BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMçarşamba günü evledim artıkın taze gelin oldum çok mutluyummmm artık BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMM yazabilrim.çünkü başarma şokunu atlattım hepinizi seviyorumm
Kader gitmiş bile..
Venüsüm sen nasılsın tatlım..
canımcım hoşgeldinçalışıyom yawrum deli sen nasılsın ?
okuduğum kadarıyla adetin 21.günü yapılan progesteron testi yumurtlama hakkında net bilgi veriyormuş yarın bende onu yaptırıcam..
lanet olsun bende herşey normalken bu ameliyat bütün düzenimi bozdu..hormonlar alt üst oldu.daha önce yumurtlama gününü net olarak anlayabiliyordum şimdi isekeşke miyomdan kurtulabilseydim böyle üzülmeyecektim..büyük miyom gitti yavru miyom kaldı
anam her günmü pazar kuruluyo sizin oraya ?
ben direk cep telimden takip ediyorum yumurtlama günlerimibende tutacakmı bakalım gerçi d.k. hapının etkisi yeni geçmiştir 1 ocak 2011 de regl bitmiş oluyor 2011 e hızlı bi giriş yapmak istiyorum bebişim tek sayılı bi yılda doğsun isterim tabi hayırlısı allahtan canım allah sana bebişini yazdıysa olur herşeyin bi vaktı saati varmış hayırlısını iste kendini hiç strese sokma 1 tane fasulye yakaladın 2. cisinide yakalayacaksın Allahın izniyle yeterki senin sağlığın yerinde olsun sakın kendini üzüp strese sokmam bebişim....
Ben de geldim...
Nabersiniz kızlar...
pazartesi de var perşembe de var kuzucum,,,bende gidiyorum,yağmur yağıyodu az az aldım geldim,,,
pazartesi de var perşembe de var kuzucum,,,bende gidiyorum,yağmur yağıyodu az az aldım geldim,,,
geldim bileeeeeeeee,,,,iyidir tatlım nerelerdesin,naptın herşey yolunda mı???başladınmı çalışmalara,çok özlüyoruz sizleri,,,
tam çıkıyordum seni gördüm..
nabersin tatlım..
bizim sadece perşembe günleri ama ben kışın yetişemiyorum malesfayyyy annem aradı akşama ne yapayım diye soruyor 4-5 gündür pek bi rahatım ekmek elden su gölden misali kesin 1 kilo almışımdır ha bire bana çalıştılar annemle k. valide eve gidip tartılayım bakalım :76:
iyiyim bebişim ,,,napayım aynı yumurtlama günlerim bitti,,,7 ocak beklenmeyen günüm,,,bkleyip görecez,,,öyle işte bakalım ne zaman yakalayacaz bebişii,,,sen yumurtladığını hisstmiyonmu,bende acayip sancı oluyo ve yoğun bi şekilde akıntı oluyor hemen anlıyorumm,,,biraz kendini dinle bak belirti olacak mı,mutlaka hissedersin,
canım benim daha önce hep aynı günlerde oluyordu yumurtlamam şimdi şaştı..
hadi tatlım inş 2011 e hızlı bir geçiş yapıp senin gibi çok tatlı fasülyeni yakalarsın..
iyi dileklerin için çok sağol canım. sen güzel şeyleri hakkediyorsun hep pozitifsin Allah bozmasın inş.Valla varya bazen moralim çok kötü oluyor,senin mesajlarını okuyunca hep gülüyorum yani yüzümde illa bir gülümseme oluyor..
Allah yüzünü hiç soldurmasın...Burdaki ve bütün isteyen kızlara anne olmak nasip etsin inş...
canım benim inşallah hepimiz en kısa zamanda dilediğimiz güzelliklerine kavuşuruz rabbimin...yeterki Allah yuvamızdaki ağız tadımızı bozmasın sağlığımız yerinde olsun diğer herşeyin kolayı var bizdeki bu yürekle herşeyi atlatırız bizyoksa herkesin bi derdi var kimsenin hayatı mükemmel değil ama küçük şeylerde mutlu edebilir bizi çünkü biz öyle çok şeyler isteyen hatunlar değiliz...dualarım sizinle Rabbim hamile arkadaşlarımıza sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin vaji ile savaşanlara bir an önce zafer kazanmayı nasip etsin ben dahil tüm anne adaylarına tez zamanda sağlıkla bebiş sahibi olmayı nasip etsin eşinden ayrı olanlara bir an önce kavuşmayı kocişiyle arası açık olanlara barışmayı nasip etsin 2011 hepimizin altın yılı olur inşallah (borçlu olanların borçlarını kapamasınıda nasip et yarabbim başta biz ) anam kendimi hoca gibi hissettim :13:
aminnnnnnnnnnnnn
ooo bu aralar rahatsın maşşlhh,,,etrafında pervane olmuş annele ,k.validen,,,ne güzel işte,en ağır yapamayıp özlemini çektiğin yemekleri iste ,,,fırsat bu fırsat,ben sadece k. validenin geleceğini biliyodum ,annendemi geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?