Günaydın güzeller,
Caracım çok geçmiş olsun en kısa sürede tüm sıkıntılarınızın bitmesini ve Allahtan acil şifalar diliyorum...
Füsuncum bu gün dr gideceksin sanırım güzel haberlerini bekliyoruz..
Sevda arkadaşım evet burada vajiyi yenen arkadaşlar yazıyor..ama tüm egzersiz yapan vajili arkadaşlar diğer konuda...
Derinim inşallah bursu kazanırsın dualarım seninle..
merhaba canım dayanamadım ctesi günü gittim doktora.kan testiyle kesinleşti hamilelik.fakat bebişin kesesi daha çok erken olduğu için gözükmedi.haftaya yine gel dedi doktor.ksıklarım çok ağrıyor.doktor normal dedi ama ister istemez korkuyorum birşey olacak diye.
vajinismus olan ve çözen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Günaydın güzeller,
Caracım çok geçmiş olsun en kısa sürede tüm sıkıntılarınızın bitmesini ve Allahtan acil şifalar diliyorum...
Füsuncum bu gün dr gideceksin sanırım güzel haberlerini bekliyoruz..
Sevda arkadaşım evet burada vajiyi yenen arkadaşlar yazıyor..ama tüm egzersiz yapan vajili arkadaşlar diğer konuda...
Derinim inşallah bursu kazanırsın dualarım seninle..
Caracığım çok geçmiş olsun...Allah sağlık versin,inşallah...
Füsuncuk tebrik ederiiiim,ne güzel bir haber...Darısı başımıza inşallah..
günaydın bebişimGünaydın kızlar...
Çok mutluyum, bu yıl burs çıktı sonunda...
günaydın bebişimbak gördünmü 2011 daha gelmeden uğuru geldi inşallah yeni yılda herşey istediğin gibi olur
Selam kızlar...
merhaba arkadaslar ben vajinusmusu yenelı 1 ay olacak bugun doktora gıttım adetımın 2. günü alttan muayene ettı doktor ve yumurtalıklarım tembelmıs bana bir vitamin hapı verdı ve dediki adetın bıttıkten sonra bir gün arayla hergün ilişkiye girin yumurtlama günlerini takip edemeyiz o yüzden haftada 3 kez ilişkiye girin denk gelirse cocuk olacakmıs ıns 3 ay denicez olmazsa doktora gidip tedavi olcam bende pkoluyum ama ben 1 bucuk ayda adet oluyorum ve oldugumdada 7 gun sürüyor sizce cocugum olurmu inş olur diye umuyorum benim gibi olanlar varmı??
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr pek ugrayamıyorum bu aralar biliosunuz eşim yoktüm iş üzerimde cok yogunum zaten ne deneme var ne bişey:84:bende esimi istiyorummmmmm neyseki haftaya yemın töreni var gidicem ALLAH izin verirse 3 gün beraberizzz kaynatabiliriz inş
ayyyyyy dün akşam şok oldum ilk doğum günü hediyemi erkenden aldım hemde kayınvalidecimdenhatun bana tam tur yüzük almış şoklardayım galiba beni seviyor taaaa ne zaman konuşurken demiştim onlardan alıcam diye bi türlü para ayırıp alamamıştım yememiş içmemiş hatun almış çok mutlu oldum hiç beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?