ayyyy kadercim nereye kayboldun anam aralık ayı bitti sen hala aralık ayında çift çizgi bölgesindesin dur beni bekle azcıkaaaaa bu ne hız ocakta yada şubatta çiftleyelim hem çizgileri hem bebişleri
oy oyy venüsümü bırakırmıyım burda tek başına geldim anam ama mesain bitmiş bebişkomm,,,neyse yarın laflarız artık,,,vauwwwwwwww beraber çiftleyelim diyon yani,,hadi inşlhh beklerim seni yavrucumm,,,aralık bitti,ocak 7 geri sayım başlasın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn:90:
mrb arkadaslar bana yumurta tembellıgı teshısı konuldu folbiol diye hap ıcıyorum her gun ve adetımın bıtmesıne 2 gun kaldı yumurtlama gunum bellı olmadıgı ıcın doktor 1 gun durup 1 gün ılıskıye gıreceksınız dedı 3 ay boyunca nerdeyse haftada 3 gun ılıskı olacak vajiyide yenelı 1 ay oldu ınsallah rahat olur cunkı bazı ılıskılerım hala sancılı oluyor.. birde yeni evlenenler varmı aramızda 3 ay olacak evlenelı ama esımle sık sık tartısıyoruz malesef daha sonra ıyı oluyoruz barısıyoruz cunkı sevıyoruz bırbırımızı bu tartısmalar normalmı sızce bu sancılı donem ne zaman bıter bana tavsıyelerınız neler sızlerde benım yasadıklarımı yasadınızmı?:44:
Ya bu birleşme acısız mı oluyor gerçekten
canım acı falan yok hiç kendini öyle şartlandırmaKendini kastığın için acı olur çünkü zorla itirmeye çalışırsan çok hassas vajina o yüzden acı hissedersin yeterli ıslaklık olduğunda ve kendini rahat bıraktığında acı macı yok bebişim....
bende smear testi yaptıramadım ama kadın kılın tekiydi ondan yoksa ben hiç korkarmıyımkorkulu rüyam spektulummm
bende smear testi yaptıramadım ama kadın kılın tekiydi ondan yoksa ben hiç korkarmıyım
sadece kk ile yazanlarda bilgisini verirse sevinirim en azından ne kadar sürede yendiler ve hangi aşamalarda zorlandılar???
örnek :
KK
toplam ücret: Bedava(2 ay)
şurda zorlandım böyle yaptım burda zor oldu şunu yaptım gibi
canım acı falan yok hiç kendini öyle şartlandırmakendini kastığın için acı olur çünkü zorla itirmeye çalışırsan çok hassas vajina o yüzden acı hissedersin yeterli ıslaklık olduğunda ve kendini rahat bıraktığında acı macı yok bebişim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?