyor..ama tüm egzersiz yapan vajili arkadaşlar diğer konuda...
Derinim inşallah bursu kazanırsın dualarım seninle..
nasılsın canım,,,,
Aynı durum bendede var...Benimde eşim istiyor,bende istiyorum tabiki ama doğumdan korkuyorum..Forumda epiduralle normal doğum vardı,onları inceleyip duruyorum...Sanırım epiduralle hiç ağrı,sancı hissetmiyormuşsun..Yapanlar rahat olduğunu yazmışlar,bende epiduralle düşüneceğim galiba...Allah hamile kalmamı nasip,kısmet ederse tabiii...
iyi sayılırım sen nasılsın balım? ayyyy o kadar güzel bir rüya gördümki hala havalardayımburada rüya tabiri bölümü varmı acep ?
bende ehh işte iyi sayılırım canımm,,,hayrola tatlım inşlhhh,,,var var tabirleri yorumlayan birileri,,,burçlar bölümünde
kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız kimsecikler varmı
slm izmit,nerelerdesin tatlım sen yaa,,,özlettin kendini,,var mı bize haberlerinnn
yok be tatlım artık fazla girmiyorum depresyondayım bu aralar
çocuğum olmayacak diye çok taktım ya
eşimde sabırlı ol diyo
ama elimde değil takılmayım diyorum olmuyo
psikolojimi kendi kendime bozuyorum
dün akşamda kendimi normal doğum yaparken gördüm
resmen bebek çıksın diye ıkındığımı falan hissettim rüyamda ilginç ya...
hayırlısı olsun bebişim,,,
ya o rüyalara bakma bende görüyorum bazen ne olmuşş kii
hayılı zamanda gelsinn inşlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?